local-stats-pixel fb-conv-api

SIEVIETES!!! kā tad īsti ir?214

840 42

Noskaidrosim patiesību, kas sievietēm liekas pievilcīgi un kas nē!!!

Tātad- tiek pieņemts, ka šīs lietas VĪRIEŠA IZSKATĀ sievieti padara traku- kam tu piekrīti un kam nē? :p

Lai noskaidrotu patiesību par vīriešiem un to kas viņiem patīk apskaties rakstu Vīrieši!!! Kā tad tur īsti ir??

840 42 214 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 214

0/2000

njā, un piekrītu daudzām komentētājām - lai arī cik čalis būtu smuks un stilīgs, ja tam galvā būs tukšums - neinteresēs emotion

0 0 atbildēt

ooo jaaa un viens no tiešām būtiskākajiem nepieminētajiem punktiem - NEDRĪKST SMIRDĒT! Ja čalis normāli, regulāri mazgājas, mazgā drēbes un lieto dezi, tad pēkšņi radušos sviedru aromāts nebūs neciešams emotion

0 0 atbildēt

1. Well, kā jau citās sarunās esmu teiksui, čalim/vīrietim nav jābūt muskuļu kalnam. I rvnk jārūpējas par sevi un jāuztur sevi kaut cik formā, lai nav par daudz nekā un ne par maz. Vīrietis ir labs arī bez "sešpakas" un pārpumpētiem muskuļiem. 2. Vecākiem vīriešiem (ne visiem though) dodu priekšroku VAI arī sava vecuma/jaunākiem (nedaudz), JA viņi ir inteliģenti un prātā nobrieduši, nevis "pajēli" tipiņi.. 3. Zobi - galvenais lai ir kopti! Ja nebūs izbalināts holivudas smaids un būs kāds ne tik taisns zobs, bet kopts gan, būs labi. Smaids tāpat var būt skaists.. un varbūt pat neatkārtojams.. 4.umm, tumsnējs!? nezinu gan, vienalga, kgan nesaista ļoti bālie vai pārāk tumsnējie :) 5. Nu ne tikai apaviem, bet jā..pie pārējā tiksim citā punktā. 6. bārdiņa nepiestāv visiem.. bet tiem, kam piestāv - NEDZENIET nost, tas padara Jūs pievilcīgākus, citādākus.. 7. nu kopšana un rūpēšanās stirpi atšķiras no pucēšanās un krāsošanās :D so, vīrieši kopiet un rūpējaties par sevi nevis pucējaties un krāsojaties ;) 8.protams, ir svarīgi, ka viņš pievērš uzmanību savam stilam un drēbēm uzmanību (noteiktā daudzumā..) lai tīras drēbes.. kādas, tas atkarīgs no tā, kas katram patīk. Bet man ir svarīgi, lai puisim, vīrietim ir stils, kas patīk man! :) jo tas viss saistās ar gaumi mūzikā. Man vajag, lai saskan kaut nedaudz. 9. izmērs ir svarīgs - lai nav par lielu vai par mazu, bet vēl svarīgāks - LAI MĀK ARĪ PIELIETOT!!!!!! ja būs Tev tur liels, bet nekā nemāki ar viņu darīt - kāda jēga!? + vēl... ir tik daudz svarīgu rakstura īpašību utt. Svarīgākais jau gan, lai mani CIENA tāpat kā cienu es viņu, lai man ir, ko runāt ar puisi (inteliģence), lai māk man likt pasmaidīt. Ar "bildi" jau nav jēga satikties. :) Pirmais, ko pamanu cilvēkos ir ACIS un smaids. vēl viena dīvaina lieta, kas man ir svarīgi vīrietī ir, lai man patiktu viņa rokas/plaukstas! ja man nepatīk, piedod, man ir grūti iet tālāk par draudzību. Katram ir kādas dīvainības, šī būs mana.  

0 0 atbildēt

Patiesībā lielai daļai nepiekrītu. Patīk blondi, nepārkačāti čaļi, kas īpaši neaizraujas ar rūpēm par izskatu (neaizmirstot protams elementāgru higiēnu), tāds vīrišķīgais mačo tips..bārdas nepatīk, nelieli rugāji ir forši, kamēr neskrāpē manu seju, patīk par mani jaunāki puiši. Par apaviem un zobiem piekrītu.Te trūkst svarīgas lietas-meitenes dievina spēcīgus puišus, tā lai var bez pūlēm pacelt, panēsāt, ar vienu savu noturēt 2 viņas rokas, tas liek meitenēm justies sievišķīgākām. Vēl svarīga ir auto vadītprasme :)

0 0 atbildēt

Ko vairāk tatūži , jo labāk 

0 0 atbildēt

viss izņemot 4. ir svarīgs emotion

0 0 atbildēt

i like boobs :)

0 0 atbildēt

Personīgi man bārda neliekas īpaši seksīga, man vispār nepatīk, ja vīriešiem ir ūsas vai bārda, tikai dažiem varbūt piestāv. Un par pēdējo, nu labi, nedaudz arī izmēram ir nozīme, bet tomēr, ir jāmāk savu mantu lietot.

0 0 atbildēt

man nau svar;igi muskuļi

;p

0 0 atbildēt

Vienīgais, kas atbilst, ir priekšroka vecākiem vīriešiem. Pārējais   - fufelis, esmu jocīga :D

0 0 atbildēt

+ - varetu ta but... :) . bet pa to izmer saubos mzliet... piekritu LilMega  teiktajam... 

0 0 atbildēt

Piekrītu rakstītajam :)

un beigās ielikts kaut kas nedaudz slims :D

0 0 atbildēt

Meitenes,ņemiet mani, ES ESMU IDEĀLS!!! ;)

0 0 atbildēt

Tīri, taisni, skaisti zobi? Galvenais, ka jau vispār tīri. Man piemēram nav taisni zobi, bet ir labā kārtībā.

0 0 atbildēt

muskuļu kalns nav obligāta prasība ^^

un bārda man nepatīk, citādāk domāju ka esmu ar gados vecāku cilvēku xD

0 0 atbildēt

Nu ne visam itkā var piekrist :)

0 0 atbildēt

Hehehe bullshit, aizmirsi vienu punktu, kas pārsit visus kopā ņemot - NAUDA!!!!

1 1 atbildēt

Stulbi stereotipi... mīnuss

0 0 atbildēt
GGalvenais, lai vīrietis sevi kopj un ir uzticīgs. Izskats nenosaka laimi, bet gan saderība..
0 0 atbildēt

Taa  man truukst smadzenes, humorizjuuta, smarzha... ??

0 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »