local-stats-pixel fb-conv-api

Rage raksts spokiem51

190 10

Sveiki, pa labi un pa kreisi, taču šoreiz raksts nebūs tas patīkamākais. Spoki.lv apmeklēju jau kādus 2-3 gadus, ja ne vairāk, sākumā saits likās uber, bet tagad ...

Diemžēl saitu ir okupējuši mazgadīgi, punķaini un prātā neattīstīti bērni. Skatoties apkārt un pētot rakstu tēmas, reizēm paliek neomolīgi. Pat nezinu no kura gala sākt bičīties.

Visi šie FML raksti un tie komentāri, kas tiem seko ir viens no debīlisma kanlgaliem. Par piemēru ņemam šo rakstu - http://www.spoki.lv/joki/Fml/345917.
Ir aprakstītas tik nereālas situācijas un notikumi. Nu tā dzīvē vienkārši nenotiek, vismaz lielākā daļa. Nezinu, no kurienes šie stāsti tiek izrauti, bet nu tas mani īsti nep*s. Mans viedoklis par cilvēkiem, kurus šitā hu*ņa uzjautrina arī nav no tiem labākajiem. Ir teiciens, ka līdzīgs pievelk līdzīgu - idiotisms idiotus.

Nākamais par ko var graindot ir šie raksti par faktiem. Nezinu, autors viņus pārtulko, vai pats izdomā, bet 50% kā ir bullšits. Lai gan man ir slinkums meklēt te kkādus pierādijumus, ņemam par piemēru kaut vai šo rakstu http://www.spoki.lv/vesture/Interesanti-Fakti/505033 - pats pirmais ir bullšits. Pirmkārt benzīns nav vispirktākā prece pasaulē, kafija ne tuvu otrā. Varbūt ēdiens būtu pirmajā vietā ? Tas, ka lielākā daļa no tā saucamajiem spokiem atrodu kkādu hu*ņu gūglē un iepostē, paši nepārliecinoties par faktu un lietu patiesību ir vairāk kā skaidrs. Par šo arī varu teikt vienu - Tur, kur ir kaut daļa nepatiesība, vairs patiesību nevar saturēt, jeb darvas pile medus mucā, vairs nebūs tīrs medus. Bērni, lūdzu nelieciet rakstus, pirms neesat pārliecināti par to saturu.

Un viena no vissāpīgākajām tēmām būtu ILLUMINATI apspriešana bērnu vidū. Ņemam par piemēru šo rakstu http://www.spoki.lv/mistika/Illuminati-Beyonce-/507829 Mīļais raksta autor, padomā ar galvu, nevis ar dirsu. To pašu arī iesaku visiem konspirācijas teoriju piekritējiem. Esmu gatavs likt savu mazo pirkstu ķīlā, ka reāla literatūra (grāmatas ar lapaspusēm) vispār par šo tēmu nav lasīta. Informācija tik daudz zināma, cik youtubē redzēts un labākajā gadījumā vēl wiki pārlasīts. Un 666 nav nekāds sātana skaitlis, bļ* no kurienes vispār tāda informācija? Jūs kāds vispār esat lasījis ezotērisku un teosofisko literatūru par šo tēmu, lai tik gudri varētu pied*rst komentāru boksu (arī citos rakstos). Un beidzat lūdzu vienreiz liet ūdeni par pasaules galu tēmām. Tādi pasaules dižgari kā Sokrāts, Aristotelis, Konfūcijs, Mērfijs un vēl neskaitāmi daudz filozofi ZINĀJA ko viņi runāja, jo LASĪJA un MĀCIJĀS par konkrētām lietām, bet SPOKI balstās uz to, ko lasījuši citā rakstā, vai redzējuši internetā. MUĻĶI maigi sakot!

Tas pats arī attiecas uz lielāko daļu rakstiem par pasaules galu. Nu no kurienes tiek izrautas tādas stulbības ? Kāds atrod kārtējo mamona murgojumu kaut kur internetā, latviešu, vai angļu valodā un ieliek šeit. Kārtējo reizi, bez atbildstošām zināšanām, pieredzes un izglītības tiek pasniegtas muļķības. Es nesaku, ka tāds pasaules gals var nebūt, vai būt, bet bļ* šie murgojumi par HAARP, Illuminati sazvērestībām un citām lietām ir tāds marazms, tiešā vārda nozīmē.

Vistrakākais, kas notiek, notiek ar pašiem jums. Veids kā strādā cilvēka prāts ir apbrīnojams - teiksim tā, ja tavas zināšanas par kādu konkrētu tēmu ir apaļa nulle, tad tu izlasi kādu rakstu, kurš teiksim satur 20% patiesību un 80% bullshit. Tad attiecīgi, tu iegūsti pirmās zināšanas par konkrētu tēmu, izveido par to priekštatu un ar šo priekšstatu arī dzīvo, līdz ar to tu paliec par muļķi. Un no vecajiem priekšstatiem ir ļoti grūti atteikties. Piemērs - ja visā Latvijā bērniem no 4 gadu vecuma mācītu, ka 2+2=3,5 tad mēs arī domātu, ka tā ir un savādāk nevar būt. Lai gan visa apkārtējā pasaule mums censtos pierādīt, ka tomēr 2+2=4 mēs to pieņemtu ļoti lēni un grūti. Protams, piemērs nav no tiem spožākajiem, bet netaisos te ilgi kaut ko domāt, lai kādam kaut ko pierādītu. Kam vajadzēs, tas arī sapratīs.

Bet atkal no gaišās puses - saits satur arī ļoti daudz labus rakstus. Par laimi, labu rakstu ir vairāk, nekā sliktu. Teiktu 80/20 būtu reāli. Var ienākt reizi, vai divas dienā, apskatīt čupu ar gifiņiem, fail galerijām, smieklīgiem komiksiem un arī palasīt reālus rakstus par vēsturi, vai pat aplūkot bildes ar dziļāku nozīmi.

Protams, rēķinos, ka par šo rakstu saņemšu arī mīnusus, taču man po, cause hater's gonna hate. Taču, tie, kuri šo saitu apmeklē tik pat ilgi kā es, vai pat ilgāk un pieder tai pašai vecuma grupai (89.g), vai pat vecāki, varētu man piekrist par reizēm bezjēdzīgajiem un tukšajiem rakstiem.

190 10 51 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 51

0/2000

Nevaru nepiekrist, man spokos kretinē "raksti" kas tā tiek nodēvēti par rakstiem, kur ir 1 teikums un miljons bildes ar sepias filtru un "dziļiem" citātiem "originālā" fontā. Vēl man riebjas ka te liek komiksus "paštaisītus" kas ir ņemti no 9gag(dot)com un pilnībā ir redzami, ka ir rediģēti paintā. :D Vēl man arī riebjas, ka par Illuminati kko dirš un fano par Anon. Vēl vairāk man riebjas "raksti" kur ir viens komiks, vai arī kaudze ar generic dabasskatiem. 

10 0 atbildēt

par šito tēmu droši var taisīt referendumu

7 0 atbildēt

Portāls gaida savu Mesiju Pestītāju! Dievs Jacky mūs ir aizmirsis...

6 1 atbildēt

Piespiest domāt nav iespējams. Skatoties TV vai lasot presi, arī taču nevar ticēt visam tur redzētam un lasītam.Bez tam, šeit notiek dzīšanās pēc cepumiem, līmeņiem, medaļām.....un sazin vēl pēc kā. Kā saka- katram savs. Ps. Gribi ko mainīt- sāc ar sevi. Savādāk sanāk tā; citus noniecini un kritizē, bet pats neko nedari, lai situācija mainītos. : )

4 0 atbildēt

Kur pazuda pozitīvisms?

3 0 atbildēt

Autoram kaut kāds uzpampis lepnums par savu vecumu. It kā tas būtu noteicošais garīgajā attīstībā...

Šādām problēmām ir sasodīti vienkāršs risinājums - pajāt!

3 0 atbildēt

80 labie pret 20 sliktajiem? Manuprāt, otrādi..

6 3 atbildēt

Illuminati,666 pasaules gals par to visu varētu strīdēties. Kā saka, velna lielākais panākums ir tas, ka viņš ir panācis to, ka viņam netic.

Runājot par aprobežotiem komentāriem,stulbiem rakstiem tāda vienkārši ir tendence, lielākā daļa mana vecuma un jaunāki cilvēki paliek arvien stulbāki es pat īsti nezinu ko tajā vainot, pašu iniciatīvas trūkumu izglītoties un ar izglītošanos es nedomāju skolas gudrības, bet grāmatas, dokumentālās filmas u.t.t.

Kādu dienu vēl stulbāka paaudze par mūsējo iznīcinās pasauli .

2 0 atbildēt

emotion  paklanos Tavā priekšā un skaļi pasaku PALDIES, es nebūtu varējusi labāk izteikties....Beidzot!!!!!!

2 0 atbildēt

Mans viedoklis, ka labu/sliktu rakstu proporcija ir citāda: 80/20, kur 20% ir sakarīgie raksti.

1 0 atbildēt

nu, pakakāji? es tev atnesu atejas papīru :D

/Valters/

1 0 atbildēt

Kamōn, šī tēma ir nediskutējama.. Vispirms vajadzētu sākt ar rakstu izskatīšanas politiku un žurnālista statusa iegūšanu, tad var domāt pārējo.. Teiksim tā - administrācijai ir diezgan vienalga, jo viņi "strikti" pieturās pie noteikumiem, palīgā neņemot loģiku. Žurnālisti grūž iekšā ko grib, jo viņiem tas ir atļauts, un tie kuri tādi vēl nav, salasa bildītes internetā un iebāž lai tiktu pie tā žurnālista statusa.. Kamēr netiks mainīta rakstu apstiprināšanas un dzēšanas politika, nekas arī nemainīsies.. Bildītes ir foršāk paskatīties kā palasīt ko tiešām lietderīgu.

3 2 atbildēt

Autors no 89ajiem nācis kā saprotu, tāpēc nav jau brīnums ka tik labi saprotu uz ko tiek tēmēts, pats no tiem pašiem laikiem nāku un jāsecina ka no šī raksta praktiski viss ir gandrīz pilnīgi taisnība, bet nedrīkst aizmirst vienu lietu - kādi mēs paši bijām to tīņu vecumā.Es nedomāju ka īpašas atšķirības būtu. Vien manā laikā datori tik tikko sāka nopietni parādīties cilvēku dzīvēs - skolās, mājās. Un tie paši mobilie telefoni.... vispār vecie laiki bija tīri neko, netieši gandrīz aizdomājos ka vecajos laikos būtu jautri atgriezties, palūkoties kā un kas īstenībā bija. Bet nākotne ir vajadzīga un pagātnē lūrēt nav jēgas. Un mūsu nākotne skaitās šitie paši mežonīgie tīņi kam daudzas lietas nozīmē gandrīz vienu un to pašu.Ak Dievs man šķiet ka mīnusus noraušu par to ko saku, neba tīņi nemīl mani jo pats neesmu viens no viņiem emotion

0 0 atbildēt

Mani gan visvairāk kaitina Mango un Boomtime (vai kā viņu tur sauc) rakstu pārpublicēšana. 

Toties komiksi gandrīz vnm paceļ garīgo, ja vien nav debīli iztulkoti ar visiem iespējamiem krievu lamu vārdiem.

0 0 atbildēt

Beidzot kautkas saprātīgs. Vēl apnikuši tie komiksi. Par ezotēriku tev taisnība, daudzi spriež par to, ko galīgi nezina.

0 0 atbildēt

ja varētu, ieliktu badžilions plusu autoram :)

no otras puses, palasot komentārus pie FML tipa rakstiem, no sērijas "kā es norēcos" par tām jēlībām, sajūties ļoti normāls :)

0 0 atbildēt

Pie mums tak ir demokrātija

0 0 atbildēt

es esmu lasījis ezotērisku un teosofisku literatūru, mans vērtējums - SŪDS. bet var palasīt tīri lai pasmietos, mana iecienītākā grāmata - Blavatskas "Slepenā doktrīna" emotion

0 0 atbildēt

Aizej padroci vecais! :d parak sastresojies esi ;)

5 5 atbildēt

Internets!

70% porno,

25% dažādu sūdu par kuriem mēs te visi sūdzamies,

5% kkas jēdzīgs un lietojams, un lasāms.

 

Sadzīvo ar to, jo tas nemainīsies emotion

0 0 atbildēt