local-stats-pixel fb-conv-api

Pārtika mūs nogalina!101

1208 22

Palasi un uzzini, ko tavam ķermenim nodara tava dienišķā CocaCola bundžiņa, brokastu Kellogsi vai foršais Orbit. Nedaudz šokējoši. Jūs pat nenojaušat, cik daudz no visa šī jūs apēdiet un izdzeriet. Šokolāde, konfektes, limonāde utt. ņom ņom ņom ...

1208 22 101 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 101

0/2000

nam nam nam 

koola ir garshiiga 

3 0 atbildēt

Muus nogalina viss , katra sekunde. =]

3 0 atbildēt

Gāzētos dzērienus nedzeru un kožļenes arī nekožļāju.

Raksts tiešām liek aizdomāties!

3 0 atbildēt

Pat viskaitīgākajiem čipsiem vai brokastu pārslām ir viena brīnišķīga īpašība, kas atsver visu ķīmisko paleti - tie var izglābt cilvēku no mokošas bada nāves, nodrošinot nepieciešamo kaloriju skaitu. Vēl XX gs. sešdesmitajos gados uz mūsu planētas badā mira aptuveni 50 miljoni cilvēku gadā, un viņi bija gatavi ēst pat vārītas apavu zoles. Cilvēka organisms, gadu tūkstošiem ciešot badu, ir fantastiski piemērots visdažādākās pārtikas uzņemšanai, nekaitējot veselībai.

3 0 atbildēt

Zinu ka tas viss ir neveseīgs, bet es nekad nevarēšu beigt dzert kolu un ēst čipsus. Ražotāji savu ir panākuši.

2 0 atbildēt

Aspartāms izraisa smadzeņu vēzi, 80 pročos no visiem limpeņu plauktos esošajiem dzērieniem ir aspartāms. piem 7up, ledustējās utt... fuj. Labāk dzeru savas mājās sacukurotās cidonijas ar ūdeni- tējā vai limpenē (atkarībā no ūdens teperatūras ar ko aplej) un dzīvoju laimīgi. emotion 

2 0 atbildēt

Kur tik maz??

2 0 atbildēt

Visticamāk,ka pastāv lielāka iespēja,ka mums pašiem nekas nedraud, nebūs nekādas saslimšanas utml, BET pastāv ļoti liela iespējamība,ka mūsu bērniem šīs bezatbildības dēļ būs tā pati leikēmija,vēzis utt.

Labi,ka visus šos produktus lietoju reti...

1 0 atbildēt

un beigu beigās katra veselība ir pašu rokās. 

1 0 atbildēt

Varēja būt nosaukti vairāk produkti, kas satur E-951, lai zinātu, ka jāizvairās. Tagad tos E sabāž visur, pat maizi bez visādiem piejauktiem mēsliem grūti atrast. Un grūti jau orientētiem tajos konservantos, vispār skolās vajadzētu vairāk mācīt par šo visu, tā, lai vismaz katrs zinātu kaitīgākos piejaukumus un produktus.

2 1 atbildēt

Ja strauji sāc ēst čipsus un kolu dzert ikdienā, var ātri sajust veselības pasliktināšanos.

2 1 atbildēt

enerģijas dzeriens pats par sevi nav slikts. tāpeec- vajag lasīt, kas uz iepakojumiem rakstīs- iztūlkot- e-vielas.lv

Tā pat visi rij savus orbitus, kolas, atbalsta šo naudas mašineeriju.

2 1 atbildēt

Labi, ka tu apzinies sava raksta vērtību,pareizāk - bezvērtību.

2 1 atbildēt

Jau kurais gads pagājis, kopš es pieturos pie veselīga un sabalansēta uztura - tas jau ir kļuvis par neatņemamu dzīvesveida sastāvdaļu! ..protams ir gājis visādi un ir sanācis arī pagrēkot. Bet nesen manā dzīve notika atgadījums, kas man lika pārdomāt šo un to, tai skaitā savus ēšanas paradumus. Kopš tā laika es daudzko esmu pamainījis savā ēdienkartē un dzīvē. Un vairs netaisos un nejūtu vēlmi atgriezties turpat, kur biju, jo es zinu kā ir tagad un kā bija pirms tam!

Atļaušos dziļi nepiekrist autoram, ka veikalu plauktos ir grūti atrast kaut ko daudz maz dabīgu! Īstenība ir bez savas jēgas, tik vai mūsdienu jaunatne to grib pirkt?!

Aspartāms tiešām ir ļoti kaitīga viela cilvēka organismam! Tāpēc no aspartāma saturošo produktu lietošanas uzturā vajadzētu pilnībā izvairīties. Tie kuri pērk Ādažu cipšus pievērsiet uzmanību to sastāvam, tāpat kā jebkuram citam produktam: Aspartāms jeb E-951.

0 0 atbildēt

es esmu par veselīgu dzīves veidu! bet neaturos izdzert 1Colas bunģinju nedēļa! :)

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

tava gramatika wnk iespārda,bet raksts labs

+ no manis!

0 0 atbildēt

Interesanti uzzināt... Cenšos arī pēc iespējas dzīvot veselīgāk bet tas reāli vairs nav iespēams....

0 0 atbildēt

nē nu tas jau sen visiem zināms ka cilvēki izmirs ātrāk kā dinozauri :D

0 1 atbildēt

Esmu dzirdējis, ka dzīvošana arī ir neveselīga, galu galā, it kā nomirstam.

Reāli, ja neēd šitos katru dienu, tad nekādas problēmas ar veselību arī nav, nevajag vai nu 1 galējībā, vai otrā uzreiz.

8 9 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »