local-stats-pixel fb-conv-api

Nu ko Admini saturās...310

76 22
Pēc dažu labu "indivīdu" lūguma tiek atjaunots konkurss "Zvaigžņu diena". Tikai šis ir jautrāks pasākums, mēs visi mokam Adminus un Administrātorus.
Ja atceraties tādu, brīnišķīgi!
Ja nē īsi stāstu:
Konkurss ir domāts spoku mocīšanai, jeb Jūs visi uzdodat tās dienas laimīgajam jautājumus un Šim "Zvaigžņu dienas" konkursantam uz visiem jautājumiem ir jāatbild bez ierunām. Savādāk tiks pieņemtas nekompetentas sankcijas no manas puses.Jautājumu uzdošanas laiks 24 h kopš raxta ievietošanas. Atbildēšanas laiks 25 h. tāpēc čekojiet līdzi laikam.
Varat uzdot viņiem jebkādus jautājumus nepārkāpjot spoki.lv iekšējas kārtības noteikumus:

"1. Lietotājs (turpmāk tekstā "spoks") sniedz patiesu informāciju, kā arī uzņemas atbildību par šīs informācijas patiesumu. Spokam nav jāuzņemas atbildība par nepatiesu un neprecīzu informāciju, ko sniedzis tās pirmavots.

2. Spoks, pilnā apjomā un precīzi pārpublicējot cita autora domas vai ziņas, “pirmautora” lauciņā norāda šī cita autora vārdu un pats ir atbildīgs par to, ka šim autoram nav iebildumu pret viņa raksta pārpublicēšanu spoki.lv.

3. Spoks ievēro principus NO ADS, NO FLOOD un NO NAID, kā arī Latvijas likumdošanu, kas regulē pornogrāfijas izplatīšanu, autortiesības, personas goda un cieņas aizskaršanu u.c.

4. Spoks pārskata spoki.lv jaunumu lentu, lai pārliecinātos, ka par viņa iecerēto jaunumu nav pastāstījis jau kāds cits. Ja viņam tomēr liekas, ka viņš to būtu varējis izstāstīt foršāk un interesantāk, viņš ir aicināts to uzrakstīt vēlreiz.

5. Spoks atbalsta spoki.lv vēlmi nepārvērst šo vietu miskastē, tādēļ cenšas forši un saprotami rakstīt par interesanto un svarīgo."

Lai spēle kļūtu interesantāka - ja visi jautājumi tiek atbildēti godīgi un bez pārkāpumiem atbildētājs saņem brīnišķīgu valvu 2000 cepumu (lai neaizlīp dirsa)
Lai būtu stimuls atbildēt un pārbaudīt vai katrs admins godprātīgi pilda savus pienākumus 3 admini tiek atstādināti no amata (tāpat mūsu ir par daudz, 3 turp vai atpakaļ neko nemainīs)

Adminu kārtība tiks lozēta ar sistēmu, izvilkts papīrītis no burkas.
Adminu un Administrātoru saraksts:

Admini:

Thesecret
crazyshit
carpovi
lady79
GangstaSpoks
T0TTI
Urbans
renāms
fujaks
nauruha
krixis02
Krekers
wibrators
lick
SharK
Kasis007
kakabiksees
Zany
artyrs
sardele
The_Lord
jogy
sawluxz
Sheep
Anti-Koment
Le Bagman
kapeika
Latviete
lifija
Bangout
iCare
Stasits
Administratori:

Jacky


Konkurss turpinās kamēr visi Admini nav izprašņāti un izmocīti.
Vēlu veixmi konkursā. un neaizmirstiet ko teicu...
76 22 310 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 310

0/2000
Tātad cik nopratu, varu uzdot jebkādus jautājumus un viņiem noteikti ir jāatbild :D
27 8 atbildēt
Rozete, pag, pag....ja uzsmaidīs tā laime un Zaigai nebūs atkal kkur jābrauc, tad maybe kādu dienu varēs arī viņai visus sacēlušos jautājumus uzdot....
21 2 atbildēt
Nomierinamies, un uzcepam pankuukas :)
22 3 atbildēt
anonimais mans darbs ir kurinaat visiem nervus tu veel to nesaprati? dam vis japasniedz uz paplaatees :)) milk taa laikam sanaak...
22 3 atbildēt
Kamēr vel katru izjautās.... ;D Bet tas ir vajadzīgs! :)
24 5 atbildēt
WOOOVVV...LINČA TIESA :)
21 2 atbildēt
isuma var pateikt, kas par probzu ? emotion
21 2 atbildēt
aww zvaigžņu diena :) ..zvaigžņu diena bija laba diena :) un tagad arī būs :D
28 9 atbildēt
yes, un esmu 300komentārists :D :D :D
21 2 atbildēt
secret maita :D kad pienāks tava diena tad arī būs jāatbild.. un jebkādus jautājumus lai nepārkāpj noteikumus ;)
26 7 atbildēt
bet es vienalga plusu ieliku :D
26 7 atbildēt
vel nevar? es sakshu tgd. pavisam konkrets jautajums zaigai-kadel tu ar saviem komentariem biezi vien mēdz nolikt citus spocenus? Konkreti nolikt,izlikties gudrāka. Ta snav domats uz mani,bet vispar.Lasot tos komentarus, vnk nesaprotu,ko tu gribi panakt... Itka tu butu baigais dievss... Un vel tas piezimes,ka tu esi admins vari visu un citi ne... :)) m? kpc?
20 2 atbildēt
Nu gan... Es by the way, pirms raksta apstiprināšanas izskrienu cauri kasjauns.lv un vēl dažiem izklaides un ziņu portāliem, lai aptuveni zinātu, kurš ko vienkārši nokopē, naktīs, pārskatot rakstus, kurus pa dineu palaidu garām, jo guļu līdz 14 :D, dzēšu komentus ar plikām reklāmām. Nevar jau gluži teikt, ka darīt nav ko.... Jā, piekrītu arī par to, ka nav jau nekādas lielās motivācijas un patiesībā arī tiesības adminiem, jo tā kā ir atļauts šajā portālā jebkuram izteikt savu viedokli (lai gan daudzus pat par viedokli kauns būtu saukt), tad pat nevar īsti dzēst komentu, kurā varbūt viens vārds būtu bez cenzūras...
21 3 atbildēt
Šodien varētu pietikt runāt par negatīvo , draugi, darba diena ir beigusies...ārā joprojām smuks laiks....jāiet pie kaimiņiem spert āboli un biku vairāk fizisko aktivitāšu svaigā gaisā un tad būs mazāk stresa un šitāda negatīvisma.... :)
20 2 atbildēt
epg avatarsepg
gaidām atbildi 25h laikā :))
20 2 atbildēt
hell yeah. ;D Sheep,izejam ielās. ;D uztaisam protestiņu,tikai nesaki mammai.!
24 6 atbildēt
jaaaa ar psriguliem? :)
22 4 atbildēt
Man neaiziet.. xD
28 10 atbildēt
ka tik bangouts parādīsies,noliks jūs visus pie vietas,slaisti tādi,aktīvi te neesat,parādīs jums kā rodas bērni. ;DD SHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEP,es gribu ēst. :s
24 6 atbildēt
tev man liekas tāds bija. ;D
21 3 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »