local-stats-pixel fb-conv-api

Nu ko Admini saturās...310

76 22
Pēc dažu labu "indivīdu" lūguma tiek atjaunots konkurss "Zvaigžņu diena". Tikai šis ir jautrāks pasākums, mēs visi mokam Adminus un Administrātorus.
Ja atceraties tādu, brīnišķīgi!
Ja nē īsi stāstu:
Konkurss ir domāts spoku mocīšanai, jeb Jūs visi uzdodat tās dienas laimīgajam jautājumus un Šim "Zvaigžņu dienas" konkursantam uz visiem jautājumiem ir jāatbild bez ierunām. Savādāk tiks pieņemtas nekompetentas sankcijas no manas puses.Jautājumu uzdošanas laiks 24 h kopš raxta ievietošanas. Atbildēšanas laiks 25 h. tāpēc čekojiet līdzi laikam.
Varat uzdot viņiem jebkādus jautājumus nepārkāpjot spoki.lv iekšējas kārtības noteikumus:

"1. Lietotājs (turpmāk tekstā "spoks") sniedz patiesu informāciju, kā arī uzņemas atbildību par šīs informācijas patiesumu. Spokam nav jāuzņemas atbildība par nepatiesu un neprecīzu informāciju, ko sniedzis tās pirmavots.

2. Spoks, pilnā apjomā un precīzi pārpublicējot cita autora domas vai ziņas, “pirmautora” lauciņā norāda šī cita autora vārdu un pats ir atbildīgs par to, ka šim autoram nav iebildumu pret viņa raksta pārpublicēšanu spoki.lv.

3. Spoks ievēro principus NO ADS, NO FLOOD un NO NAID, kā arī Latvijas likumdošanu, kas regulē pornogrāfijas izplatīšanu, autortiesības, personas goda un cieņas aizskaršanu u.c.

4. Spoks pārskata spoki.lv jaunumu lentu, lai pārliecinātos, ka par viņa iecerēto jaunumu nav pastāstījis jau kāds cits. Ja viņam tomēr liekas, ka viņš to būtu varējis izstāstīt foršāk un interesantāk, viņš ir aicināts to uzrakstīt vēlreiz.

5. Spoks atbalsta spoki.lv vēlmi nepārvērst šo vietu miskastē, tādēļ cenšas forši un saprotami rakstīt par interesanto un svarīgo."

Lai spēle kļūtu interesantāka - ja visi jautājumi tiek atbildēti godīgi un bez pārkāpumiem atbildētājs saņem brīnišķīgu valvu 2000 cepumu (lai neaizlīp dirsa)
Lai būtu stimuls atbildēt un pārbaudīt vai katrs admins godprātīgi pilda savus pienākumus 3 admini tiek atstādināti no amata (tāpat mūsu ir par daudz, 3 turp vai atpakaļ neko nemainīs)

Adminu kārtība tiks lozēta ar sistēmu, izvilkts papīrītis no burkas.
Adminu un Administrātoru saraksts:

Admini:

Thesecret
crazyshit
carpovi
lady79
GangstaSpoks
T0TTI
Urbans
renāms
fujaks
nauruha
krixis02
Krekers
wibrators
lick
SharK
Kasis007
kakabiksees
Zany
artyrs
sardele
The_Lord
jogy
sawluxz
Sheep
Anti-Koment
Le Bagman
kapeika
Latviete
lifija
Bangout
iCare
Stasits
Administratori:

Jacky


Konkurss turpinās kamēr visi Admini nav izprašņāti un izmocīti.
Vēlu veixmi konkursā. un neaizmirstiet ko teicu...
76 22 310 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 310

0/2000
jā vispār, kas būs ar tiem jautājumiem? kam būs jādod?
16 3 atbildēt
da nekaads! :D bija ideja sataisiit adminu cahtu, lai buutu vienotaaki, vai arii ja kadam adminam ir ajutaajumi, lai buutu pie kaa versties... rezultaataa ir tas chats, kur paarsvaraa ir es un veel divi dzeki, paarsvaraa, un mees runaajamies! :) par spokiem ja ir kas interesants, vai pajautaa vai taadu rakstu vajaga, vai nea...
16 3 atbildēt
jā. tieši tā. nodosim latviešus. ;D
20 8 atbildēt
ew admins var kādu iecelt admina amatā vai tikai adminastrātors??
17 5 atbildēt
ZAIGA AIZVER MUTI KA LABI. NETĒLO KRUTO TUR,KUR TU AR TO NEKĀ NEPANĀKSI. ei padirs kaut kur citus,tur kur ir murmuļi. pati bļa tu esi murmule,kroksene. piedodat man,ka es tā izsakos,bet man nervi netur šitādas iedomīgas dīvas.
19 7 atbildēt
nesaprotu kur juus izvilkaat skaudiibu? :D tev kafija apgaazaas un no taa tu konstateeji ka man skauz, ja? :D pie kaada no spoceeniem aizskriet, jaa, mieriigi, domaajat ka esat spoku naba? XD piedodiet, bet... manupraat juus jau esat ieprieksheejaa paaudze, nepaarprotat, vnk... ja jauninjajiem kuri jau ir biki izsitushies pateiktu juusu niku, shaubos vai kaads zinaatu kas tas ir! bet pasakat kaads ir iemesls? :D tas ka esmu maita? :D jums es klaat neesmu kjeerusies, nevajag! :D kkaadiem jauninjajiem, ja vinji mani nokaitna, tie varbuut dabuuja, un arii taadeelj, ka biju luugusi lai kko izdara, bet tie ciitiigi turpina pa savam, neievieto bildes un domaa ka tas ir norm raksts, un taa dienaa chetras reizes. vareetu paskaidrot par ko tu suudzeejies Jacky?
19 7 atbildēt
nu... ja meiteens pasniedz savu kjermeni kaa leeta mauka, un pate to neapzinaas, tad jaa, es esmu vainiiga ka aizraadiiju to, ja? :D nevis meteens kursh ieliek bildi, kura peec kjermenja valodas vnk breec "izdraaz mani", un es to censhos paskaidrot, tad ES esmu vainiiga? un ja meitene veel saka ka tas taa nav domaats, tad jaa, esmu vainiiga! :D
19 7 atbildēt
sardele, paldies ka pateici! :D draudeeju? :D tikai Jogy, un par to pashu Jacky tika briidinaats! :D pret spokotaajiem man ir cienja. tieshaam un liela! :) neticat taa ir juusu dalja! :Dvnm ja kaads man jautaa paliidziibu, nekad neatsaku, pret DAZIEM, un tie tieshaam bija iznjeemumi, pret kuriem biju rupja, tieshaam!
19 7 atbildēt
nevaru nejauties, mans raxts, mana istaba :D
19 7 atbildēt
ak jel. tev vēljorpojām nedalec. Dievs,stāvi man klāt. tu esi tiešām stulba. ;D BAGMAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! es viņam pasūdzējos jau :D
19 7 atbildēt
jacky,tu krāp sheep.? :O
19 7 atbildēt
njaaa.. :D
17 5 atbildēt
Zinu Jacky, un zinu ka cilveeks! :))) ahh, ieshu ar savu saapi paraudaat! :DDD stuuriitiii.... un ar ziletiiti! :DDDD *smejaas* :))
18 6 atbildēt
Zaiga,tak samierinies.Tagad esi tikai žurnālists,jo tev parak sakapa galvā. Galvenokārt cilvēki te nav jāvērtē pēc sejas,bet pēc tā ko viņš dara vai runā.Tu kā admins,biji galigi garām,jo atļāvies pārāk daudz palaist muti pret citiem,draudot un vertejot pēc sejas!!! Lai ar joks,tas nav normali,parak talu aizgaja!! Samierinies,paradi sevi no labās puses nevis te vēl gudri bļausties virsū uz katru komentu!!! Didz cik pieaugusi neliecies,parasti jau gudrakais piekapjas,bet nu!
15 3 atbildēt
lifija Es varu galvot, ka lieku + arī tiem rakstiem, kuru autori man uzkrituši uz nerviem, vai vienkārši liekas apdalīti (subjektīvi). Ja raksts liek pasmieties, vai riktīgi piesaista, tad man nav žēl, vērtēju rakstu. Ja nepatīk autors, tad vērtēju viņa izteiktos komentārus.
15 3 atbildēt
Rozete Izlasīju Tavu komentāru, un radās jautājums - Tu pati saprati, ko uzrakstīji?? "Neiet runa par to ko dari spoku lkabā,nešaubos,ka daudz esi darijusi,palidzejusi utt,par to neparmetu. " "Saproti,neparmet tev par to kads cilveks,bet par to ko tu dari!!!!"
16 4 atbildēt
rozete... saproti vienreiz... nee, man ir Dievs devis muti, un pirkstus man ir viedoklis, kaadeelj man neaizstaaveet to? ;) reti kuraa reizee tas ir nopitns, kaa jau noraadiiji, man ir probleemas ar humoru, es domaaju ka tas ir joks, domaaju ka arii citi taa saprot... kljuudiijos!
16 4 atbildēt
Bet jūs visas no malas tik jautri izskatāties :D Minku cīņas. ņāāāāuuuu^^ ha ha
15 3 atbildēt
un dievs ir devis smadzenes,lidz ar to tev jamak istaja bridi saprast kad pakluset un kad apstaties. padoma ;) lai jauks vakars visiem.
16 4 atbildēt
labriit! :D :) sardel, plds! :D
17 5 atbildēt
« 11  12  13  14  15 »