local-stats-pixel fb-conv-api

Ņirgājas par Kārli Skrastiņu?335

1830 165

Atvainojiet,bet viņš ir pilnīgi slims. Ko tādu uzrakstīt par aizsaulē aizgājušu cilvēku - Kārli Skrastiņu?

1. Viņam visticamāk ir kādas novirzes.

2. Viņš neciena tai saulē aizgājušus cilvēkus.

Es vismaz tā domāju,ka visticamāk viņu atradīs un tā noslānīs ka viņš pat neatļausies muti pavērt vaļā.

Stulbi cilvēki arī dzīvo pasaulē.

1830 165 335 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 335

0/2000

jūs kāds vispār reiz runājuši ar Skrastiņu esat? kas tā par modi kad kāds nomirst uzreiz kļūt par mega liekuļiem un visur tik runāt par to, kāda tā ir traģēdija. protams, tas ir briesmīgi, ka vesela komanda aiziet, bet vienalga nevajag to tematu drāzt, taisot 100 rakstus spokos. ja tu tie''sam cienītu viņus tu uzrakstītu vēstuli ģimenei, nevis drukātu rakstus spokos

11 2 atbildēt

īstenībā veiksmīgs trollis. emotion

jūs te visi tagad cepjaties.

7 0 atbildēt

Nu vienīgi ko es varu patekt ir tas ka arī tev nav visi simts!!!

Ko tu gribēji pateikt uztaisot šitādu rakstu? m? hmm.. ja tā padomā.. tad tev laikam šis notikums ļoti sajūsmina, vari plusiņus savākt, tagad saliec visu ko dzirdi, redzi vai lasi par Skrastiņu,

ŠIS RAKSTS TIK TIEŠĀM PARĀDA TO CIK TU ĻOTI VIŅU CIENI!!! nebūtu par cieņu sācis vispār runāt.

9 2 atbildēt

Katru dienu mirst tūkstošiem cilvēku, lieliski savu profesiju pārstāvji, cilvēki ar ģimenēm un bez tām, jauni un veci, bet vienīgais ko mēs izceļam ir vīrietis pusmūžā, kurš laimīgas sakritības dēļ nodarbojās ar tādu darbu, kam netrūkst fanu. Moš pietiks ne? Jā, nomira, jā, žēl, it īpaši ģimenes, bet kāda sūda pēc tagad ir jāliekuļo TIK traki visai Latvijai? Vai jūs viņu pazināt? Bijāt vismaz roku paspieduši? Ne sūda! Tāpēc nevajag tēlot, ka te sirsniņa visiem lūzt, jo tā nav!

P.S. Man pajāt uz mīnusiem, tāpēc liekat pavairāk:P

7 1 atbildēt

TU ŠO RAKSTU TIK TIKKO PACĒLI,PATS VIEN CENTIES UZPELNĪTIES UZ SKRASTIŅA RĒĶINA...

DIEZGAN NEKAUNĪGI,PATS IZRĀDI NECIEŅU! emotion

6 0 atbildēt

Cilvēks ir dzīvs - neviens par viņu neinteresējas, netaisa nekādus rakstus vai kā savādāk. Cilvēks ir nomiris - visi taisa rakstus, runā par viņiem u.t.t, liekas nedaudz smieklīgi, tas pats kas ar MD, bija dzīvs, nevienam neinteresēja, nomira, traģēdija.

 

Lai nu kā, cilvēks ir priduraks kurš ko tādu uzrakstīja un jā, žēl, ka aizgāja bojā, bet redz tā dzīvē notiek un neko mēs tur nepadarīsim.

4 0 atbildēt

Jo vairāk sūdu kustināsi, jo vairāk tas smirdēs..

4 0 atbildēt

Domāju, ka ne raksta vērts. VIss ko šādi komentētāji vēlās ir uzmanība, un tieši tagad, raksta autor, tu to viņam velti!

4 0 atbildēt

Bļed nopietni , tu pēc tik liela laika pēc tradēģijas un tava ieliktā raksta, vēl viņu pacel augšā no jauna? Ei tu dirst, es šito tā nesaprotu, kur var būt tik lieli dauņi , pirmkārt vaidzētu takā turpināt dzīvot talāk ,kas noticis-noticis. Bet bļed autoram vnk PUBLISKS FU , ka vēl tik demonstratīvi cenšas pelnīt plusu uz Cilvēka nāvi. IBIO MAĶ, tādas dusmas uznāca ka šito rakstu redzēju pirmajā lapā, ATKAL!!!!! Ja būtu redaktors/admins vai vēl sazin kas , nobanotu uz kādu mēnesi tavu profilu, ja tik ļoti svarīgi tev tie cepumi un parējā huiņa... VELREIZ FUUUUU!!!

3 0 atbildēt

 noteikti viņš jau no draugiem ir izdzēsiesemotion

3 0 atbildēt

katram savs liktenis! cilvēki mirst katru dienu. Citi tik ir slavenāki un pazīstamāki. P.S. izsaku lidzjūtību tuviniekiem! 

3 0 atbildēt

Nu un publicējot šo, neesi ne ar ko labaks!!!!!!! emotion

3 0 atbildēt

ja godi man ar riebjas lasit ka vinju piemin miris cilveks bet vel vajag visas malas iebas to..krutaaki esat no taa?  pietiek ka zinjas ir ta ne vajag vel kkkur iegrust taaka nebut par ko rakstiit citu normals cilveks jut lidzi un sero nevis reklamee to notikumu kur vien var taa ka to nezinaatu alaa jau nedziivo..vot butu pasi nokaunejusies nevis piecakarejas vienam kam ir vienalga kas notika

4 1 atbildēt

tas saucas troll, un tu uzkjeeries... :D 

3 0 atbildēt

Pat ja tas nebūtu Skrastiņš, vienalga tas ir diezgan stulbi...

3 0 atbildēt

bet tad, kad es norādīju, ka ir nožēlojami veidot rakstus par tikko mirušu cilvēku, lai pelnītu cepumus, mani komentāri saņēma simtiem mīnusu... :D

2 0 atbildēt

es viņam labrāt purnu sadauzītu :)

2 0 atbildēt

man zel Skrastins..! emotion

2 0 atbildēt

slimi.. es arii neesmu 100% hokeja fans, bet tpc tādā veidaa iznjirgaaties ir vnk tizli unj debiili.. emotion shitam pa muti vajadzeetu..

2 0 atbildēt

es nesaprotu, kapē šim rakstam ir paari simtam mīnusu!?

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »