local-stats-pixel fb-conv-api

Mūsdienu sīkie171

1439 34

Sveiki! šis raxts būs nevis par 12-14 [kāds es pats arī esu], bet par īstajiem sākumskolniekiem... tad nu izsakiet savas domas komentāros, liecit +/- un lasiet raxtu. Pieļauju, ka šis raxts izpelnīsies daudz mīnusus no tiem, kas aizstāvēs savus mazos brāļus un māsas.

1439 34 171 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://mana galva
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 171

0/2000

Tādi nu viņi ir, tikai ap 14 gadiem tu saproti ka nav jēgas izlikties vecākiem un mēģini izmantot savu bērnību kamēr vel nav palicis 18.

Man arī šitādi agadījušies kuri katrā teikumā liek dažādus lamuvārdus tikai lai izklausītos stilīgi, bet bezjēdzīgi un viņam pat neder un neskan, tā rodas tik slikts iespaids. Ja gribi lietot lamuvārdus tad izmanto tos situācijā kad tie iederas!

Ja man šāds dirsīgs parādās tad es saprotu ka man nevajag sūdus no vecākiem, direktora utt., bet vnk pats viņu pielieku pie vietas sakot tikai to ko viņš pats saprot ka ir taisnībā un reizēm sāk raudā :D, jo sāpīgākie ir tie vārdi kuri ir bez lamuvārdiem, bet patiesi sāpina...

+ par rakstu :)

1 0 atbildēt

Pilnīgi un galīgi piekrītu tev..

1 0 atbildēt

Man ir tikai 15, bet es nekad arī neesmu iedomājusies dzert, pīpēt un kur nu vēl tāda necieņa ne tikai pret veciem cilvēkiem, bet vispār, es vienkārši kaunējos par saviem vienaudžiem, kuriem ir tik maz smadzeņu, lai saprastu, ka tas ir debīli!!!

LABS RAKSTS! + :)

2 1 atbildēt

pats lielākais stulbums ir tas ka visi nēsā tas cip krutās reperu cepures bet viņiem tās izskatās kā izlietoti prezīši uz galvas :D

1 0 atbildēt

ir jā tādi,kas bērnudārzā jau pīpē un pirmajās klasēs dzer.. šausmīgi.. 

1 0 atbildēt

mjā... liekas ka cilvēki deģenerējas

2 1 atbildēt

es vng izturos ar cieņu pret vecākiem cilvēkiem, kaut gan meitenēm arī šobrīd modē nodirst ne par ko, pat nezinot cilvēku. visus tādus ar zemi uzpertu gaisā.

1 0 atbildēt

lkm esmu tikpatkā vienā vecumā ar tevi.[giggle]

atceros, ka ar draudzeni sēdējām parkā uz soliņa, mums pienāca klāt viens čalītis (izskatījās, ka skolā pat vēl neit, bet izrādījās, ka 3. klasē) un sāka mums cigaretes prasīt. tas bija ļoti apkaunojoši.

ununun vēl, neiesaku iet pa ielu ar vienaudžiem, kuri pīpē, un nav dabūjuši devu emotion

1 0 atbildēt

Es tāds nebiju

1 0 atbildēt

Kad es biju mazaaka man bija bail dirsties virsuu pusaudziem, jo man shkita ka vinji sados pa muti emotion emotion

1 0 atbildēt

Raxts ir vnk perfekts! Pati pazīstu vienu sīko, kas no 7 gadu vecumas smēķē. Viņai tgd ir 10 un viņa smēķē daudz vairāk par mani. Protams, es ari neesmu nekāda labā. Savos 13 kūpinu, bett vienlaga saku tikai šogad un uzkuriju kādu reiz4  mēnešos, kompānijas pēc. Nerēālākais šoks. Kad man bija 6, es ieraudzīju 14gadnieku, men uzreiz respekts pret viņu. Kkāda cieņa bija. Tagad man 2klasnieki žīdo, lai nopērku cigaretes vai aliņus. (izskatos vecāka nekā patiesībaa esmu) Murgs kaut kāds! Bet tev liels, trekns plussp ar šo raxtu!

1 0 atbildēt

Sīkie hļupiki. Ja redzētu, ka pagrūz vecu tantuku sabiedrikajā, es viņam novilku bikses un vnk nopērtu.. ;D

1 0 atbildēt

Tga pamegini kadam ko  izradit , nolamas un a vecakiem bus klat...

1 0 atbildēt

Es ierēcu par sīko, kas teica otram- Ej izd**z Betmenu! Ko izdarīja nabaga Betmens? emotion

1 0 atbildēt

nu un ko tu ar to gribēji panākt?

manuprāt, visi zin, ka tāda vecuma cilvēki ir, bija, un būs, un ar šo rakstu tu neko neizmainīsi, un diezvai kādam no tādiem mazgadīgajiem huligāniem vsp interesē, ka tas ir nepareizi, un not cool

1 0 atbildēt

Uzšaut visiem tiem sīkajiem konkrēti pa pakausi. Kad es biju hokejā man kkādi 14gadnieki aiz muguras izdomāja krēslu paspārdīt. Pagriezos , aiz škvaras sagrābu , un uzreiz drosme apsīka. Visu pārējo laiku sēdēja mierīgi,un es varēju dzert savu alu.

1 0 atbildēt

skumīgs raxts...emotion jauki, ka tu esi jauks..

1 0 atbildēt

Nesaprotu, no kuriem laikiem uzvesties, kā mazam rupeklim, kurš vien uzprasās ar siknu pa pēcpusi, ir palicis stilīgi? 

Arī nesaprotu, kāpēc mazie tik ātri grib pieaugt? Tas ir tik skumji... 

1 0 atbildēt

ah,bet tu iestāsti viņiem to,ka viņi ir slikti.Viņiem tas viss nāks pretēji,jo ne velti ir likums,ka tikai no 18+ pārdod visu šito hujņu.Organisms sāks niķoties un vēlāk varēs raudās,kāpēc sāka to darīt.

1 0 atbildēt

lai arī ko, bet veci cilvēki jārespektē.

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »