local-stats-pixel fb-conv-api

Legalizēt marihuānu!230

436 24

Jautājums par marihuānas legalizāciju ir diskutabls. Sabiedrībai ir iedvests uzskats, ka marihuāna ir veselību graujošs narkotisks preparāts, kas noved pie „smagāku narkotiku” lietošanas. Bet vai tā ir patiesība? Nav gan.

436 24 230 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 230

0/2000

Tikmēr kamēr nnevies nav nolicis karoti, es atbalstu legalizāciju.... emotion un piemetīšu tiem, kas te saka "Marihuāna ir slikta, tu mirsi, saaksi durties bla bla bla" Paskatieties uz vaktiem un statistiku tad čīkstat tālāk. Negribat, nepīpējiet, tikai nebakstat man acīs to ko esiet dzirdējuši pirms 100 gadiem. Ja gribat čīkstēt vispirms pārbaudiet faktus, statistiku.

1 0 atbildēt

+ Par to ka raksts ir analītisks, loģisks un pamatots. Parasti rakstiem par kaitīgām vielām lieku mīnusu, jo tie lielākoties satur propogandas saukļus un neapskata jautājumu no visām pusēm.

1 0 atbildēt

Nē. Ja vajag tāpat var dabūt.

1 1 atbildēt

noskatieties filmu The Union, visu sapratīsiet.

1 1 atbildēt

Pilniba atbalstu legalizaciju!! Kapec?

1.  Marihuana tiks dekriminalizeta - tatad noziedzniekiem vairs nebusi ienkumi no tas..

2. Ienakumi no turisma utt

3.Nu ja vares uzpipet kvalitativu mantu ,ko zini ,kas bus laba.

Bet kopsumma ja legalizetu to vajadzetu kontrolet , ar videji lielu nodokli , kvalitates inspekciju , un noraditam vietam - coffee shopiem , vai ari majas apstaklos. Pilnigi noteikti to nevajadetu atlaut pipet uz ielas kura katra vieta. (lai gan kontrolet to butu parak sarezgiti), jo jau tgaad mierigi var pipet apslepjot to cigaretes.

3 3 atbildēt

Es, piemēram, nesaskatu baigo jēgu to legalizēt. Kas, tev obligāti jāiet uz klubiem vai kaut ko pīpēt? Man nav problēmas ne dabūt, ne uzpīpēt mājā, nezinu kāda jēga no legalizācijas.

Un, godīgi sakot, pēc vakardienas man kaut kā vairs negribas neko par to dzirdēt emotion

1 1 atbildēt

man jautājums tev saulīt, cik tu pati reizes dienā kurī gandžu un kādu efektu tas tev dod?

3 3 atbildēt

Starp citu, tagad ir portāls manabalss.lv, kur katram ir iespēja veikt kādu likuma ierosinājumu! Attiecīgi profesionāli nostrādājot šo tēmu varētu radīt diezgan plašu rezonansi sabiedrībā un iespējams panātk visu 10 000 parakstu savākšanu! :)

1 1 atbildēt

Haters gona hate , bet man po*uj es kuriju!

1 1 atbildēt

No zāles neviens nav nomiris,bet cik no citām narkotikām,alkohola,cigaretēm? Ja varat pierādīt ka kaut 1 cilv. ir nomiris no zāles pīpēšanas,tad apsveicu,tu esi gudrāks par mani emotion

1 1 atbildēt

Jau divus gadus, kā nepīpēju. Man poh. :P Bet ja legalizētu. tad vajadzētu likt atļauju pirkt no 21, lai sīkie knišļi, appisušies nevazētos apkārt ar pārkurītām sejām. :) Jauku dienu.

0 0 atbildēt

nu nez.nekad neesm vilcis,bet gan jau.. protams esmu pret narkotikām,bet zālite,man liekas vienīgais ko varētu pamēģināt.

a vot man besī tie 16.gadīgie 4aļi,kuri uzpīpējuši zāli un tagad baigie weed boy.skype pat avatars kaut kāds wwed smoking nigers-pazīstu tādus

1 1 atbildēt

Da laba tā manta, ja to nekurī katru dienu, bet nedēļā reizi.

Var atslābt! Pats esmu pīpējis un vēl esmu dzīvs. emotion    

0 0 atbildēt

vajag aizliegt tabaku latvija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 3 atbildēt

Dodu Tev +,žēl ka nevaru vairākus :D

Un jā,tiešām domāju ka ar laiku legalizēs.

1 1 atbildēt

Piekrītu. Fakts ir tas ka marihuānu legalizēs jautājums tikai kad. un jautājums cik daudz naudas zaudēs valdība no tā. Bet any way muļķi būs un tur neko nevar izdarīt. 

1 1 atbildēt

Pirms sāku lasīt jau "+" ieliku! emotion :D

2 2 atbildēt

ehh, pilnīgi sagribējas uzkurīt, minus liek tie kas velaizvien dzer sūdainos super neto aliņus! KURIJĀT mani bērni :D

1 1 atbildēt

Ideāls raksts.Tiešām malace ka uzrakstīji šo. 

Vis ir tīrākā patiesība izņemot 12. kaut gan pēc idejas tā vajadzētu būt. Bet diemžēl latvijas policijas ierēdņi aizturot tevi ar kaut 0,250g marihuānas uzreiz uzskata to, ka tu audzē, uzglabā, lieto un pārdod un par to tevi var izdrāzt pakaļā ar 3.pantiem, kas ir pilnīgi nepieņemami.

Es protams uzskatu ka vajag legalizēt šo lietu, bet ne tādā līmenī ka var vadīt auto, auklēt bērnus un tādā garā.. Bet tās muļķības ka cilvēki ganju var saukt par narkotiku tas ir daudz veselīgāk un labāk nekā lietot alkoholu un neizraisa fizisku atkarību. un ja kāds saka ka izraisa... piekritīšu bet tikai tādā mērā ka tas izraisa garīgu atkarību ko ir viegli pārvarēt :P bet tas ir tikai tad ja pīpē dienu dienā un vairs nepīpē

 

Legalize bez variantiem

1 1 atbildēt

nu cilvēki nesapratīs :( Tā pat Latvijā nekas nenotiek uz labo pusi tik pat labi kaitīgs ir viss mikrene telefons izplūdes gāzes bla bla bla. Bet tad ja neiespeejamais notiktu aarpraac tuuristi darba vietas varbuut kaut nedaudz pazustu tas latvieshu iignums un neapmierinaatiiba. Un tie kas nepiipa neko arii nepiipaatu un neviens nevienam neko pa varu nepuustu sejaa.

1 1 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »