local-stats-pixel fb-conv-api

Kas man besī mūsdienu cilvēkos210

1697 51

Neuztveriet pārāk nopietni šo rakstu, jo negribu nevienu apvainot, bet domāju, ka ar vismaz vienu no rakstā pieminētajām situācijām jūs būsiet saskārušies dzīvē, sava daļa patiesības taču te ir. Negribu izklausīties pārāk nosodošs vai nicinošs, bet es rakstu tikai tīru patiesību ar kuru pārsvarā pats esmu saskāries dzīves laikā.

1697 51 210 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 210

0/2000
plus.. Bet man atkal drausmiigi besii tavs n shit .. :D
1 0 atbildēt
un veel tev ir drausmiga valoda..es gan jav nespetu normali komuniceet ar visiem taviem give a fuck un shitiem suudiem .. :D Nekaa personiiga.. ;)
1 0 atbildēt

tie kuri doma ka dot pa seju ir atrisinat problmas parasti nav tie stiprakie vienkarsi vini ir drosmigi a vinus piekaut ir ka 2 pirkstus apčurāt :))

1 0 atbildēt

Piekrītu, man arī tas riebjas Šādiemotion cilvēki.!

1 0 atbildēt

A man besī cilvēki, kurus vis besīemotion

1 0 atbildēt

15. Besī cilvēki kas kautko pasaka/uzraksta domājot ka tas ir kautkas jauns + visiem pie kājas ko tu uzskati.

1 0 atbildēt

pret pīpāšanu nekas nav, ja ien to dara ar mēru un citiem nelielās uz netēlo no sevis sazin ko :)

0 0 atbildēt

Un man besī visi šie ''mani besī raksti''

i just don't give a shit. Uzliec mīksto un dzīvo pēc saviem uzskatiem. 

0 0 atbildēt

kas ir Nicki Minaj?? :S

2 2 atbildēt

 

visviarāk man riebjas, kad pusis pirmajā randiņā stāsta kā nodzēra nedēļas nogali...ar to beidzās mūsu randiņš, un pēc 3 neveiksmīgiem mēģinājumiem es vienkārši pārstāju uz tādiem vispār iet. 

 

Lielīties ar savu dzeršanas mākslu nav nekas stilīgs. Un šõbrīd tas ir tik aktuāli, pilni soc tīkli ar bildēm un frāzem par to cik daiļi nodzēries

0 0 atbildēt

5. tajam galigi nevar piekrist. Cmon veci, ja čalis liek viskautko tādu netā un tikai tapec ka viņš neizskatās pēc zāles kurītāja, nenozimē ka viņš to nedara. Labi ir tādi atsevišķi gadījumi kā tu saki bet ne visi! 

0 0 atbildēt

a ko dariit. kad es augu tad taa nebija un mani senci par mani teica taapat. lai arii kaa to negribeetos teikt bet taa ir evaluucija protams kuraa virzienaa, tas paliek pasu zinjaa

0 0 atbildēt

PIlnīgi piekrītu! emotion

0 0 atbildēt

10.

Tie, kas caurām dienām čīkst, ka viņiem besī skola n' shit, samierines ar to + nevienam tas neinteresē vai patīk tev, vai nē.

TAD AIZVER MUTI UN NETAISI ŠĀDU RAKSTU.

0 0 atbildēt

daļa taisnibas ir, besi tie kuri vienmer grib iet uz kautiniem del kkadiem sikumiem, bet tapat par visiem parjiem ir poh, ko vini ir sasniegusi vai nav, dzivoju prieks sevis , nevis lai apdirstu parejos kkada veida meiginot pieradit kad ar kko esmu labaks

0 0 atbildēt

nu besii.. un ko taalaak?

0 0 atbildēt

Nevaru tev nepiekrist. emotion

0 0 atbildēt

15. Cilvēki, kuri lieto vārdu "gay" kā uzbraucienu vai kaut ko sliktu.

0 0 atbildēt

Tie kuri kritizē šo paaudzi,viņiem vajadzētu padomāt kas viņus audzinājis...

0 0 atbildēt

Tev besī tas, ka Nicki Minaj, Lil Wayne utt. tiek uzskatīti par labākajiem reperiem/dziedātājiem pasaules pastāvēšanas laikā.  Un vel tev besi Tas, ka cilvēki d*rš uz slaveniem un ietekmīgiem cilvēkiem, kuri dzīvē jau ir sasnieguši tik daudz, cik viņi paši diezvai sasniegs. Tad Jau sanāk ka tu pats sev besī emotion

1 1 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »