local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc lauki NAV bedre302

2735 56

Atsaucoties uz ūber kruto rakstu par to, ka lauki ir bedre http://www.spoki.lv/aktuali/Lauki-ir-tuksa-bedre/390433

Reklāma
2735 56 302 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 302

0/2000

Tieši tā ... plus vēl tam ka tagad stūķēju ķiršus ko noplūcu pie ķirša koka  kas man tepatās ir pie loga....emotion

1 0 atbildēt

divi ali no manis par rakstu - ļoti labs! Tā turpināt!

1 0 atbildēt

es lieku plusu, pati esmu dzīvojusi laukos, savu bērnību tur esmu vadījusi un patiešām, izklaides bērnu vidū krasi atšķiras, bērni audzināti pie darba un tā, patīkami vēl tagad aizbraukt apbraudzīt savas lauku mājas, atcerēties kas darīts katrā stūrī :)

1 0 atbildēt

Negribētu atbalstīt ne vienu, ne otru raksta autoru-

Marijzakis grimst žultī un naidīgā lauku cilvēku mizantropijā *ja vispār eksistē iespēja ienīst tikai lauciniekus, ja nav- es tikko radīju jaunu terminu.* (Lai ko arī viņai nenodarīja laucinieki, izskatās, ka tas tiešām mazo sirsniņu ĻOTI sāpinājis), savukārt šis raksts- nemitīgi uzpeld utopijā.

P.S. Es nepārlasīju visu komentāru jūru ne šeit, ne otrā rakstā, bet vai es vienīgā saskatīju dīvainas Hitleriskas/Staļiniskas novirzes jaunās dāmas tekstā iekš "Lauki ir bedre"?

1 0 atbildēt

Es arī gribu dzīvot laukos!

1 0 atbildēt

Jēga jums vispār taisīt tai marijaizaķei atbildes rakstus, jēga kko komentēt. Lābakais būtu ignorēt viņu un viņas stulbības.

1 0 atbildēt

5. Nu par to gudrumu isti nepiekrītu...ir stulbeni pilsētā,ir ari laukos tapat ar gudrajiem...cilvekā gudrumu nenosaka vieta kur viņs dzivo bet tas, kas vinjam smadzenites iekšā

1 0 atbildēt

laukos ir viens liels mīnuss- ja neesi radīts lauksaimniec;ibai, tad darbu atrast ir gandrīz neiespējami, vismaz manos laukos šobrīd notiek izmiršanas process nav darba nav cilvēku.

1 0 atbildēt

+++emotion

1 0 atbildēt

Laukos dzīvojos, kā niere taukos :D

1 0 atbildēt

Mūsu mājvieta :)

1 0 atbildēt

Atraduši par ko strīdēties. Lauki vai pilsēta, vienalga- atradīsies kādi ļautiņi kam visi nav mājās :)

1 0 atbildēt

jā esmu pilsētnieks bet esmu 1 treš daļu no manas dzives nodzīvojis laukos un tur ir mājigāk un un siltāk pie sirds + tev

1 0 atbildēt

Lauki rullēē.! emotion

bet pilsētai ar nav ne vainas. emotion

1 0 atbildēt

rakstu vel vienu komentāru jo manī vel ir kaut kas smags!!! kāds no jums ir bijis īstā lauku sētā? NĒ!!! Omītes māja 5 km no Ogres neskaitas. Es runāju par dzīļiem laukiem ,kur māja no māja ir 3 km atālumā. Kur pēc 10 km ir ciems kurā ir pasts un sūda maziņš veikaliņš ,kurā ne kā NAV !!!! A un vai zinājāt ka laukos notiek daudz vairāk smago kriminālnoziegumu (ar cirvi aiziet uzšķērst kaimiņa suni , govi sievu un pašu saimnieku)   

1 0 atbildēt

100% piekrītu!!

1 0 atbildēt

Laukos var braukt ar mopēdu un neuztraukties,ka pieķers menti :d

1 0 atbildēt

pilnīgi piekrītu!! laukos ir tīri feini...it sevišķi, lai izklaidētos 5dienas/6dienas vakaros nevajag daudz naudas...ja runā par alkoholu, tad der arī pašu brūvētais alus vai vīns! :D

1 0 atbildēt

Par piena pulveri diršana. Lauku pienu šķaida ar ūdeni :D Nu pats tagad esmu savos laukos un dzeru kārtīgu pienu un man tas garšo. Pa vasaru tik labi aizbraukt uz laukiem.

1 0 atbildēt
Protams, ka dzīve laukos nav ideāla. Lai dzīvotu laukos ir smagi jāstrādā, bet šāda strādāšana padara cilvēku par mērķtiecīgu un veiksmīgu cilvēku, kurš mērķus sasniedz ar smaga darba palīdzību. Veiksmi dzīvē marijazakis. Tiešām žēl šī cilvēka.
1 0 atbildēt
« 5  6  7  8  9 »