local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc lauki NAV bedre302

2735 56

Atsaucoties uz ūber kruto rakstu par to, ka lauki ir bedre http://www.spoki.lv/aktuali/Lauki-ir-tuksa-bedre/390433

Reklāma
2735 56 302 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 302

0/2000

Lauki rulle!! 

0 0 atbildēt

Marijazakis sataisija viltus profilus un salika mīnusus :D

0 0 atbildēt

Viens PRET visiem, visi PRET vienu  emotion emotion

0 0 atbildēt

Nekur nav tik labi kā laukos nekad nedzīvošu pilsētā.

0 0 atbildēt

Tu aizmirsi pieminēt to, ka pa nakti pilsētā dēļ ielu apgaismojumiem, netīrajiem gaisiem ir ellīgi grūti redzēt zvaigznes, protams, mazpilsētās tās vēl cik var redzēt, bet tomēr, tas nav tas, kas laukos.

0 0 atbildēt

Tas viss ko sarakstīji ir forši,bet tas, ka laukos ir vairāk ko darīt nekā pilsētā gan ir bullšits, ja tev kā darīšana skaitās dobju ravēšana un govju slaukšana entām dienām tad es tev piekrītu!

0 0 atbildēt

mmm.. lauki, kā man gribētos dzīvot laukos vasarā, protams, lai būtu datōrs un internets :D

0 0 atbildēt

Patiesībā te ir tikai - lauki labi= futbols, pilsēta slikta= burgers. BĻ#ģ es neesmu nevienā pusē ,bet var taču pacensties uzrakstīt normālu rakstu?Pielietot kādus izteicienus vai epitetus Starp citu ja var uzspēlēt futbolu (nu tie ir vismaz 10 cilvēki) tā jau ir apdzīvota viena !! Takā tie jau vairs neskaitās lauki!! Un normālos viduvējos laukos nav arī interneta!!

0 0 atbildēt

Bļāaa. Jūs debīli esat? Neapnika taisīt šitos rakstus? JAU IR DAHUJA RAKSTU, KUR PARĀDĪTS KA LAUKOS IR LABĀK. Vot tgd viena padauza pateica, ka lauki smird, un tagad jāsit gaisā pa 10 rakstiem dienā, kas pierādītu pretējo.

Vai arī izmanto vispārējo apjukumu lai dabūtu +. :P

0 0 atbildēt

nu okei, lai dabūtu tos augļus, vajag strādāt :D

0 0 atbildēt

nu un, ka laukos var spēlēt to futbolu uz vārtiem, kuri tāpat ir 3 koka mieti sasisti kopā, treniņu iespēju nekādu, lai arī cik labi tu spēlētu futbolu, karjeras izaugsmes nekādas, līdz ar to, nevienā klubā netiksi, jo neviens tevi nepamanīs, izņemot govs, kas 5m tālāk ganās. Tāpat, ja vēlies dzīvē kaut ko sasniegt, tev būs jādodas uz pilsētu. Protams, uzskatu, ka laukos var labi relaksēties, sēžot savā vasarnīcā uz nedēļas nogali ;)

0 0 atbildēt

Jā, laukos ir super :)

0 0 atbildēt

heh es tieši pirms pāris nedēļām pārvācos NO PILSĒTAS uz LAUKIEM!!! /fuck yeah/ emotion

0 0 atbildēt

es vairs nespēju lasīt tās Marijazaķis komentārus emotion

0 0 atbildēt

Damn... Kur tad īsti tie lauki atrodas?

0 0 atbildēt

Emm nujām. Daži fakti, kurus tu neņēmi vērā: pilsētās ir izplatīts veģetārisms, tpc daudzi neēd burgerus. Basketbolu, futbolu u.t.t. var spēlēt arī pilsētas sporta kompleksā vai stadionā. Arī pilsētā gaiss nesmirdr. 4reiz biežāk cilvēku uzmodina modinātājas nevis mašīnu rūkoņa. Pilsētā IR ko darīt, piem pastaigaties ar draugiem vai braukāt ar riteņiem.

 

Es nesauc laukus par bedri, bet arī pilsēta nav tik melna kā viņu mālē! ;)

0 0 atbildēt

karoce marijazakis jaunais raksts kur 1. teikts ka pilseta nav fabrikas un masinu rukona gribu vinjai pateikt (tu esi debila pilsetniece un ka jau viena intervija teikt un tu atbildeji ka 20h sedi pie datora ( tas ir nozelojami) aizbrauktu u laukiem tada c aca ka tu tur nevienu darbu ko pat mans 6 gadigais bralis var ar saviem musisiem :D izdarit

0 0 atbildēt

Es dzīvoju laukos :D 

0 0 atbildēt

Vai, kā sacepušies.

0 0 atbildēt
BOX avatarsBOX

Laukos arii netaa seezh, vairaak kaa pilseetaa. Ticiet man, ES ZINU

1 1 atbildēt
« 8  9  10  11  12 »