local-stats-pixel fb-conv-api

Kā kļūt vecākam143

2061 44

Laba diena emotion Nu jau esmu sasniedzis vecumu, kad vēlos būt jaunāks, bet bija laiks, kad vēlējūs būt tieši vecāks emotion Pastāstīšu kā es ar to tiku galā.

2061 44 143 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 143

0/2000

drīzāk jau pavirpini krānu bārmenei gar acīm, un ja būs dabas dots talants tad tiksi ne tikai klubā iekšā!

5 0 atbildēt

Dokumentus prasa nevis tādēļ, ka jums seja kā mazuļa pēcpuse, bet gan tāpēc, ka policija katru mēnesi rīko reidus ar mazgadīgajām padauzām (kas tomēr varētu izskatīties uz +-18) un mēģina veikalos nopirkt cīgas un alkoholu. Ja pārdevējs paļaujas uz savu spriestspēju un dokumentus neprasa, tad uzreiz pēc pārdošanas aiz stūra iznāk tās mau*as un pārdevējam liek maksāt sodu 200 vai 250ls apmērā (viens no diviem). Kā arī uzņēmumam jāmaksā 300ls sods.

Tā kā nākamreiz, kad jums prasīs dokumentus, nesaceraties, jūs neesat īpaši. Pārdevējs vienkārši rūpējas par savu maciņu un darbavietu.

5 0 atbildēt

Vai ir kāds īpašs veids kā to darīt? Pulksteņ rādītāj virzienā vai pretējā? Uz augšu leju, pa kreisi? :D

4 0 atbildēt

Labs. :D

4 0 atbildēt

Raksts tieši kā priekš manis. emotion

5 1 atbildēt

man manos 25os vēl mēdz prasīt dokumentus pie kases,kad pērku cīgas,man jau smieklīgi liekas,gandrīz desmit gadus tiesības kabatā,beet doķus prasa... Protams, prasa tad,kad esmu noskuvies..

3 0 atbildēt

3bildē feņka pie manas mājas , ujj ja varētu to naudu dabūt atpakaļ emotion

3 0 atbildēt

es domāju ka tagad visi apsargi tavu triku zinās Pāaaāldies dievam tie sīkie netiksiekšā klubos !!

3 0 atbildēt

nu nez, par to pilngadību un alkoholu te jau atkal gaismā sāk nākt jaunu likumu iespējamības, ka alkoholu tik no 21 gada pārdos, jēga pilngadībai?

3 0 atbildēt

es ar šitā esmu darijis kad vel nebij gadi- un tiktiešām sanāca :D

3 0 atbildēt

Man gan, pat 21 gada vecumā visur prasa dokumentus un daudzi netic, ka esmu pilngadīga, ir daudz kuriozi ar šito bijuši xD

3 0 atbildēt

Man šķiet,ka man pietiktu ar riktīgu izdejošanos lieliskā mūzikā un es būtu priecīga..

3 0 atbildēt

tagad šito izlasīs kādi kluba īpašnieki un par tām atslēgām varēsim aizmirst :D

3 0 atbildēt

man arī sākās pilngadīgo dzīve jau 16-mit gados, pirku gan smēķus, gan šmigu, gan staigāju pa klubiem, labākie laiki bija tad, sasniedzot pilngadību, vairs pat nav tāda azarta :D 

3 0 atbildēt

Nesaprotu kāda jēga iet uz kaut kādiem fēniksiem' n tādiem sūdīem. Vienkārši notriekt naudu, jo iespējamība, ka tu tur kaut ko vinnēsi ir tik maza,ka llielāka iespēja tad jau ir, ka tevi pa ceļam uz turieni varētu sabradāt ziloneis , nekā tu tur kaut ko vinnētu :D 

 

Bet ideja laba (:

3 0 atbildēt

Bet ja es virpinātu riteņa stūri? emotion

3 0 atbildēt

viss atkarīgs no izskata. es 16 gados pirku šmigu vārdadienas tusam, man prasa vai ir 21, es saku: vai ta neizskatās? man pretī: atvainojos un pārdod.bet Zviedrijā 25 gadu vecumā pārdevēja palūdz aurādīt dokus, a aiz manis stāvošais pensis saka: tūlīt man ar paprasīs. viss ir atkarīgs no pārdevēja(as) un gadījuma.

2 0 atbildēt

Kad man palika 18, vienmēr nēsāju pasi līdzi, jo zinu, ka man vnm dokumentus prasa pērkot šmigu vai cigaretes, bet re...pārdevējas redzot, ka rokās jau pase ir nemaz nejautā....tātad, var riskēt, arī tie kam vēl nav 18, ieiet veikalā ar pasi rokās ;)

2 0 atbildēt

par fēniksu toč es ar tā esmu darijis :D

2 0 atbildēt

Zināju, to par atslēgām un darbojas ar. Kruti. emotion

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »