local-stats-pixel fb-conv-api

Enerģijas dzērienu tests70

290 8

Tākā spokos ir parādijušies visādi testi, par alkoholiem, cigaretēm, nolēmu uztaisīt kaut ko par nealkoholiskiem dzērieniem, bet varētu teikt, ka tik pat kaitīgu lietu kā "Enerģijas dzērieniem" . Viss ir ņemts no manis paša pieredzes un sajūtām, tā kā ja mans viedoklis nesakrīt ar tavējo, tad nesāc matj perimatj komentārus spamot un samierinies, un sliktākajā gadijumā nomirsti! Bet labvēligus un ar labu argumentāciju komentārus ar prieku izlasīšu un atbildēšu uz tiem! :) 

Enerģijas dzērieni tika novērtēti atzīmju skalā no 0-10, un ir divas atzīmes garšas atzīme, kas ir "Balles", un atzīme pat enerģiju, ko dod šie brīnumlīdzekļi "Enerģijas daudzums".

p.s

Ieteicams, jebkuru enrģijas dzērienu dzert atdzesētu, jo silti tie ir vienkārši nedzerami! Un lielā kvantitātē tie nodarīs postu tavai sirsniņai!

290 8 70 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.latvija.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 70

0/2000

Manā topa augšgalā noteikti ir "Monster" un "Red Bull", bet es īsti nesaprotu kā tev var negaršot shark? :D

0 0 atbildēt

RED BULL

0 0 atbildēt

burn tieši visgaršīgākais ... monster pēc pirmās bundžas vairs nevar iedzert ...

0 0 atbildēt

Red Bull.. like most.. :)) XTC -- garša ļoti nepatīk, knapi varu iedzert... labs raksts.. man patika..; )

0 0 atbildēt

Nu nezinu nezinu! Es atļaušos nepiekrist tam, ka Rockstar Energy drink dod maz enerģijas! No visiem enerģijas dzērieniem kurus es esmu dzēris ir tikai 2 kas man patiešām dod enerģiju un garšo.. Tie ir Rockstar un O2 bet diemžēl O2 latvijā nevar nopirkt (vismaz cik es esmu meklējis un skatījies!) Un Red Bull ir garšīgs, jā tam es piekrītu, bet man diemžēl no viņa nav nekāda efekta! :D Nu kā sacīt jāsaka par gaumi nestrīdas! :D:D:D Bet raksts diezgan superīgs! Man patika! :D

0 0 atbildēt

Enerģijas dzēriens „Red bull”, standarts un viss vairāk pazīstamais enerģijas dzēriens un nevelti, jo tas ir vienreizējs, ko tur vairāk piebilst. Vienīgais enerģijas dzēriens, kas perfekti iet kopā ar Jēgerīti, „Jēger-bomb”, šota izpildes laikā. Balles-10 Enerģijas daudzums- 8

man gan labāk patīk burn+ jāgermeistars.   un žēl ka nav dinamit, tāir vienīgā ''susla'' no kuras es palieku hiperaktīvs.
0 0 atbildēt

tas jau kā kuram, bet man ROCKstar energy drink dod diezgan lielu enerģijas pieplūdumu

0 0 atbildēt

neewsmu vispā nevienu dzērusi, kkā nesanāk ;D

0 0 atbildēt

Mmm... Monster Energy

0 0 atbildēt

man ljoti gaersho monster

0 0 atbildēt

"Burn" reali man mīļākais no enerģijas dzērieniem. Atšķirībā no citiem man viņš tiešām garšo un kofeīns tur visvairāk ir, tas nozīmē, ka uz kājām tevi dabū vislabāk! Nesaprotu kā var 2 viņam ielikt!

0 0 atbildēt

kur tad batery? 

0 0 atbildēt

failigs tests kur starteris kur power horse ? dzeru tikai monsteri power horse un rockstar

0 0 atbildēt

MONSTER un ROCKSTAR man patīk!!!

0 0 atbildēt

man personīgi "Burn" liekas pats labākais energy dzēriens..emotion

0 0 atbildēt

atbildot uz borskābe komentāru " dirsā autora subjektīvo viedokli... diez pēc ... " dirsā tavu pukstēšanu! par enerģijas daudzumu tika spriests, pēc vakaru nogurumu pakāpes un to iedarbības uz to!

0 0 atbildēt

Sportacentrs.com visi par burn pudelēm cīnās, novēlu viņiem veiksmi xD

0 0 atbildēt

a kur Dynamit?

0 1 atbildēt

Lūk tā man ir 12 gadi un mēģināšu spriest savas domas! Būtībā tev ir pilnīga taisnība! emotion Man vislabāk patīk  Shark un parastais red bull! Man patiktu arī tas Monster bet man vins baigi pa galvu dod! emotion

0 2 atbildēt
« 1  2  3 »