local-stats-pixel fb-conv-api

Eco Šokeris: Ar vēju darbināmās turbīnas lielceļu apga35

Interesanta lieta.

Ar vēju darbināmās trubīnas lielceļu apgaismošanai.

Nevar noliegt to ka mums apkārt ir daudz brīnišķīgu un ekoloģisku konceptu. Šīs iekrita mums acīs jo tas ir ļoti inovatīvs, acīmredzami ļoti pārdomāts un acīm tīkams projekts.

Turbīnu apgaismojuma koncepts (kurš šī mēneša beigās piedalīsies "Zaļo rīku" konferencē, New Yorkā) izmantojot vēja spēku no braucošām garām mašīnām, lai apgaismotu lielceļus.

Turbīnas izmanto vēju, savākto lai producētu elektroenerģiju apgaismojumam, un kāmēr konceptam pietrūkst daudz stabilu detaļu, bet mēs esam pārliecināti ka drīz mēs vel dzirdēsim par šo projektu un uzzināsim vairāk detaļas. Un mēs noteikti iečekosim šito štellu konferencē 25. februārī.

Ja jūs vēlaties redzēt citus projetus, firmas, un cilvēkus kas rada šos brīnešķīgos rīkus uzspiediet uz linka. ( vai nokopējiet adresi)

http://current.com/http://www.engadget.com/2010/02/06/eco-shocker-turbine-light-concept-uses-wind-to-light-highways/


Tūlkots by revolucionieris. ^_^

50 1 35 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 35

0/2000

Ventspilī jau līdzīgas šīm ir :D Arī uz vēja principa xD

1 0 atbildēt

atbildot uz epg komentāru " nu bet es jau arī to tieši uzsvēru, ka tev ... " Tu gribi teikt ka ar tādu informācijas dzadzumu un vienu attēlu pietiek?

0 0 atbildēt

lai pievienotu rakstu jābūt 3 attēliem

0 0 atbildēt

atbildot uz coldasice komentāru " runa ir par attēliem ,jo nezināju ,ka ir ma... " btw, istenībā var tulkot tik daiļrunīgi ka teksts var kļūt 1/3 lielāks. =)

Un ar bildēm, vienkārši biju agrāk licis rakstus tikai ar 1 bildi.

0 0 atbildēt

atbildot uz revolucionieris komentāru " btw, istenībā var tulkot tik daiļrunīgi ka ... " nu tad Tev paveicās ,ka neizdzēsa

0 0 atbildēt

atbildot uz coldasice komentāru " nu tad Tev paveicās ,ka neizdzēsa " tavus rakstus bieži dzēš?

0 0 atbildēt

atbildot uz revolucionieris komentāru " tavus rakstus bieži dzēš? " Es tādus ar vienu bildi netaisu,vai nu lieku foto galeriju,kaut gan pašam nepatīk vai ,ko tulkoju un klāt ir attēli,jo ja ir tikai viens kaut kā neinterersanti pašam vismaz manos rakstos viena neiederās,tikai vienā pietiktu viena,bet nezināju,ka noteikumi mainīti

0 0 atbildēt

atbildot uz coldasice komentāru " Es tādus ar vienu bildi netaisu,vai nu liek... " Biju ielicis rakstu par "Elastīgo ūdeni" un tur 3,5k skatītāju, tikai ar 1 maziņu bildīti ^_^

0 0 atbildēt

atbildot uz matisens komentāru " tev ir interesanta valoda- New Yorkā, štellu,... " Tu smejeis par mani? -.-

vienkārši New Yorkā man izskatījās patīkamāk par Ņujorkā. štella - nezinu kāpēc man ienāca prātā tā partulkot, laikam gribēju svaigāku padarīt tekstu. producētu ( ja nešaubos, ir tāds vārds latviešu valodā ) =P.

Un pats galvenais ir jau lai cilvēki saprastu, un tā jau nav prezentācija prezidentam.

Un ja tev ir interesanti to zināt, es neesmu mācijies Latviešu skolā. =P

Un man mazs jautājumiņš tev: Cik tu valodas pārzini?

0 0 atbildēt

atbildot uz AndOne komentāru " Ar vēju darbināmās trubīnes lielceļu apgaismo... " Neredzi? Uz stabiem tādas ierīces, pēc kuru formas var pateikt kā tās ir aerodinamiskas ierīces, jo atgādina bišķiņ propellerus.

0 0 atbildēt

nu interesanti, interesanti

0 0 atbildēt

atbildot uz AndOne komentāru " Tad varbūt tās ir turbīnas?:)))   " izvinite, nepareizi sapratu jautājumu  ^_^

protams ka turbīnas. =P

0 0 atbildēt

diivaina lietiņa

0 0 atbildēt

atbildot uz Lesp komentāru "  Shitaadas te uzpariktes kaadreiz raadii... " esmu dzirdējis par šiem ģenerātoriem. Bet neesmu iedziļinājies tajos. Tieši šīs raksts bija par lielceļu apgaismošanu.

Paldies par interesantiem faktiem. Vari uztaisīt rakstiņu par to. Cilvēkiem noteikti patiks. Es diemžēl, ļoti sen neesmu discovery skatijies ^_^

0 0 atbildēt

atbildot uz revolucionieris komentāru " Tu smejeis par mani? -.- vienkārši New Yo... " ir labi, nelec no biksēm ārā, vienkārši izteicu savu viedokli :)

producēt - tas ir aizguvums no citām valodām, kā angļu, vācu un latīņu, latviski būtu ražot. Tev acīmredzotplašāki valodas krājumi..

0 0 atbildēt