local-stats-pixel fb-conv-api

Deviņi sātana apliecinājumi289

1798 121

Visi deviņi apliecinājumi ir izrakstīti no Sātana Bībles.

1. Sātans pārstāv apmierināšanos, nevis atturēšanos!

2. Sātans pārstāv dzīvīgu eksistenci, nevis apgarotu sapņošanu!

3. Sātans pārstān neierobežotu brīvību, nevis liekulīgu pašnoliegumu!

4. Sātans pārstāv labsirdību pret tiem, kuri to ir pelnijuši, nevis izniekotu mīlestību pret nepateicīgajiem!

5. Sātans pārstāv atriebību, nevis otra vaiga pagriešanu!

6. Sātans pārstāv atpildību saprāta priekšā, nevis rūpes par psihes vampīriem!

7. Sātans pārstāv cilvēku kā tikai vienu no dzīvniekiem, dažreiz labāku, bieži vien sliktāku nekā tie kuri staigā uz visām četrām, un kurš pateicoties savai ''dievišķajai dvēselei un intelektuālajai attīstībai'', ir kļuvis par visļaunāko no visiem dzīvniekiem!

8. Sātans pārstāv visus tā saucamos grēkus, jo tie ved pie fiziskas, garīgas vai emocionālas baudas!

9. Sātans ir vislabākais draugs, kāds baznīcai jelkad bijis, jo visus šos gadus ir nodrošinājis tās darbību!

Nepārprotiet, neesmu es sātanists,

vienkārši rakstu izveidoju, jo visi nez kapēc domā, ka sātansisms liek tur iet slepkavot , bērnus un dzīvniekus, kautvai tā nemaz nav, pat vienā vietā sātana ībelē tas bija rakstīs, ka sātans nosoda jebkāda veida slekpavošanu, gan zvēru, gan cilvēku.

1798 121 289 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 289

0/2000

Neviens sātanists man vēl nav piedraudējis vai nodirsis par to ka neticu tam, tā dara tikai kristieši. emotion

7 1 atbildēt

Ja cilvēkiem būtu piekļuve Vatikāna arhīviem, manuprāt, vispasaules ekonomiskā krīzē nobālētu uz tā fonā, kas izraisītos pēc to baznīcas noslēpumu nākšanas gaismā. 

7 1 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " Visi ticigie ir idioti. Satanam, dievam vai a... "

Beidz muldēt...

''Sātans'' kā simbols cilvēka, savas dzīves pašnoteikšanai, teiksim tā...  

5 0 atbildēt

Reliģija kā tāda ir vienkāršākais veids, kā manipulēt ar cilvēku, lai arī kāda tīcība tā būtu. Smieglīgs fakts ir tāds, ka uzksata ka pasauli ir izveidojis dievs, ti ktas nekas ka dažos apgabalos viņi mainās un vienu un to pašu grāmatu savā galā pasniedz no sava viedokļa. Kas jau rada situāciju, kura neiet nevienos vārtos. Kā arī ja pamanīsiet, tad valstis, kurā ir VIS VAIRĀK ticīgo, dzīvo stipri zem nabadzības strīpas, piemēram: Āfrika, Indija utt. lielākā daļa cilvēku tur cieš, bet vienīgais ko viņi dara, t'a vietā lai izsistos cilvēkos, tup ceļos, u ncer, ka kāds viņu vietā visu izdarīs. Ja visu to murgu atceltu beidzot, ļoti daudzi cilvēki uz leitā msāktu skatīties reāli un pašattīstīties, nevis gadīt brīnumu līdz noveco un iekrīt kapā.

7 2 atbildēt

Da bībele ir smadzeņu skalotājs legāls.

4 0 atbildēt

katram cilvēkam pēdējā iespēja nāves briesmās ir lūgt dievu.

4 0 atbildēt

Vajadzētu ticību aizliegt līdz 14 vai 16 gadiem lai kad bērnam parādas prāts pats var izvēlēties kam ticēt kam nē.

6 2 atbildēt

Laveja statūti ir vairāk modernā filozofija, nevis reliģija. Ja cilvēks saka "es ticu sātanam" = viņš ir kristietis, jo kurš gan izdomāja šo tēlu?

4 0 atbildēt

Kopš kura laika Laveja romānu kāds arī uztver nopietni?

4 0 atbildēt

Tas nu lūk skaitās "sātanisms" - cienīt pašam sevi, baudīt dzīvi, neliekuļot un būt labam pret tiem, kas to ir pelnījuši, a citi domā, ka viņi kaķīšus griež :D

3 0 atbildēt

Muļķīgi ir gan tie cilvēki. Šitā grāmata tika speciāli izveidota tā, lai attainotu cilvēka īpašības. Tagad visi reliģijas nīdēji domās, ka sātans ir baigi kruts, jo viņš saprot kāda ir dzīve un kā pareizi rīkoties. Es domāju, ka vislabāk ir uzticēties saviem spēkiem, jo ja neesi garīgi atpalicis un tevi neietekmē citi cilvēki, tad tu pratīsi atšķirt labo no sliktā un mācēsi izdzīvot. Jo reāli, dzīvē ir viena liela arēna, kur tev ir jāizdzīvo un tavas rīcības parādīs kāds cilvēks tu esi. Tā kā cilvēki, nevajag pārāk aizrauties ar pārdabiskajiem spēkiem, bet saprast, ka viss ir tavās rokās.

3 0 atbildēt

es ticu sev, nevis kaut kadam religijam, kas kontrole dalu cilveku

7 4 atbildēt

Man pie kājas, es pielūdzu sevi.

4 1 atbildēt

Ehh, kapēc man atņēma orginālraksta statusu? Pff, pats sēdēju un izrakstīju no bībeles, nekur nekopēju.

Vai arī orginālraksts skaitas , tas kas ir paša no 0 izdomāts?

Gribas tālakai nākotnei zināt...

6 3 atbildēt

ne par velti ir tāds teiciens - Velns nav tik melns kā to mālē

3 0 atbildēt

es to grāmatu izlasiju īsti nedomaju ka to varētu dēvēt par sātana bībeli jo pārsvara tur ir viena cilveka domas .!

4 1 atbildēt
Droši vien jāsāk ar to, kas tad sātans tāds vispār ir. Un zvaigzne tas pats lietuvēna krusts vien ir.
3 0 atbildēt

slimi

4 1 atbildēt

Sakiet ko gribat ,bet kristietiiba jau ļoooti daudz gadsimtus ir viens no lielākajiem pasaules ļaunumiem. Bail pat uzskaitiit cik daudz ļaunuma tā ir nesusi cilvēcei. Cilvēki joprojām nesaprot ka bībeles teksti jau sen ir izkropļoti liidz nepazīšanai tādejādi ļaujot nekrietnaakajiem pakļaut vaajaakos un darīt vēl citaadas briesmeklības. Visas tās baznīcas ,mācītāji dzīvo pēc galīgi aplamiem principiem uzticoties sagrozītai bībelei. Cilvēki izdara kļūdas un pēc tam skrien uz kautkādu torni ar krustu galaa sūdzēties kautkam augstākam ,ka slikti redz iet un ka es tā negribēju un tad domaa- redz ,dieviņš man ir piedevis..tagad varu iet mierīgi mājās un taisīt nākamos mēsl...s . Viņš tak man piedos atkal.

Un cilvēki nesaprot ka piedošana ir jālūdz pašam Sev ,..un jāāpzinas sevis izdarītaas kļuudas un jācenšas laboties ,pilnveidot sevi. Ja nabaga Jēzus būtu zinaajis ka viss šitā beigsies ,viņš nemaz piedzimis nebūtu. No visām tām lūgšanām viņs noteikti veljoprojaam kapā (vai nu kur viņš būtu) rotē uz riņķi (jaa jaa,un nevis tikai grozas). Saatanisma piekritēji pēc būtības dzīvo pareizāk ,kaut arii tos tekstus vaareetu nedaudz palabot. Katraa ziņaa saatanisms pasaulei ir darijis mazaak ļaunuma nekaa kristietiiba ,ja protams neskaita kaadu saujiņu ar apsēstiem psihiem. :D

4 1 atbildēt

tu no kautkadas sektas vai?

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »