local-stats-pixel fb-conv-api

Čigāni trolejbusā155

845 8

*Kādas sievietes stāsts...

Tā nu sanāca, ka šodien bija jāizmanto šis transporta līdzeklis. Iekāpu, apsēdos blakus durvīm. Tur jau tusē 3 čigāni. Divi trelejbusa vidū, viens pie durvīm, kur esmu es. Redzu, ka viņš nopēta meitenes mantas, kas grasās kāpt ārā. Noklepojos un paskatos uz viņu ar niknu skatienu, lai viņš redz, ka esmu pamanījusi. Viņš atkāpjas.
Nākamajā pieturā viņš nobrauc gar vienas sievietes kabatu ar roku. Es atkal veltu niknu skatienu - viņš atkāpjas un aiziet līdz saviem draugiem.

Tuvojoties nākamajai pieturai, kurā arī man bija jāizkāpj, viņš atgrizās pie durvīm. Nostājas man blakus. Priekšā stāv vīrietis. Pēc skata normāls cilvēks, izskatījās, ka pasniedzējs. Redzu, ka čigāns skatās viņa kabatā. Protams, roka slīd un grib apzagt.. es ierunājos "Vīrieti, uzmanies!". Nu diezgan paskaļi. Atverās trolejbusa durvis un tas čigāns man parauj aiz matiem un grib iesist pa seju. Es viņu nogrūžu un izlecu no trolejbusa kopā ar citiem. Viņš līdz un man uzbrūk... iesitu viņam kārtīgi un nobļāvos, šis aiztinās.

Ziniet, kas mani pārsteidza? Tas vīrietis, kuru paglābu no apzagšanas man nepalīdzēja. Viņš vnk pagrieza muguru un aizgāja, kad tas maita uzbruka. Citi arī nereāģēja. Kaut kā stulbi sajutos...

Jūs, ja redzat, ka grib kādu apzagt esat teikuši ?

845 8 155 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://cosmo.lv/forums
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 155

0/2000

Tipiskie mūsdienu cilvēki - Es tevi nepazīstu, pats ielīdi sūdots, pats lien ārā...

2 0 atbildēt

bljed kapec man nekad negadas but tada situacija, labpraat asisteetu chigaaka pluukaashanaa! emotion

2 0 atbildēt

Vēl šodien klausījos ziņās, ka Eiroparlaments mums pārmet rasismu pret čigāniem. Pēc šitā izlasīšanas tas kļūst tā mazliet smieklīgi

1 0 atbildēt

Kārtējo reizi priecājos (bez ļaunuma), ka nedzīvoju kādā "ruskojszičniju" apsēstā pilsētā.

Iebraucot Rīgā, Ventspilī, Liepājā ir tāda sajūta, ka atrodies Pitālovā vai Pleskavā, tik uzrakstu kirilicā nedaudz mazāk.emotion

2 1 atbildēt

kaa man vienkarshi besii taa tauta, jaizniicina pirms tie izdeej olas! emotion

1 0 atbildēt

Jā, stulbi gan, ka neviens nepalīzēja. Bet ne visi čigāni ir tādi

3 2 atbildēt

velns..cilvēki vsp ir loti bailīgi..īpaši ja plēsies ar vairākiem... arī gadījums bija,kad piečiņā stav 3 sadzērušies lopi..vien sāk gar skaistu meiteni grābstīties.teicu lai pievāc rokas...sis nesaprata to līdz sagaidīja kārtīgu sitienu pa nāsi..tad jau arī tie 2 bija klāt.. viss tas notika ap plks 8. pieturā pretīm origo..mani kā nabagu ar skolas somu iespieduši stūrī pret metāla sētu un slāna kā varoņi ar ceļiem... un nevins nenāca palīga...dusmas bija drausmīgas..un tā kuce pat paldies nepateica... iekāpu autobusa,kāda jauka dāma pasniedza lakatiņu un prasīja vai viss kārtībā.vsp cilvēks no malas... tpc visām salagām un mīkstajiem novēlu kko tādu arī uz savas ādas sagaidīt..lai zin kā tas ir..kad visi tik lūr un gaida..kas tad buus... bet čigānam vajadzēja gan plaukstu salauzt vai vsm izmežģīt.lai pievalda rokas

1 0 atbildēt

Normāla nodarbe, bolīties(nikni) uz čigāniem emotion

8 7 atbildēt

Tikai nevajg uzreiz visus chiganus apsaukat. Ir gimenes kur visi zog ir gimenes kur visi godigi strada.Daudzi neizvelas tadu dzivi vinu vecaki ta vinus uzaudzina vai ari neaudzina.Vini tikai grib paest un kaut ko iedzert vai palietot :(

7 6 atbildēt

atceros viena čigāna teikto....... Mēs Latvijā  esam nodibinājuši kaut kādas organizācijas ,respektīvi, mūsu šeit ir par maz , tāpēc aicinam katru eiropas čigānu braukt pie mums . Čigāni - narkotikas , čigāni - kriminālnoziegumi. Čigāni - tas nelaimīgais dzintars čīča!!!!

Nu ko tautieši, redziet ,kas ir kultūru karš ? Redziet ,ka mēs Latvieši tikai spējam viens otru grauzt , ne citas nācijas ļaudis ! Tie citi apdraud mūs , mūsu pašu zemītē ! Nafig mums viņiem radīt šeit labklājību , nafig viņus ciest , kādus pāris gadus pastrādāsim pie viņiem , paši aiztīsies !

sieviete malacis! Mums visiem vajadzētu tādiem būt pret šiem atkritumiem!

0 0 atbildēt

man kabatās tikai cimdi! :D

0 0 atbildēt

Neesmu pamanijis ka velk kaut ko no kabatām un diezgan jocigi man tas liekas ja nevaretu to sajust, bet gadas ganjau tadi kuri liek savas lietas kur pagadas. Tas vīrietis ir klauns, par vīrieti tādus nevar nosaukt. Čigāni ir čigāni nav ko piebilst. Un meitene nu bāc kas par raksturinu :D man personigi tadas patik ka prot iedot iekšāš :)

0 0 atbildēt

Labāk ir palīdzēt, vismaz zini, ka palīdzēji kādam pat ja viņš nepateica paldies. Protams čigāni ir slaveni ar to, ka viņi zog un nemaz necenšās neko mainīt, lai nevajadzētu zagt, bet ir cilvēki, kas tiešām neko nevar izdarīt kā zagt, lai varētu paēst. Protams tas nav labi, bet nu ja esi nonācis tādā situācijā, tad ir jābūt uzmanīgam, bet šitie čigāni nemācās no savām kļūdām, viņi redz, ka viņus vēro, bet tiem pofig. 

0 0 atbildēt

Sist tādus kroplēnus. Man vienreiz izvilka autobusā maku, bet es uzreiz attapos un maku atguvu. Urļiks pa seju arī dabūja, bet bija ļoti sašutis, tipa - nevarēs vairs mierīgi zagt?

Šeit tas pats variants - dusmojās, ka traucē viņam "darbu". Tāda bezkaunība!!

0 0 atbildēt

Čigāni paliek čigāni

0 0 atbildēt

Besī tie apātijā iegājušie rīdzinieki :@

0 0 atbildēt

a es domāju ka čavas tikai zālīti tirgo

0 0 atbildēt

Nav sanākusi tāda situācija ;D

0 0 atbildēt

chigaani ir kaa raganas!uz sarta un sadedzinaat!!(protams ir ari rets iznemums  kurus vajadzetu ierakstit sarkanaja gramataa!!)

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »