local-stats-pixel fb-conv-api

Bērna Spīdzināšana252

773 19

Jau tagad pasaku, ka stāsts nav no jaukākajiem, tākā cilvēkus ar vājiem nerviem neiesaku lasīt.

Maziņais jaukais bērniņš bildēs tiek publiski dēvēts par Baby P jeb Baby Peter, īstais vārds Peter Connelly

Šis bērniņš dzima 1 Martā 2006 gadā un jau no dzimšanas nebija sagaidīts kā mīlulītis. Viņa māte-Tracey Connelly un mātes draugs izturējās pret viņu drausmīgi.

Bērniņš tika datorkrēslā griezts, tā lai viņam sareigst galva un līdz viņš izkrīt, viņa galviņa tika likta pie buldoga sejas lai buldogs tajā kož, viņa nagi tika rauti ārā viens pēc otra, viņa pirkstu galiņi tika grieti nost ar šķērēm un viņš tika sists, bez žēlastības.

Vairākas reizes , cilvēki no bērnu aizargāšanas dienestiem tika nākuši apskatīt šo puisīti, bet vecākiem vienmēr atradās izskaidrojums visām brūcēm. Protams, tad kad šie cilvēki nāca, bērniņam nebija trakās traumas, tikai maziņas,ne viegli pamanāmas traumas.

Pēdējo reizi, kad kāds no iestādes darbiniekiem šo bērniņu redzēja pirms nāves bija jau kad bērniņam bija lauzta riba un dažas rētas uz sejas. Bērniņš bija ielikts ratiņos un viņa mutīte apsmērēta ar šokolādi lai nosegtu brūces un viņam rokā tika iedota šokolāde lai izskatītos, ka maziņais nošmulējies.

Kad bērniņš nomira, viņš tika atrasts savā gultiņā, auksts, tikai vienā pamperī. Viņš nomira jo norija savu zobiņu pēc tam, ka viņam iesita pa seju. Viņam bija salauzts mugurkauls, salauztas ribas , nogriezti pirkstu galiņi un izrauti nadziņi.

Abi divi māte, un draugs tika ielikti cietumā. Māte tika ielikta līdz ''laikam , kad vairs nebūs bīstama publikai, it īpaši maziem bērniem'' ar minimums 5 gadiem un draugam tika iedots mūžīgais ieslodzījums.

773 19 252 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 252

0/2000

man bebji nepatik, bet nu tas jau ir parak slimi pat slimiem cilvekiem :|

1 0 atbildēt

Ja godigi es pat varbut sēdētu cietumā, lai tikai tos kroplus nosistu.

1 0 atbildēt

P.S. šito pie šoka vajadzeja!

1 0 atbildēt

emotion

1 0 atbildēt

asaras acīs sariešas emotion 

kas notiek ar pasauli?!!!

1 0 atbildēt

Neticuemotion

1 1 atbildēt

kkas tur neštimm.Laikam daudz kas piedomāts,bet pēc purniem var pateikt,ka varētu bērnam darīt pāri.

0 0 atbildēt

es pat nelasīju līdz galam netur nervi

0 0 atbildēt

FHL 

1 2 atbildēt

No kurienis tas stāsts ir izrakts kā tie bāreņu nami zina ka viņi bērna seju lika pie suņa sejas un pietam vēl būldoga ? Un viņš tika griezsts dator krēslā līdz izkrīt wtf :D ? tas tak ir smieklīgi. Protams drausmīgs bērna liketnis ,bet tas pats stātsts ir kautkāds slims

0 3 atbildēt

Bet tam bērnam neviena rēta uz sejas nav redzama

3 8 atbildēt

mesls ne raksts

0 5 atbildēt

Jūs vispār skataties ko jūs rakstat? Atgriezt vēderu? , un vēl iespļaut viņu sejās? Cik es redzu jūs neesat nedrusciņ labāki par viņiem... vardarbība nekad nav vislabākais risinājums... bet piedošana ir. Un tik un tā debesīs vienmēr ir labāk nekā uz zemes

8 17 atbildēt

labi tomer ka to siiko sasita. vismaz miers no taada siika pretiiga kroplja!!!!!!!

0 20 atbildēt

khm, iet runa par to, ka puisis pats sevi nogalinaaja... maate piedzemdeeja un maate kaa gribeeja,taa audzinaaja un sita nejau taapat vien,bet noteikti bija kaads iemesls.

ja negribeeja beernu,tad vajadzeja atdod beernu namaa vai taisit abortu.

ja vina to nedarija,sanaak vina to mileeja un vinja vinju velejas,bet siikaa attieksme bija vainiiga pie shiim probleemam.

maate nav vainiga,drizak tevs kurs lika sist.

un berns izdarija pasnavibu norijot savu zobu,tapec pats vainigs un nekas vinam nebus debesis labs,jo pasnavnieki nenonak debesis. jus tiesam esat stulbi cilveki!!!!

1 30 atbildēt

Kapeec tas siikais nevareeja buut kalviitis.

1 66 atbildēt

nnjaaa, protams, protams, aizstaaviet so siko kropli kurs pats sevi nogalinaaja nevis mate ;)

mate ir mate un maate dod dziivibu beernam un ja gribes,tad to arii atnjems ;)

un te ir tikai fakti ;) varbut vinja vinju nesita, bet tas tevs un tevam gan rokas noraut, bet matei nee, jo vinja ir berna maate ;) acim redzot bernam liktenis bija tads ;)

2 119 atbildēt

nju dabuuja ko pelniijis...noteikti neklausiija un runaaja pretii...zeel maati,kurai jaaciesh deel viena liela stulbena un maza losha... -...

3 139 atbildēt

pieveriet mutes, meesli taadi... vinja ir maate un vinja vinju piedzemdeeja un tas ir vinjas beerns un kaa gribees, taa dariis.., vinja radiija, vinja arii dariija kaa veeleejaas... un vinjsh pats sevi nogalinaaja nevis maate, tpc vainiigs ir suuda teevs bet maate dzemdeeja un arii izriikos kaa to beernu veeleesies...p.s. veeleejaas sist, un arii sita ;)

1 142 atbildēt
« 4  5  6  7  8 »