local-stats-pixel fb-conv-api

Atvainojiet, spoki degradējas?241

796 29

Čau, spoki! Atkal, kārtējo reizi uzprasos pēc kritikas un smagiem komentāriem.

Jau kādu laiciņu esmu spokos un esmu publicējis vairāk nekā 100 rakstus. Ir bijuši gan labi, gan visai tizli raksti, no manas puses. Visu šo laiku, būdams spokos esmu novērojis kas lasītājiem patīk un kas ne. Un jā - tieši pēc tāda principa es veidoju savus rakstus. - Vai man būtu patīkami tādu lasīt. (?)

Droši varu teikt, ka spokos valda haoss. Visi dzenās pēc cepumu kalniem un krutuma līmeņiem. Visi cīnās kā nu var, lai tik vairāk plusiņus saliktu par rakstiem. Vai nu raksta sākumā, vai raksta nobeigumā ieraksta visai bezjēdzīgus tekstus: "Ja patika, ieliec +" "Šis ir mans pirmais raksts, esiet žēlīgi". Un pie tam vēl, vairums, ir uzrakstīti nepareizi, neievērojot elementārākās gramatikas normas.

Šī nav tukša gaudošana par situāciju un, ja kādam rodas doma, ka es šo rakstu izveidoju, lai pelnītu cepumus, es Tevi varu nomierināt :] līdz ko situācija uzlabosies, rakstu izdzēsīšu, un kā jau mēs visi ļoti labi zinām, par raksta dzēšanu ņem nost cepumus un krutuma punktus.

Kā sakārtot virtuālo vidi iekš spoki.lv?

Vai administrācija nevarētu ieviest kādu kārtību? Varētu uzskaitīt daļu no saviem variantiem, jo, ja spoki turpinās šādā pat garā, tad, žēl, bet ātri vien nogrims. Spokiem, manuprāt, vajag vairāk saturīgākus rakstus. Visi raksti par Bīberu jau sen ir apnikuši. Varbūt sākumā bija smieklīgi, bet nu jau ir par daudz. Tas pats bija arī ar mūsu mīļā mūziķa un mākslinieka aiziešanu aizsaulē - daudzi izmantoja šo ziņu, lai pelnītu cepumus, veidojot neskaitāmus rakstus par Mārtiņu Freimani, un dažs labs vēl uzrakstīja vārdu un uzvārdu ar mazo burtu.

1. Varētu ieviest sistēmu, ka spoki, kuri ir sasnieguši noteiktu krutuma līmeni, var balsot par spoku, kuru, viņuprāt vajadzētu izbalsot/izslēgt no spoki.lv, bet pirms tam, noteikt datumu, no kura līdz kuram tas varētu notikt. - Lai spoki varētu laboties, un censties atstāt tiešām labu iespaidu par sevi.

2. Varētu ieviest sistēmu, ka spokos var reģistrēties tikai ar ielūgumiem un uzaicināt draugu drīkst tikai spoks ar noteiktu krutuma līmeni. Lai nav tā, ka spokos ir ļoti daudz lietotāji, kuri liek daudz bezjēdzīgus rakstus.

Adminiem vairāk jākontrolē, kādi raksti tiek publicēti!

Gribētu pievērst uzmanību arī tam, ka arī lasītājiem būtu vairāk jāaizrāda raksta autoram par gramatikas kļūdām, jo tas, manuprāt, ir ļoti svarīgi gan lasītājam, gan raksta veidotājam.

Domāju, ka daudzi neatbalstīs šo pasākumu, bet daļa man piekritīs.

Sadaļā "Pieprasu!" Esmu ielicis citātu no sava raksta un linku uz to.

Paldies.! Ceru uz pārmaiņām.

796 29 241 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 241

0/2000

LOL... es nepatīku 4 cilvēkiem- BANS?? Excuse me! :D

5 0 atbildēt

Es negribu, lai mani izbalso komunisti ! emotion

4 0 atbildēt

vispār piekrītu, ka spoki degradējas. visi tikai liek rakstus ar komiksiem komiksiem komiksiem

4 0 atbildēt

mjā, es atceros, ka kādreiz, šeit ienākot, bija manāma kaut kāda inteliģence.

Bija joki, par kuriem tiešām var gardi izsmieties un bija tāādi interesanti jaunumi, atklājumi publicēti ..mmm..

Diezvai spoki grimst. Vienkārši, iespējams, palēnām mainās auditorija :D nu ok, diezgan strauji :D

 

bet fakts, jā... tur, spoku Dieviem vajadzētu kaut vai nedaudz paretināt iesūtītos rakstus, pirms publicē.

4 0 atbildēt

a man nevajag cepumus un krutuma līmeņus, es tikai gribu spokos skatīties rakstus. yay

4 0 atbildēt

bļāviens nu. šo sauc par BARA INSTINKTU. viens uztaisīja rakstu, ka nepatīk spoki tad uzreiz visiem pārējiem arī nepatīk. ja neviens nebūtu čīkstējis un pīkstējis tad visi te dzīvotu mierīgi.

3 0 atbildēt

īstenībā ir jāsāk pašiem ar sevi, jo spokos darbojās pieprasījuma - piedāvājuma likums. Būs aitas, būs cirpēji.

Ja mēs visi par sūdīgiem rakstiem un cepumu diedelēšanu liksim mīnusus, pamazām šie cilvēki sapratīs, ka labāk tā nedarīt.

3 0 atbildēt

degradējas? da vnk vajag ieviest kkādu kontroli kas neļauj spokos ieiet alkohola reibumā, ar to viss būtu atrisināts.emotion

3 0 atbildēt

par to Bīberu ir debīli likt visus tos jokus, lieciet tak viņam mieru, no tā viņš tikai populārāks paliek, vēl stulbie komiksu licēji, kuri ir brīžiem tik šausmīgi galīgi garām, ka nav vārdu ar ko aprakstīt to... ieliec plusiņu, mans pirmais raksts vai kas tāds es nezinu, nu ejiet spēlēt kkādu kačāšanās spēles, ja tas viss tikai jūs interesē.

pārāk daudz mazo, manuprāt ;)

2 0 atbildēt

Minu, Džesis un Lauruks negatīvajiem komentāriem mīnusiņus bāž?

2 0 atbildēt

Jā, tagad visi spoki izlasīs šo rakstu un būs TĀ apgaismoti, ka acumirklī viss mainīsies, debesis skaidrosies un mēs visi pēkšņi dzirdēsim eņģeļus dziedam.

Kāda jēga žēloties? Baigais laiks taču pagāja, kamēr to penteri sarakstīji.

2 0 atbildēt

Piekrītu, ka vajag uzlabot  rakstu kvalitāti. Besī ārā, ka cilvēki nevar ievērot pat minimālas rakstības un gramatikas normas. Es nerunāju par divem nepareizi saliktiem komatiem vai kādu pareizrakstības kļūdu, bet gan  par shaadu raxtiissanas stilu kur nepastaaw nekaadas normas un vis i vienalga kaa raxtu.

2 0 atbildēt

Tā cepumu pelnīšana jau galīgi nemaz nav grūta, tas tiesa. Atbalstu tavu principu - "veidoju rakstu tā, lai pašam patīk".

Jo būtībā jau spokos ir tā - cilvēks uzraksta daudz maz kvalitatīvu un interesantu rakstu, velta tam stundu vai pat vairāk, meklē avotus, pretī saņ*t 100+, kamēr kādam pietiek iemest 5 bildes ar lielpupainām dāmām un uzrakstīt "cMukAz sievietezZ", par ko viņš saņem 500+. Kas ir, ļaudis, grūti iegūglēt "big boobs"? Loģiski, ka vieglo cepumu tīkotāji domā - kāda velna pēc pūlēties, ja varu iemest 3 bildes un lasīt plusus, tāpēc tas saturs arī ir kāds ir - 80% sviests, 20% interesanti/smieklīgi raksti.

Kāda auditorija, tādi raksti, īsāk sakot.

2 0 atbildēt

Šī tēma vairākkārtīgi apsriesta, bet runājot par uzlabojumiem viss labāk būtu kad admini dzēstu tādus nevajadzīgus rakstus ārā tad būtu daudz labāk emotion

2 0 atbildēt

Jau kuras raksts par to ka viss ir slikti bet tā arī neviens neko nedara !!!

Pilnīgi piekrītu ka jātaisa Reforma bet kādas būs sekas ?

2 0 atbildēt

Pareiz, vēl gļēvulīgās kuce, izlien no spokiem un atbild uz komentāru anonīmi.. - every day!! :DDD 

3 1 atbildēt

Par to reģistrēšanos ar uzaicinajumu gan nepiekritu. Šeit jau nau kā draugiem.lv. Pats te drošvien nebūtu reģistrējies, ja būtu vajadzīgi uzaicinājumi!

2 0 atbildēt

ir  labi kaa ir...ja raksts nepatik kada iemesla deel liec - un viss..prieks kam sarezgiit visu?

2 0 atbildēt

Šonedēļ tu esi jau ceturtais čīkstulis. Tagad no malas skatoties, tu "gaudi", par vienādiem rakstiem, bet pats šeku reku pelni pozitīvos vērtējumus no naivajiem piekritējiem, par zagtu ideju.. Kāpēc zagtu, prasīsi? Tāpēc ka "mani ieteikumi", ir iespējams tos sūtīt taisnā līnijā administrācijai, nevis rakstu veidot.. Nu un protams, arīdzan tu neproti šajā situācijā lietot "meklētāju", kas uzradītu tev visu nepieciešamo informāciju, par tādiem pašiem rakstiem, kā šis.

Neitrāli. Nekas slikts jau nav, taču divreiz tēmu nevērtēšu.

2 0 atbildēt

Pirmais pilnīgs bullshits, puse no tiem kas liek bezjēdzģus rakstus ir ar lieliem krutuma līmeņiem

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »