local-stats-pixel fb-conv-api

2 veidi kā noņemt zobu sāpes21

307 3

Zobu sāpes ir vienas no nepatīkamākajām sāpēm kādas vien var būt. To izjutis uz sava zoba ir ikviens. Šīs pulsējošas sāpes var nelikt mierā stundām ilgi, turklāt tās padara jūs gandrīz rīcībnespējīgus. Iemesls tam ir pavisam vienkāršs - zoba pulpā, tas ir tā iekšējā mīkstajā daļā, atrodas daudz nervgaļu, kuru kairinājums arī izsauc šīs nepatīkamās sajūtas. Starp citu, zobu sāpes var izraisīt arī deguna blakus dobuma iekaisums. Es jums parādīšu pāris veidus kā likvidēt vismaz uz laiku nepatīkamās zobu sāpes. Atcerieties, ka tas ir tikai pagaidu variants.

Kā jau minēju, zobu sāpes ir tik nepatīkamas, jo zoba pulpā atrodas daudz jūtīgu nervgaļu. Tas nozīmē, ka, lai mazinātu sāpes, ir jāpadara šie nervgaļi nejūtīgi. Paturiet ledus gabaliņu starp rādītājpirkstu un īkšķī tajā rokā, kurā mutes pusē jums ir sāpes. Ļaujiet tam izkust un padarīt pirkstus nejūtīgus. Pēc brīža jūs jutīsiet, ka sāpes pamazām pagaist, tas tādēļ, ka nervi, kuri inervē rādītājpirkstu un īkšķi, dala to pašu ceļu līdz smadzenēm kā tie, kas izraisa jūsu zobu sāpes. Protams, nevajag atstāt ledus gabaliņu pārāk ilgi, lai nerastos apsaldējumi.

Alkahols ir spēcīgs dezinficējošs līdzeklis un to var izmantot kā līdzekli pret zobu sāpēm. Viss, kas jums jādara, ir jāpaskalo sāpīgais mutes reģions ar spēcīgu alkaholisku dzērienu, piemēram, viskiju. To gan nevajadzētu darīt pārāk bieži un ilgi, jo tas var izraisīt mutes apdegumus.

Šie ir tikai pagaidu varianti sāpju noņemšanai un pie ilgstošām sāpēm jums būs tomēr jādodas pie zobārsta. :)

307 3 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

emotion

0 5 atbildēt