local-stats-pixel fb-conv-api

Ziemassvētku džemperu diena7

64 1

Sveiki, sveiki mīļie spoki un spocenes! emotion

Paskat tik, kalendāra lapiņas jau rāda 23.decembri un rīt jau ir visu gadu gaidītākais vakars - Ziemassvētku vakars, kad Ziemassvētku vecītis atbrauc ar savām kamanām, noparko tās uz tava nama jumta, noslīd pa skursteni lejā, kamīnā (atceries, ka pie reizes tā viņš iztīra skursteni emotion ), atstāj dāvanas zem eglītes, apēd visus cepumus, izdzer pienu un laiž uz kaimiņu māju.. Kā pasakā, bet tomēr ne par to šodien raksts..

Kaut arī Ziemassvētku džemperu diena ir pagājusi, ar to saistītās aktivitātes turpinās visā svētku garumā. Sākotnēji domāju ielikt tikai bildīšu rakstu ar Ziemassvētku tematikas džemperie, līdz uzgāju šo - rakstu par Ziemassvētku džemperu dienu, kas dažās valstīs, patiesībā, visā pasaulē, kalpo kā pamats labdarības organizācijai, lai palīdzētu bērniem. Šī raksta attēlos ir redzami daži Ziemassvētku džemperu dienas dalībnieki Lielbritānijā, Amerikas Savienotajās valstīs un citviet.

Ideja skaista, kā jau ierasts, labdarības pasākumos piedalās arī slaveni un atpazīstami cilvēki, citi bērni un vienaudži un vienkārši entuziasti, kuri veicot dažādas labdarības pasākumu darbības, velkā šos krāsainos un svētku noskaņu raisošos džemperus.

Tad nu paskatīsimies, kādi tad ir džemperi, kuros tērpjas slavenības un ne tikai, piedaloties šajā akcijā.

64 1 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000
Kaut es Ziemassvētku džemperos izskatītos kā Heidija Kluma, nevis kā Stīvs Džobs. emotion
1 0 atbildēt

Gribi meiteens šādu džemperi? Varu paprasīt, lai omīte uzšūj! emotion

0 0 atbildēt