local-stats-pixel fb-conv-api

Spoku sāga.16

222 2

Nebiju domājusi šādu rakstu rakstīt, bet zinu, ka uz viena grābekļa latvieši kāpj un kāpj . Ar krāpniecību sastopamies ik uz soļa. Pat pēc nesenās Maximas traģēdijas atkal krāpnieki manīti, lai izkrāptu saziedotos līdzekļus. Vairums ir godīgi cilvēki, kuri gatavi grūtā brīdī pat ar pēdējo mazumiņu dalīties. Tiem šoreiz rakstu, jo daudzi iespējams nezina, bet grib uzzināt par ķibelēm , kas mūs piemeklēja ziedošanas akcijā pirms pagājušajiem Ziemassvētkiem.
Nevajadzētu aizdomās turēt visu akcijas rīkotājus, bet jāuzmanās vienmēr.
Ja kāds interesējas par Spoku pagājušā gada notikumiem , varu piedāvāt izlasīt manu ,,Spoku sāgu 6 daļās''(Pa Spoku pēdām), kas atrodama manā profilā ar niku rasab.
Neliels ieskats par to, ko rakstu 1. daļā.

Jau no pirmajām dienām nevarēja nepamanīt SP rakstus. Pat domāju, ka viņa niks SpokuPavaars ir kāds spokos izpelnīts goda nosaukums. Nedaudz jau biju mēneša laikā pati ,,degunu apsildījusi’’’’, ievēroju vienu SP pacelto rakstu:
http://spoki.tvnet.lv/receptes/Plusu-karalis-SmallMac/500793/12#commentItem_5456084 Komentāri (286) | Skatījumi (33018) +5427 -76 Pacelts 12-11-28 23:38:36
Pēc raksta pirmās publicēšanas 2012.g. janvārī, pirmajās divās dienās ir ap 150 komentāru un gandrīz visi negatīvi , bet plusiņi vairojas. Tad raksts vairs nav paceltas līdz 10. oktobrim, nav arī komentāru. Pēc 10. okt. jau sāk daži slavēt.
28.11.12 23:38 SP paceļ rakstu pēdējo reizi un izrādās tas ir pietiekami, lai iegūtu Gada balvu.
Kārtējais Spoku paradokss, kad stipri viduvējs, pat nevīžīgs raksts iegūst visaugstāko novērtējumu.
Popularitāte iegūta.
Decembra sākumā SP publicē un paceļ divus jaunus rakstus, paceļ vēl divus vecos .
Vislabāk SP raksturo kāds viņa paša komentārs
: ,,Ja kāds būtu redzējis kā šis tika gatavots video formātā :D tas video būtu bijis līdzīgā topā kā Huļi bļoda netīra :D
Ir Ziemassvētku gaidīšanas laiks ar savām aktivitātēm.Jacky publicē savu rakstu ar balto eņģelīti titulbildē
18.12.12 19:38 Eņģeļi pār Latviju No Jacky raksta ..
......... 3. Atsūti man sagatavoto maksājuma kopiju un pieraksti klāt savu niku uz epastujacky@spoki.lv (neaizmirsti norādīt niku).
4. Saņem unikālu labdarības medaļu un 1000 cepumus.

Pēc nepilnas stundas SP jau komentārā paziņo par savu akciju.
Te secinu, ka steiga ir liela tādēļ, ka daļa ziedotāju ,,var aiziet gar degunu’’ – saziedot kontā ziedot.lv.

Raksta jacky 18.12.12 19:38 Eņģeļi pār Latviju komentārs SpokuPavaars 18.12.12 20:25
Es kā jau katru gadu arī noziedošu kopā ar sieviņu kādu lielāku summu, un vēl grasos vienu jaunā gada pārsteigumu kādam bērnunamam sagatavot. Kurā varēs iesaistīties arī citi spoki, noziedojot kādas rotaļlietas un visu pārējo kas bērniem būtu nepieciešams , bet pašiem vairs nav nepieciešams :) Drīz būs raksts kad viss būs saskaņots ar kādu no bērnunamiem. kā arī pagatavošu visiem svētku maltīti tur ;) Gaidu arī ieteikumus utt :) Lai gaiši un mīlestības pilni svētki visiem ;) p.s lūk arī izveidoju rakstu ar aprakstu precīzāku tam visam. http://www.spoki.lv/praktiskais/Labdaribas-Akcija-MJSpokuPavaars/611176


Tālāk aprakstīts cik viltīgi tika apmānīti Sasha Aleksandrs un MJ un iesaistīti kā līdzorganizātori pasākumam un kā visi tam naivi ticējām. Man nevajaga ne plusus ne mīnusus, bet vēlos, lai klusi pārdomājat to visu.

http://spoki.tvnet.lv/vesture/Pa-spoku-pedam1/621840


222 2 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Banāli jau skanēs, bet šāda nauda laimi nenes.

12 0 atbildēt
MJ avatarsMJ

Ar mani ir līdzīgi... Joprojām, kad atceros jūtos savā veidā piekrāpts.. pats par savu naudu vedu mantas uz īslīci un palīdzību neatteicu, bet galā viss izvērtās ļoti nepatīkami.... jau šaubas pirmās radās, kad satikos pa ceļam uz Īslīci ar Sashu un vēlāk piebrauca SP , kurš neko no solītā nebija izdarījis... situāciju glāba Sashas kliņģeris... ehh žēl, ka viss tā izvērtās.. tomēr gribējām labu bērniem... taču vismaz mantiņas savācu un nodevām, vismaz mēs ar sashu visu izdarījām ,kā nākas.. 

4 0 atbildēt

Vai gribēji Ziemassvētku paciņu aiznest?

2 0 atbildēt

Daba ir tā iekārtojusi, ka pāri darījumi paliek atmiņā, ilgāk par labdarību. Labais aizmirstas, bet apvainojumi ilgi turas atmiņā. 

2 0 atbildēt

Meh, es cerēju ka būs kāda ziņa, kas ar dīķi (pavāru) noticis cietumā, bet nekas. emotion

1 0 atbildēt

tu par dziļu roc.

2 2 atbildēt

Tu esi sieviete? emotion

0 0 atbildēt