local-stats-pixel fb-conv-api

Vai Latvija būs TUKŠA? (Nopietni #3)78

Sveiki, šodien es aizskāru diezgan populāru tēmu."Vai Latvija būs tukša?". Visiem zināms kad visi brauc prom, jo nav vairāk te Latvijā ko darīt.

181 27 78 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 78

0/2000

Valsts nav vainīga pie tā kā cilvēkam nav izglītības, neko neprot kā tikai palīgdarbus. 

13 3 atbildēt

Okej, plus mīnus parēķināsim līdz. Normāla dzīvokļa cena par īri galvaspilsētā ir 200 euro. Normālam vidusmēra dzīvoklim, nevis bomžlandijai. Komunālie ir + - 100 euro ziemā un +- 80 euro vasarā. Karoči par dzīvokli aiziet visi 300. Tev vajag internetu un tv , vēl +17 euro mēnesī. Dienā uz pārtiku aiziet 10 euro Tie jau ir 617 euro. Pierēķinām izklaides, lieliem vilcieniem uz dullo teikšu vienreiz mēnesī aiziet uz teātri kaut kādi 20 euro. Smēķētājiem vēl 100 euro par cigaretēm. Rupji rēķinot un noapaļojot lai mēnesi izdzīvotu vajag 800 euro  emotion mjā. 

9 0 atbildēt

Ja mūsu valsts Saeima neko nesāks darīt lietas labā (t.i, lai cilvēki te varētu izdzīvot), tad pēc 10 vai pat ātrāk gadiem Latvija būs tukša. Negribu izklausīties kā pesimiste, bet raudzoties uz šī brīža situāciju, tādas ir manas domas.

Viņi grib pacelt savas algas un saka, ka 2000 eiro esot viņiem par maz. Nu tas ir diezgan muļķīgi. Es pelnu aptuveni 300 eiro mēnesī un man pat dažreiz pēdējā nedēļā ir jādomā: Vai es iztikšu? Diezgan skumīgi, ka Latvijas valdībā nav neviena cilvēka, kas spētu saprast kā ir izdzīvot ar minimālo algu.

8 0 atbildēt
Es ar minimālo algu šeit nevaru iztikt,tāpēc,lai cik smagi nebūtu,braukšu atkal prom.
7 0 atbildēt

Izglītības sistēmā, medicīnā un pašā sistēmā kā tādā ir jātaisa restarts. Tikmēr nekas šajā valstī nemainīsies.

7 0 atbildēt

Nenozeloju ka aizbraucu prom . Stradaju 8 dienas menesi (katru sestdienu un svetdienu) un sanjemu divreiz vairak neka Latvija par pilnu menesi. Smiekligi ne ?

6 0 atbildēt

Šī valdības iekārta vairāk zāģē tieši visiem tiem, kas ir šīs Tēvzemes vidējais slānis, piekritīšu vairāk misteram exkluzīvajam viņa teiktajā, jo visiem, kas ir spējīgi tikt pāri šim viduvējā latvieša titulam maz par ko piesieties ir valstij, kamēr visi lejā cepās par to.

pašam par to pačīkstēt arī patīk, protams. itkā vēl kaut ko gribēju te iemest, bet ka tik es pats pa mici nenorauju pa "sliktu izteikšanos par valsts iekārtu" emotion

6 1 atbildēt

Tavai zināšanai UK ari vairs nav nekada zelta bedre 

5 0 atbildēt
Atceraties, kad mums bija rūpnīcas, fabrikas, attīstīta lauksaimniecība? Es arī ne, bet stāsta, ka tad bija jauki.
5 0 atbildēt
Nezinu, ka ar Latviju, bet mana pudele jau ir tukša.
4 0 atbildēt

Ne, visi brauc prom, jo doma ka tur kur vinu nav ir labak.

3 0 atbildēt

Nepilni 300 k ir juridiskās personas, klāt vēl pieskaiti ap 50 k mikrouzņēmumu, fiziskās personas... Nerakstīju, ka 100 % ir 1.2 M, rupjš pieņēmums...

Kāds tur sakars ar valsts pārvaldi... Tie jau ir tie, kuri izsaimnieko ienākumus, nevis tos iegulda.

4 1 atbildēt

Es zinu, ka ir arī daži, kas strādā labos darbos un pelna tiešām labi, bet lielākā daļa tāpat "vergo", dara smagus darbus (bieži vien vispār bez brīvdienām), kas arī bojā savu veselību. Neesmu satikusi tādu Latvieti, kas galu galā par laimīgo zemi (Angliju) nepasūdzētos. Kā arī daudzi lielie pelnītāji dzīvo kopā vienā dzīvoklī vai mājā ar daudziem citiem cilvēkiem, lai tik nebūtu jāmaksā dārgā īres nauda.

2 0 atbildēt

Es tā skatos, tu esi viens no tiem atpalikušajiem, kas lasa vipclub izgudrojumus (bez atsaucēm uz avotiem), un uztver tos kā patiesību. Diezgan nožēlojami, bet pēc tava runas veida var arī saprast, ka tev nav tas augstākais intelekts emotion

4 2 atbildēt

Autors vēl jauns un daudz ko nesaprot. Lai aizbrauc un pastrādā, tad jau redzēs cik labi tur, kur mūsu nav!

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Ak, Jūs nabadziņi.  emotion 

2 1 atbildēt

Tas ir neloģiski salīdzināt bedri ar kalnu. Latvijā ir ap 1.7 M iedzīvotāji, no tiem varbūt 1,2 M maksā nodokļus un uzlabo valsts maksātspēju. Tikmēr Anglijā ir tuvu 55 M, no kuriem vairāk kā 30 maksā nodokļus, ah**nā starpība. 

2 1 atbildēt