local-stats-pixel fb-conv-api

the inventor of pooter4

18 0

Cik esmu ceļojis caur spokiem.lv neesmu manījis, ka šeit būtu ievetots raksts par cilvēku, kurš izgudroja pirdēju (the pooter). Nu tādēļ arī kā savu pirmo rakstu centīšos ievietot ko daudz maz oriģinālu. Bet, ja tomēr esi ko tādu redzējis- nesāc lieki ārdīties.

Tātad, pie lietas!

Viens vīriņš vārdā Džeks Vails (Jack Vale) ir izgudrojis nemehānisku, ļoti reālistiski skanošu ierīci, ar kuras palīdzību iespējams attēlot dibina skaņas. Starp citu, jebkurš šo ierīci var pasūtīt internetā par 10 dolāriem gab. Un tad- lai draugi un mājinieki brīnās.

Bet kur tad ir sāls? Redz šis vīriņš ne tikai pārdod pirduļus, bet arī savā joutube kanālā samērā bieži ievieto video, kuros viņš izjoko nejaušus garāmgājējus, reizēm pat diezgan uzmācīgā veidā. Bet pietiks muldēt, skatieties un ievērtējiet paši.

P.s. kādam tas šķitīs ļoti bēršķīgi. Es nevaru nepiekrist, bet paskatāties video. Gribi vai negribi- cilvēkiem ar vispusēju humora izjūtu tas var radīt platu smaidu!

P.s.s. un patiešām tiem kam ir 90% tikai kas negatīvs ko teikt, uzreiz iesaku pamest šo rakstu...

P.s.s.s. un 4 kā bonusa video Jack Vale koriša Ed Edbmaster izpildījumā, kuram arī ir savs joutube kanāls... ja patiks Jack Vale, tad nākamais raksts būs par Eda kungu... baudam...









18 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 4

0/2000

šitie labi, visi redzēti, bet vis smieklīgākais ir "farting in library". emotion

0 0 atbildēt

Vienīgi sorry, ka esmu nokļūdījies ar video ievietošanu... divi vienādi kaut kā mistiski pagadījās. Laikam kompja rūķītis atkal uzdarbojas...  bet, ja nu kas variet iet uz saiti- tur pilns tādu video... un jā the library bija super... tas pat bija pirmais ko pats redzēju XD :) 

http://www.youtube.com/jackvalefilms

0 0 atbildēt

Līdz asarām! emotion

0 0 atbildēt

super man patika pat pasam gribetos dabut tadu purksķinatoru :D  + emotion

0 0 atbildēt