local-stats-pixel fb-conv-api

Vecāki savu meitu pārvērtuši par dzīvu lelli.31

203 3

Angelika Kenova dzīvo Krievijā, un viņai ir 26 gadi. Angelika vēljoprojām dzīvo pie saviem vecākiem, kuri pārņēmuši pār viņu kontroli jau kopš dzimšanas līdz šai baltai dienai. Tas, kā viņa tagad izskatās, ir vecāku iegriba, kuri pērk meitenei drēbes, liek veikt plastiskās operācijas, lai tikai viņu meita līdzinātos lellei. Pašai meitenei pār sevi nav nekādas teikšanas.



203 3 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 31

0/2000

kaa lai pasaka, labaak lai vecaaki meegjina lelliiti izveidot, nekaa makjiitii paarbaro liidz 100kg jau 8 klasee vai neliekas ne zinis liidz nodzeras. Neviens jau nezin vai meitene pati to neveelas, presei jau patiik taisiit sensaacijas.

augums labs emotion

15 1 atbildēt

Kā nav teikšanas? 26 gadus veca sieviete ir tik nespējīga, ka nevar atrast darbu un aiziet no vecākiem? Drīzāk negrib, nevis nevar. Un visticamāk, ka viņai patīk būt mājās sēdošai cacai, kurai pērk brendu drēbes un izpilda katru viņas kaprīzi. Neciešu tādas sievietes. Dēļ tādām, diemžēl, arī rodas uzskats, ka sievietēm svarīgākā ir nauda un bagāts vīrietis pie sāniem.

11 0 atbildēt
17 avatars17

Domāju, ka viņa pati to izlēma, nevis vecāki.

6 0 atbildēt

 Šitas jau vēl tā nekas.Bet pa, TLC reizēm rāda, kur galīgi maziņas pataisa pa lellēm ,lūk tas manu prāt ir absurds.Kam tas ir vajadzīgs?.Nu jūs jau sapratāt ...

4 0 atbildēt

Nu, nezinu, nezinu.. Kaut kā liekas, ka viņa visās bildēs pati uztaisa to bārbijas cienīgo sejasizteiksmi. Un neizskatās, ka dzīvo viņa slikti.

2 0 atbildēt
Kaut kad pasen lasiju par so meiteni kaut ko pilnigi citu. Un tur neka nebija par vecakiem. Kipa pati visu so fignu sev sataisijusi pec brivas gribas.
2 0 atbildēt

Angelika Kenova dzīvo Krievijā, tālāk nelasu viss skaidrs ar vārdu Krievija emotion

0 0 atbildēt
Kopēts no egoiste.lv GG
0 0 atbildēt

emotion saubos ka vecaaki vainiigi

0 0 atbildēt

kā tādas krūtis noturas uz tāda vidukļa

sorry not sorry

0 0 atbildēt

NU, ko lai saka, kam nav galvā, tam ir kājās...

0 0 atbildēt

Tie jau nau vecāki. Drīzāk vergturi!

0 0 atbildēt

Interesants paskats

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Tikai daudz uzlikusi kosmētiku, nekas cits.

Un augums skaists.

0 1 atbildēt