local-stats-pixel fb-conv-api

Kaunuma apmatojums64

45 2
Sievietes lielākoties seko savai ārienei, tai skaitā kopj apmatojumu uz ķermeņa, arī intīmajās vietās.
Daudziem vīriešiem androgēnu (vīriešu hormonu) ietekmē, sasniedzot apmēram 16 gadu vecumu, dzimumlocekļa rajonā, uz sēklinieku maisiņa un starp kājām pie anālās atveres ataug biezs apmatojums.
Tāpat spalvainas kļūst kājas un citas ķermeņa daļas. Vai jūs esat kādreiz iedomājies, kā jūs izskatāties citu acīs, kad ir nepieciešams izģērbties? Piemēram, pludmalē vai pirtī?
Tai vietā, lai iznīcinātu lieko apmatojumu, daudzi kautrējas izģērbties. Jūs taču sekojat apmatojumam uz galvas - veidojiet frizūru un skujiet bārdu. Kāpēc jūs domājat, ka uz citām ķermeņa daļām
tas nav jādara? Īpaši tas attiecas uz sportistiem un dejotājiem, kuriem bieži gandrīz pilnīgi atkailinātiem jāuzstājas publikas priekšā - kad spalvas lien ārā no īsbiksēm un kājas pārklātas rugājiem.
Vēl Senajā Romā sevi cienošie vīrieši veica šo procedūru. Romiešu pirtīs, kur dižciltīgi ļaudis pavadīja visu dienu, apmatojuma kopšana intīmajās vietās bija viens no obligāto procedūru galvenajiem punktiem. Un arī mūsdienās vīriešu, kas gribētu atbrīvoties no ekscesīva (liekā) apmatojuma, nav mazāk kā sieviešu. Vīrietim ir ieteicams pievērstu uzmanību arī apmatojuma kopšanai dzimumorgānu apvidū un padusēs. Padušu izdzīšana mazinās svīšanu un nepatīkamu smaku rašanos.
Apmatojuma apgriešana, formas izveide ap dzimumlocekli, radīs pozitīvu iespaidu kā par koptu vīrieti. Īpaši svarīgi tas ir situācijās, ja nepieciešams atkailināties - saunā, intīmos brīžos kopā ar mīļoto cilvēku, kā arī apmeklējot ārstu.
ASV veiktie pētījumi, kuros salīdzināja vīriešu attieksmi seksa laikā pret partneri, atklājās interesanti fakti. Piemēram, tie vīrieši, kuri kopj un rūpējas par saviem dzimumorgāniem - to izskatu, arī ir iejūtīgāki un saprotošāki partneri. Jo viens no motīviem, lai patiktu - būt neatkārtojamam salīdzinot ar citiem.
Viens no izplatītākajiem veidiem ir apmatojuma apgriešana (4-5 cm garumā), tad seko parastā depilācija (apmatojuma iznīcināšana uz neilgu laiku) un sensitīvā depilācija (apmatojuma iznīcināšana pavisam) ķermeņa vietās, kur apmatojums visvairāk traucē - lien ārā no peldbiksēm, uz sēklinieku maisiņa un dzimumlocekļa (partnerei ir patīkamāk tos glāstīt un veikt felāciju [ ...viens no iemesliem, kāpēc sievietes bieži atsakās to darīt, ir tieši spalvains sēklinieku maisiņš
un dzimumloceklis]). Apmatojums virs dzimumorgāniem īsi apgriežams ar šķērēm un plānas ķemmes palīdzību. Ar skuvekli nolīdzina apmatojuma malas, veidojot noteiktu formu (rombu, trīsstūri, zvaigzni utt). Apmatojumu padusēs, no dzimumlocekļa, sēkliniekiem un cirkšņu rajonā uzmanīgi var izdzīt ar skuvekli vai apmatojumu likvidēt ar depilācijas metodi. Atšķirība ir tā, ka ar skuvekli noskūtais mats ir ar asām malām, turklāt āda šeit ir maiga un ar skuvekli to ir viegli savainot,
bet veicot depilāciju - apaļš. Līdz ar to, matam augot, nerodas ādas kairinājums un nerodas iekaisumu procesi ādā. Bet vislabākā metode ir apmatojuma iznīcināšana pavisam. Tas prasa laiku, jāizmanto sensitīvās depilācijas metode. Toties pēc apmēram pusgada āda būs gluda un apmatojums vairs netraucēs.
Īpašu vērību jāpievērš apmatojumam pie anālās atveres un uz dupša. Spalvains dupsis ir ne tikai neglīts, bet uz spalvām pie anālās atveres paliek fekāliju daļiņas, un sajaucoties ar sviedriem (baktēriju ietekmē) tiek radīts „neatkārtojamais” smirdošais aromāts, un bez tam šis „kompots” kairina ādu - rodas visādas pumpas un izsitumi. Šeit var palīdzēt tikai pilnīga depilācija.
Ja ir pārlieku spalvainas kājas, rokas un krūtis, var atbrīvotie arī no apmatojuma tur.
Pasaciņas par to, ka sievietēm patīk spalvaini vīrieši, acīmredzot ir izdomājuši nekopti vīrieši, sava slinkuma attaisnošanai. Kopts vīrietis sieviešu acīs ir valdzinošāks.
Pēc procedūras ādu obligāti jāieziež ar losjonu vai ķermeņa krēmu, kas nesatur spirtu. Šis ir visērtākais un praktiskākais apmatojuma sakopšanas veids. Un tas ķermenim piedod ne tikai estētisku skatu, bet tam ir arī higiēniska nozīme. Apgriežot biezi saaugušo apmatojumu Jūsu dzimumloceklis arī vizuāli izskatīsies lielāks.
Iespējams arī apmatojuma krāsošana. Ja esiet izlēmis krāsot apmatojumu, tad rekomendējam to darīt tikai virs dzimumlocekļa, jo krāsvielas var izraisīt dzimumlocekļa un sēklinieka ādas iekaisumu un alerģiskus iekaisumus.

Dažas detaļas:
Matu augšanas ātrums un to izplatīšanās laukums ap peni (kaunuma kalns), uz sejas un padušu iedobēs sasniedz maksimumu ap 35.gadu
vecumā.
Mati uz kaunuma kalna vienkāršo infekciju pārnēsāšanos (piemēram, kaunuma utis). Matu augšana astes kaula jomā bieži, īpaši
jaunekļiem, izsauc cistu rašanos, kuras var sastrutot un piespiest cilvēku sākumā ciest, bet pēc tam veikt operāciju.
GŪŽAS
Apmatojums šajā apgabalā svīstot pastiprina smaržas (smakoņu), kura tālu ne visām sievietēm patīk, ja neteiktu vairāk. Sportistiem -
obligāti jālikvidē.

ANUSS
Matu likvidācija anusa rajonā sekmē komfortablāku tīrību šai intīmajā zonā.
OLAS
Matu esamība uz sēklinieku maisiņa, ne vienmēr patīk sievietēm. Vēl jo vairāk, pārmērīgs matu apjoms var kavēt efektīvu spermatozoīdu
nogatavošanos. Tāpat daudziem vīriešiem ir novērojama pārmērīga sēklinieku maisiņa svīšana, kuru var samazināt, likvidējot uz tās
apmatojumu.

45 2 64 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 64

0/2000
Ja noskuj kājas, rokas, kājstarpi, tad vīrietis pamatīgi izskatās pēc zilā.
8 1 atbildēt
Smiekliga ideja....Iedomajaties video...Kura brutali tiek depilātas olas....Mani si doma tik loti uzjaurina, ka man gruti rakstit!
6 0 atbildēt
Raksts nu ir totāls sviesc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Māte Daba, ko es te dažkārt jau esmu slavinājis, cilvēkam nav nevienu lieku matu dāvinājusi... Un nav tos paredzējusi skūšanai, bet daudzu citu funkciju veikšanai. Vienīgi, kas var atļauties skūties, toč ir visādi klubu kultūras dīkdieņii- šalavas un geji, kas savu ķermeņa bioķīmiju un fizioloģiju uztur mākslīgi!!!!!!! Nu tur ķipa ar 5x dienā mazgāšanos, smaržošanos, krēmošanos, pūderēšanos un nez ko tur vēl... Vecis, kas 8h darbā un tad vēl 4h mājās dara fizisku darbu (ja arī atradīs laiku noskūties), pāris dienās iedzīvosies tādās ādas problēmās, ka nespēs ne roku ne kāju pakustināt... Vot tad toč izsutīs paduses, dirsa uttt... Un tas ir tikai īstermiņā... Fujaks! Nevajag te čakarēt dažu nenobriedušu tīņu prātus.... Roma savu varenību arī pazaudēja tāpēc, ka romieši sāka paduses ūn kājas skūt (un citas izvirtības darīt), nevis ar zobenu vicināšanu un graudu audzešanu nodarbojās...
6 0 atbildēt
fujak - tu nu gan mūs šodien izglīto :) :DDD Brutāli depilēts - :DDD lol
5 0 atbildēt
Bubleeet, mīļo.... Aber tas pats attiecas uz sievietēm!!! Lai gan man arī patīk gludi skūtas sievietes, neuzskatu to par normu, bet drīzāk par izņēmumu... Nu piemēram kā kāzu dāvanu mīļotajam vīram... Nu kā jau teicu- diezvai sievietes pārsvarā nodarbojas ar netīrajiem un fiziskajiem darbiem ikdienā... Tāpēc arī var atļauties sevi vairāk sapucēt... Bet es nu noteikti neesmu no tiem, kas kādam piesiesies ja paduses nebūs izskūtas... Kas mums meklējams citu padusēs? Mani drīzāk tieši tracina tas pārmērīgais ķermeņa kopšanas kults... Ne jau tas, ka cilvēks sev veselību sabeidz pulverējoties un smaržojoties ar visādiem sintētiskajiem sūdiem- nav mana miesa... Kāds ir parēķinājis, cik resursu tiek patērēts šitos sūdus ražojot, cik trusīšiem ānusā visāda ķimija pilināta, un cik no tā rodas visdažādāko atkritumu??? Un kā dēļ??? Lai kāda pārkrāsota un sasmaržota fida no rīta man vilcienā sistu elpu ciet, uz darbu braucot?
5 0 atbildēt
Agrak mati starpkaje pildija savu noteiktu funkciju, jo sen senos laikos musu plikpakalainie senchi vel apenes un vannu nepazina tapec mati tur nodereja lai nebutu visadi gruzi tur un ta (nu labi, varbut ne gluzi akmeni un smiltis pakala bet nu jus sapratat :D) A tagad kad katram majas ir vanna un visi nesa apenes (nu dazam damam patik kad vejsh svilpo dibenrieva bet nu tas nav parak biezi sastopams) tad tie matinji ir lieki. Es personigi uzskatu ka nav nekas slikts ja dzeks sev noskuj olas. Pat labak neka ja tur muzamezi. Tapat ari ar meitenem. Ja viss sakopts tas izskatas estetiskak nevis ja viss paliek dabas zinja. Nu par rokam un kajam dzekiem es piekritu tas ir gejiski. Es pat nezinu ko daritu ja redzetu ka dzeks skuj kajas - smietos vai raudatu.
4 0 atbildēt
pavliks , vārdu savienojums - brutāli depilēts - jau izraisa žēlumu pret nabaga upuri :D
4 0 atbildēt
bubble centos :D :D
4 0 atbildēt
lasot par depilācijām - izklausījās sāpīgi :D emotion un vspār - tas kaķis diez vai kādu iedrošinās ;D viņa man arī palika žēl :D bet raxts jau galīg galīg izsmeļošs ;)
4 0 atbildēt
cik pamācoši
4 0 atbildēt
pavliks blj, grūti atbildēt :D :D :D jā rēcīgi, varbūt esi redzējis 40 years old virgin, kur galvenajam varonim krūtis ATmatoja :D :d ?
4 0 atbildēt
ottokaars, un kā tad paliek ar meitenēm? kas ir tie lielie smējēji un tie kas šokējas redzot kādu slavenību ar lieku spalviņu padusē vai nedod dievs kādā citā vietā? :D smieklīgi jūs čaļi reizēm esat :D
3 0 atbildēt
Mēs - par seksu bez ūsām!
3 0 atbildēt
labss
3 0 atbildēt
bubble ta visi saka skatoties uz sauli caur režģi
3 0 atbildēt
bubble - kā saku, tā arī ir :D Tik svarīgas lietas vienkārši nemēdzu aizmirst :D
3 0 atbildēt
bubble - kā Tu ko tādu vari neatcerēties? :o
3 0 atbildēt
iu, man reāli riebjas apskūti puiši. kā pedziki. emotion emotion emotion
3 0 atbildēt
bubble - sarunāts :D jāsāk ladierēt Un vispār man nezkāpēc copy paste šobrīd nedarbojas, tāpēc man visu niki jāboldē :D
3 0 atbildēt
tas pats nikus var vienkārši parnest ar kursoru bubble jūs kkur kaimiņos dzīvojat?!
3 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »