local-stats-pixel fb-conv-api

Spoku Pilsēta (Pilns Video!)16

116 3

Ilgi gaidītais video par tā dēvēto spoku pilsētu ir klāt. Augusta sākumā devāmies uz šo pamesto teritoriju, lai to izstaigātu, redzētu un izjustu pusnaktī. Sajūtas nebija tās labākās, bet pieredze bija vienreizēja. Atrasties šajā vietā gaišas dienas laikā ir pavisam savādāk kā naktī. Bet par šo vietu ir daudz stāstīts reklāmas videoklipos un paziņojumos līdz ar to paņemiet tējas un cepumus un baudiet video!

Galvenais video fails nebija atskaņojams kā jau tika pavēstīts informatīvajā video līdz ar to pāris svarīgi atgadījumi ir pazuduši, bet tas nepadara šo video par mazāk baudāmu(vismaz jums, jo mēs tur bijām un nevēlamies to atcerēties).

Ieteikums klausīties ar austiņām!




116 3 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Parasti tā notiek,kad kāds spoks ir apkārtnē,viss paliek auksts.Pašam pieredze bijusi kādos 15 gados. Biju laukos ,tad tur nesen bija nomirusi vienā istabā radiniekam mamma ,vnk. gultā nomira,nepamodās. Tas bija vasaras vidus. Ta es ap kādiem 1:00 naktī skatījos televizoru tajā istabā,ārā bija silts,pat ļoti silts,vējš vispār nebija. Arī bonusā durvis un logi bija visur ciet,lai tas siltums nenāk iekšā un knišļi nelido uz gaismu. Skatos televizoru un pēkšņi tāds aukstums palika,t no kādiem +24 nokrita līdz +7 grādiem,termometrs vismaz rādīja tā. Izgāju ārā,ārā galīgi silts,kamēr atnācu atpakaļ temperatūra atkal bija normāla. Tāds šokā biju,jo bija nojauta ,ka tā varētu būt radinieka mamma ,bija jau veca tantiņa,gados 90. Ar to arī tā vakars beidzās un aizgāju uz savu istabu gulēt. Pats interesantākais bija nākamajā dienā,mana ome,kas tur dzīvo gulēja savā istabā ,bet parasti viņa tik ap kādiem 3 naktī aizmieg tik. Grūta dzīve bijus,nu jau kā15 gadus akla,bet tas nav tas .Karoč,nākamajā dienā aizgāju pie omes un viņa man jautāja vai es ap kādiem 1 naktī esmu staigājis pa viņas istabu,viņa teica ,ka dzirdējusi soļus ,kas iet un apstājas pie viņas gultas.Un arī pēc tam izzuda.Interesantākais tūlīt būs,pēc tam viņa stāstīja,kad aizmigās viņa sapnīir runājusi ar to tantiņu ,kas nomira.Sagādīšanās? Apšaubu,to ļoti 3 iemeslu dēļ.Pirmkārt nenormālais aukstums,kas uzradās.Otrkārt soļus ko ome dzirdēja,kas apstājās pie viņas gultas.Treškārt ,runā sapnī ar viņu,tieši tajā vakarā,kad tas viss notika.

9 0 atbildēt

Noperciet kārtīgu prožektoru un kādu sakarīgu kameru! Bet tā plusiņš! Un manliekas ka jūs bišk parspīlējat. Tik traki tur ir? Nākamreiz iešu jums līdzemotion

1 0 atbildēt

Ar nazīti kā CS emotion emotion emotion

1 0 atbildēt

malači džeki! emotionemotion emotion  Man pašam noteikti nebūtu bijusi drosme naktī iet uz tādu vietu..emotion .Kaut gan vēlēšanās ir ar vēl vienu cilvēku ... Ja godīgi man jau skatotties bija nedaudz bailīgi + Vēl PekerLV komentās...Bet lai nu kā Jums noteikri Pluss emotion paldies par video un patīkmām emocijām to skatoties emotion

1 0 atbildēt

Dope!

0 0 atbildēt

labi sakārtota garāža

0 0 atbildēt

nebūs video, līdisiet atpakaļ emotion 

0 0 atbildēt