local-stats-pixel fb-conv-api

Rémi Gaillard3

32 2

Esmu pārliecināts, ka daudzi jau ir dzirdējuši par šo personu! Rémi Gaillard ir 35 gadus vecs francūzis, kas labi zināms ar savu humora izjūtu, internetā ir atrodami daudz videoklipi ar šo personu! Lielākoties viņs dara vienkārši dažādas stulbības- kaitina policistus, apkārtējos cilvēkus un veic dažādus stulbus jokus! Par uzņemšanas laukumu viņš izmanto visu publisko vidi(pilsētu, parkus, veikalus...) :D

Mani iecienītākie video ar viņu ir tie, kuros viņš iejaucas, tiešām svarīgos, sporta pasākumos, izliekoties par vienu no sportistiem, viņam vienmēr izdodas kaut kā tikt garām apsardzei un tālāk viņš ļauj vaļu izdomai! Interesanti ir tas, ka viņš ne reizi nav par šiem "jokiem" arestēts! Viņam pat ir izdevies izliekoties par sportistu turēt rokās Francijas futbola kausu 2002. g., iekļūt komandas kopbildē un tikt apsveiktam no Francijas prezidenta par iegūto kausu! :D  

Kādā intervijā Rémi pastāstijis, ka sācis visus šos jokus pēc darba zaudēšanas kurpju veikalā! Viņš teica, ka tad sācis izmantot savu brīvo laiku vienkārši, lai izklaidētos! 

Tomēr viņš nav tikai pazīstams ar saviem joku video, bet arī ar lielisko futbola skillu, arī daudz šādu video ir atrodami internetā!

Viņam visā pasaulē ir daudz fanu un video ar viņu iekš portāla TouTube ir aplūkoti miljoniem reižu!

Tālāk pievienoju dažus video, kuros viņš iejaucas dažādos svarīgos sporta pasākumos un 1 video, kur varam aplūkot Rémi Gaillard futbola skillu! :)











32 2 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

tas ir jautrītis ne pa jokam :D

3 0 atbildēt

rēcīgs čalīts :D:D:D

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt