local-stats-pixel fb-conv-api

Rīgu par skaistāko!16

Rīga. Kādam - mīļa un skaista, kādam citam - netīra un garlaicīga, bet mums visiem - valsts lepnums un centrs. Nobalso par savu Rīgu un palīdzi tai izcelties starp citām Eiropas pilsētām!



294 4 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Rīgu par skaistāko ? Labi, vecrīgai nav ne vainas. bet pārējā visi tie purvciemi, mežparki babītes utt.. Kas tur skaists? Drūmas un depresivas maskačkas ar urļikiem un narikiem.

25 7 atbildēt

Paceļam Latviju emotion

10 3 atbildēt

Ja starp Eiropu, tad ok, piekrītu, jāmēģina izcelties. Bet ja starp Latvijas pilsētām - paldies, nē. Tad jau labāk Ventspils.

9 2 atbildēt

Nezinu, īpaši daudzās pilsētās neesmu bijis, bet lai teiktu, ka Rīga ir neglīta, tad cilvēkam madagaskaras tarakānis salīduši galvā, jo Rīga ir maza pilsēta ar savu piedūrienu un tas jau ir daudz, ne visām tāds ir. Rīgas lielākā problēma ir tā, ka šeit ir pārāk daudz nabagu vai bagātnieki, kam žēl tērēt naudu, jo vietām mājas ir tik nolaistas, ka izskatās kā kārtīgā ghetto, lai gan pati māja ir vēsturisks piemineklis un bez tā arhitektūra tai ir ļoti pievilcīga, ja to atjaunotu. Diemžēl tādu piemēru ir pārāk daudz - Brīvības ielā braukt reizēm šķiet drausmīgi, Pārdaugavā vecās mājas arī grimst un tā piemērus var uzskaitī un uzskaitīt. Iedomājoties skatu, ja visa Rīga būtu normāli atremontēta, tad mums būtu ja ne pati skaistākā, tad viena no skaistākajām pilsētām Eiropā. Par tiem mikrorajoniem dzirdēju negatīvas lietas, nu mājas izskatās depresīvi, bet arī ja tās atjaunotu, tad te būtu daudz pozitīvāk........ Visur vajag darbu, nevis vārdus un ja nav nekas labs ko teikt, tad labāk paklusēt. 

7 0 atbildēt

O jopcik. Rīga pagaidām līderos :D

5 1 atbildēt

Lai Rīga top pirmajā vietā emotion

1 1 atbildēt
Baigi vajag.
0 0 atbildēt

miskaste

3 5 atbildēt