local-stats-pixel fb-conv-api

Pilns mēness aptumsums. 28.09.20157

464 1

Šonakt Bredfordā nofilmēju pilnu mēnes aptumsumu. Filmēšana aizņēma aptuveni pusotru stundu. Par cik nebija man nekādas super jaudīgās aparatūras, sēdēju es uz laika un ik pēc 10 sekundēm spiedu fotografēšanas pogu. beigās visu saliku vienā nelielā video klipiņā! Ceru Jums patiks! :)



464 1 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

meh, labi, ka necēlos tik agri no rīta emotion

24 2 atbildēt
Tikko šo apollo ziņās skatījos,tur gan nebija minēts kur tas ir filmēts.
4 0 atbildēt
Super! emotion paldies! emotion
3 0 atbildēt

Paldies,pats gan noslinkoju,tagad priecajos ka ir kur paskatities.Tiesham meness bija sarkans,ka tika solits.Bet apmeram divus menesus atpakal man bija interesants moments.Atgriezos ta pavelak no vasarnicas un bija jau patumsh.Aiz pagrieziena abpus cela bija izcirsts mezsh un ieraudziju visa krashnjuma(bija pilnmenes) milzigu,sarkanu menesi.Skats bija satriecoshs...!Pabrinijos par ipatnejo krasu un braucu talak un tikai pec paris kilometriem man pieleca ,ka mashina tak ir fotoaparats ! Tikai vairs nevareju atrast tadu rakursu,kas man liktos piemerots,jo abpus celja bija mezsh.Ta lamadamies par savu neveiklibu atbraucu lidz pilsetai,domadams ka nofocishu uz pilsetas fona...   Skuju!Kad beidzot atkal ieraudziju menesi,tas bija parasts ,gaishi dzeltens ,,siera ritulis,, ,kadu to redzam katru nakti !Izskaidrot to nevaru,bet zinu ,ka gluks tas nebija(mashina bijam divi) .

1 0 atbildēt

Tiešām skaists bija. Nenožēloju, ka piecēlos. emotion

1 0 atbildēt

Kaada tev kamera ir? Ja Canon, tad vareji ieinstalet MagicLantern un tur iegsha ir intervalometer. Ar to vari kamerai pateik lai foche ik pec .n sekundem. Ir ari vel visadas krutas fichas. Shonakt ari piecelos un focheju. Dzivaja shitais events bija super. + par centibu!!!

0 0 atbildēt

Cerams kaut  ko ievēlējies  emotion

0 0 atbildēt