local-stats-pixel fb-conv-api

Par un ap zīmēšanas mākslu.Video4

Šaijā rakstā gribu parādīt dažādus zīmēšanas paņēmienus,kādi ir sastopami plašajā pasaulē.To eksistē ļoti daudz,bet šeit pagaidām tikai trīs.

1.Juan Andres,šis jaunais kungs prot tik pat labi rīkoties ar krāsu zīmuļiem,kā tepanjakī pavārs ar nažiem uz cepamgaldu.Konkrēti šajā video viņš krāso vai zīmē"tumbu raidernieci" :) Andželīnu Džoliju no pasaku filmas "Malifisenta".Vienīgi tieši šajā video nogrieziet skaņu,jo tāda sajūta it kā kāds spēlē ar motorzāģi,kuram ir mega lieli apgriezieni.

2.Vienkārši Nikko,šis japāņu mākslinieks zīmē ar pinnndzeli skaistus pūķus ātrāk nekā es varu nodzīt bārdu.Sākumā liksies ,ka pajies vesela mūžība,iekams viņš tur kaut ko uzzīmēs,bet ne Velna tā viss nebūs.Konkrētajā video to viņš izdarīja ~12 minūtēs,un ne jau kaut kāds tur "kļakss" bet smuki ar glansīti.

3.Igors Kazarins cik noprotu,ir krievu mākslinieks,kurš pielieto tā saucamo "sausā ota"tehniku.Gudri izklausās :).Konkrēti šinī viģikā viņš zīmē Emmu Watsoni.No sākuma domāju kur es viņu esmu redzējis,baigi redzētā seja,tad nosarku,galīgi atpalicis,tā tak ir Hermione no fillmu epopejas "Harijs Poters".Šeit gan ar skaņu skaļāk,vairāk+ basus tā lai tā būda rūc.Protams tiem kam patīk.

Starp citu ,to jau laikam visi zin,ja nedarbojas kāds,vai kādi video,jo tā mēdz gadīties,tad vienkārši uzklikšķiniet uz "yotube"simboliņu lejā labajā pusē.Un arī rotams Jūķūbsemotion piedāvās veselu strēķi ar līdzīgiem video.

Paldies par uzmanību,jauku skatīšanos!







38 8 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Tas tiešām ir iespaidīgs talants pilnīgi apskaužu tos cilvēkus, kas tik labi zīmē...

4 0 atbildēt

Vo Velns 3. emotion viģikam nomainījuši audio!

3 3 atbildēt

👍

0 0 atbildēt