local-stats-pixel fb-conv-api

Nokia N9715

22 3
Kompānija Nokia prezentējusi jaunu flagmani – N97 viedtālruni, kas ir aprīkots ar lielu skārienjutīgo ekrānu un izbīdāmu QWERTY tastatūru.

Nokia N97 viedtālrunī būs uzstādīta S60 operētājsistēmas 5. versija, un tas būs aprīkots ar: 3,5 collu lielu skārienjutīgo ekrānu, kura izškirtspēja ir 640 x 360 pikseļi (malu attiecība 16:9), izvelkamu QWERTY tastatūru, 32 GB lielu iebūvēto atmiņu (to būs iespējams paplašināt ar microSD atmiņas kartes starpniecību) un 5 megapikseļu kameru, kurai būs Carl Zeiss optika. Pie kam Nokia apgalvo, ka ar šo kameru būšot iespējams uzņemt DVD kvalitātes video ar 30 kadriem sekundē.

Telefona ekrānā vienmēr būšot redzamas lietotāju iecienītākās interneta lapas un sociālie tīkli, un interneta pieslēgumu ierīcei nodrošinās Wi-Fi bezvadu tīkla un HSDPA 3.5G standarta mobilo sakaru datu savienojuma
atbalsts. Pats ražotājs šo ierīci ir nodēvējis par pasaulē progresīvāko mobilo datoru.
Nokia N97 viedtālrunis, kas bez atkārtotas akumulatora uzlādes spēs mūziku atskaņot līdz pat pusotrai dienai, pārdošanā nonāks 2009. gada 1. pusē, un tā cena būs 550 eiro + nodokļi.
Reklāma
Reklāma




22 3 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 15

0/2000
Euuu,na vjau taads pats kaaa ( sonyericson vai siemens ) neatceros,bet viens no tiem ir identisks sitaij nokiai n97, PSC
0 0 atbildēt
XPERIA X1 Gribētos zināt, kurš kuru kopē emotion
0 0 atbildēt
sitas japerk!!
0 0 atbildēt
aa man pietiek ar n81 kluci :P
0 0 atbildēt
fujaks,a mosha laptopi ari domaati ziimeeshanai-peec tavas uztveres ??? :D :D tad kaada jeega vispaa rkko attisstiit,ja ir tik stulbi cilveeki,kaaa fujaks,kurs visu nodirs :D PSc
0 0 atbildēt
nu nu tik maz jau emaksās, lol, un envis procenti, bet + pardoshanas uzcenojums, tai skaita peljnja, lol
0 0 atbildēt
nus man tā N sērija baismīgi besī, simbijans vispār konkrēts sūds, ķer vīruseļus ik zu soļa, bremzē, gļuko. kā es zinu? strādāju ar teleofniem saistītā jomā. pašam ir SE nekas negļukos, met pret zemi dzīvs tāpat, ekrāns neskrāoējas un nemaz nebremzē, lol.
0 0 atbildēt
man ir n96 vins ar labs!!!!
0 0 atbildēt
nosieklota klaviatura man :d
0 0 atbildēt
MAn ir Smasun F700v un ir pilnigi gandriz identisks shij nokia un es samaksaju tikai 400 eiro :)
0 0 atbildēt
fujaks,tagad tu visiem saki,lai nepeerk to nokiu ?? :D :D Taa izklausaas,ja neesi pat pameeginaajis,kapeec vinu kritizeee ??? pameegini,tad KOMentee :)
0 0 atbildēt
bmwz4 - es atvainojos, tu laikam mani ne tā saprati, man nav nekas pret šo nokiu un ne kādu citu, es chiikstu par to ka skolniekiem un citiem cilvēkiem kuriem nav īpašas nepieciešamības pēc telefona ar mega funkcijām tikai tapēc ka tas ir pats pats jaunākais, tas ir tāpat kā dzīvot purčikā 1istbas dzīvoklī un pie mājas turēt jauno S klases mersi ;)
0 0 atbildēt
vispār neredzu jēgu šādam telefonam, ja kādam vajag ikdienā līdzi pus biroju, tad ērtāk būs kāds mazs laptops, ja cilvēkam ir nepieciešamība pēc kameras, tad jau viņš nezirgosies ar telefona kameru, bet ja vajag tikai piezvanīt tad nepirks par 550 eur Bet ja gribēs vienkārši zīmēties draugu un rajona priekšā, tad noteikti paņems šito līzinga!!!
0 1 atbildēt
bmwz4 nu kapēc uzreiz lamājies un domā ka es nodiršu? Nē tā gluži nav un es kļūdījos, es gribēju teikt notebooks nevis laptops. Bet uzskatu ka mūsu valstī šie krāmi bez maz vai nosaka mūsu statusu. Ja tev nav kruts mobilais, tad kas tu esi? Es pats esmu ar to saskāries strādājot ar klientiem visi skatās uz manu mazo nobružāto nokiju un reizēm uzjautā, kā tas var būt ka es nevaru atļauties jaunu telefonu, es vasaraa dzīvojos ar HP navigator (neatceros ciprainjus) nu man kaitināja tas, ka lai piezvanītu man bija mūždien jāburas ar irbulīšiem un pirkstiem pa to ekrānu. Lāb es pats sapinos, bet tikai gribēju teikt, ka nevajag pirkt jaunāko noshku, lai citi domātu par tevi labāk.
0 1 atbildēt
diezgan bremziigs izskataas!
0 1 atbildēt