local-stats-pixel fb-conv-api

No Amsterdamas līdz Berlīnei pa skarbo ziemā autostopējot pirmo reizi.8

81 2

Kā nokļūt līdz Berlīnei?

Izmeklēju Blablacar.com un atradu cilvēku kas devās uz Berlīni no Amsterdamas, nākamā diena un es jau esmu tur kur paredzēts, gatavs sākumam. Uztraukums, nervozitāte un prieks viss vienuviet. Braucu pārpildītā mašīna kurā atradās Franču šoferis un 3 meitenes no Bagdādes, nedaudz sabijos jo biju dzirdējis daudz šo bēgļu stāstus, kas to lai zin kas notiks.

Cik tas ilgi prasija lai nonāktu līdz Berlīnei jautāsi?

Kopā pavadiju 7h ceļā, nemierīgs sēžot jo neesmu tas tips kam patīk sēdēt uz vietas un ļoti ātri nogurstu, apradu domu ka jāiziet no komforta zonas un jāsaprot tas ka tā tiks pavadīts diezgan ilgs turpmakais ceļs pa Eiropu. Ārā snieg, nenormāls putenis uz ceļa tajā brīdi iedomājos: Ko es pie velna daru, ārā taču ir ziema, aukstums, pretīgs laiks un pirmā reize nav tā īpaši foršākā man nepieredzējušam ceļot gribētājam.

Berlīnē es iebraucu pavisam vēlu naktī, tiku izmest vietā ko neatpazīstu un neesmu tur kur vajadzētu būt. Prasot tad nu lūk vietējais Vācietis vārdu gan neatceros izlīdzēja. Pateica kā nokļut, mani pavadija lidz metro, iedeva Alu, pastāstija ka ir legāli ari to dzert uz ielas un kāpjot ārā novēlēja laimīgu ceļu.Smaids uz sejas un tik jauks sākums.



81 2 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

viss ok, bet to aliņu gan nevajadzēja.. 

2 0 atbildēt
Ļoti īsi video, bet nu nav slikti. emotion
1 0 atbildēt

Interesants sižets, taču kļūdu arī vesels bars.

1 0 atbildēt

Jau sāc līdzināties saviem sugas brāļiem.  emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt