local-stats-pixel fb-conv-api

Metalheads vs Justin fans?23

203 0

Manuprāt ļoti gudrs cilvēks. Ja visi domātu tā kā viņš tad nebūtu tādas problēmas ar to, ka visi viens otru apdirš dēļ to mūzikas gaumes. Nu... laikam jau ka vairāk te nav ko teikt. Ceru ka patiks :)



203 0 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Youtube.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

- ..............what are you drinking?

-Water.

- .............what have we done! emotion

12 0 atbildēt

Ļoti inteliģents cilvēks. Es šodien kāreiz par Bībera jaunskungu runāju, sakot to pašu, - ja jau viņš tev nepatīk, tad kādēļ tu par viņu runā, kādēļ lien pie rakstiem vai video ar/par viņu, lai kārtējo reizi ieraudzītu viņa seju, tikai lai atstātu naidīgu komentāru.

Tie, kas nav ieinteresēti jebkādā lietā, to lietu vienkārši ignorē. Bet tie, kas visdedzīgāk deklamē savu nepatiku, tikai vairo lietas popularitāti. ("Te viens džeks saka, ka X ir baigais sūds, pameklēšu X youtubā, gribu redzēt, kas tas ir." Antireklāma arī ir reklāma.) Kā nekā vīrieši, kas ir drastiski geju nīdēji, lielākoties izrādās, ka paši apspiež savas homoseksuālās tieksmes.

Kas tev trūkst, ja tu nīsti? Skauž, ka savā dzīvē nespēj sasniegt tādu popularitāti, kā to varējis puisītis? Skaudība ir stulba lieta, atrodi ko tādu, kas tevi padarīs par īpašu, un negatīvās *cijas pret citiem veiksmīgiem cilvēkiem pazudīs.

Man pretī skanēja komentārs, ka Bībers ir iedomīgs un izpilda stulbas dziesmas. Kas skanēja atbildē? Man viņš neizraisa interesi, tāpēc man nav ne jausmas, kāds šis puika ir, bet, ja jau tu tik labi to zini, tad jau kārtīgi esi sekojis jaunietim līdzi ( = interese?). Turklāt tā nav vienīgā persona, kas ir populāra un izpilda stulbas dziesmas. Popmūzika vispār ir tāda lieta, ar ko pelna naudu, tāpēc dziesmas nāk kā pa konveijeru un nav jēgas pārpildītas

Tādēļ kāpēc gan neklausīties to, kas tīk, un ignorēt to, kas netīk?

12 1 atbildēt
MrT avatarsMrT

nav nekāda sakara mūzikas gaumei ar to kāds cilvēks Tu esi..

10 0 atbildēt

Tas joks par cock sucker bija labs :D 

7 0 atbildēt

super sakarīgs čalis emotion

3 0 atbildēt

vot es arī nesaprotu šo un tos, kas tur mēģina kaut ko pierādīt tur visos video komentāros nodiršot viens otru. Tak katrs klausās ko grib un, kas tam ir tuvāks. Man piemēram nav tāda noteikta stila nu pie, kura es tik turos un viss. Es varu klausīties no klasiskās mūzikas līdz jaunākajam dubstep. Vienkārši, ja patīk kāda dziesma vai kompozīcija, tad patīk, ja nē tad neklausos un viss.

3 0 atbildēt

No vienas puses viņam ir taisnība - kāda jēga vienam otru internetā nodirst dēl atšķirīgām mūzikas gaumēm? Bet tajā pašā laikā viņš visus to sīkos Bībera fanus sauca par zilajiem.

3 0 atbildēt

Šitais normāls.

2 0 atbildēt

METALHEADS Yeeeeeeeaaaah....!

2 0 atbildēt

Metal The Best emotion visi kas klausās smago mūziku ir ļoti gudri un nosvērti cilvēki bet neviens to neredz....

6 5 atbildēt

Normāls vecis , bet arī manuprāt tā ir ka katram ir tiesības uz savu viedokli. ))

1 0 atbildēt

Un vispār! Es nesaprotu kādēl cilvēki citus noliek par tos, kas viņiem patīk?

Piemērs:

A: Man garšo saldējums!

B: Man gan nē!

A: Grrrr!!!!!!!!!! Tātad tu esi zilais! Ej nošaujies.

2 1 atbildēt

pilniga taisniba shim dzhekam.. ^.^

0 0 atbildēt

InfidelAmsterdam kanālu bieži vien paskatos, normāls čuvaks. http://24.media.tumblr.com/tumblr_mbotbrw1EM1rvtqpmo1_500.jpg good guy metalhead

0 0 atbildēt
   

Un tie kas raksta vārdu "stulbi" kā "stūlbi"? Kā ar tiem?

0 0 atbildēt