local-stats-pixel fb-conv-api

Mans hobijs!15

54 2

Sveiki, sen nav bijis raksts no manis. Pēdējā rakstā kāds čalis komentārā teica, ka fl studio ir priekš bērniem, tad nu tā... Avicii arī taisa dziesmas uz fl studio, protams, nejau visu, ganjau izmanto arī citas. Bet nu labi, ja jau priekš bērniem, lejupielādēju ableton live 7, pagāja laiks kamēr kaut ko sapratu, bet nu te ir mans pirmais darbs, nēesmu vēl visu apguvis, ceru ka liekas daudz maz sakarīgi.
P.S Man pašam orģinālā versija nepārāk patīk, viss kas man šajā dziesmā patīk ir melodija, un pāris wobble basi. Tad nu es sataisīju kaut ko drusku mierīgāku nekā oriģināls.



54 2 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Nezinu, kā citiem, bet man liekas pārāk netīrs skanējums... Ja novāktu tos pāris (noise) trokšņus, tad varbūt būtu pavisam cits skanējums.

5 0 atbildēt

ir ok.

3 0 atbildēt
X avatarsX

Tu tiko izvaroju labu dziesmu 

Bet nu par gaumi nestrīdās

4 1 atbildēt

Man patīk emotion

2 0 atbildēt

Nu nebūsi tu nākamais skrillex :D , peidod bet šodien Nē

2 0 atbildēt

Atverot šo rakstu mans kompis restartējās emotion

1 0 atbildēt

Ieteiktu strādāt pie mixdowna. Frekvences čupojās savā starpā un ņēma priekšā viena otru kā rezultātā dzima daudz visādi nelabumi un High frekvences kuras varēji arī nogriezt tu atstāji. Un ar daw tur nekādas saistības :), jo tas ir tikai instruments :) 

0 0 atbildēt

Vienkārši neklvalitatīvi palelināts Skrillex track... :D Tiešām nesmuks un netīrs skanējums... Labāk turies pie FL Studio... ;)

0 2 atbildēt