local-stats-pixel fb-conv-api

Manējā :)19

96 4

Sveiki , šī ir mana pirmā dziesma ilgi viņu veidoju , un gribu dzirdēt jūsu domas . ( Nēsat skarbi ) Ceru ka jums patiks :)



96 4 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

Es teikšu ka ir klausāms vairāk kā vienu reizi, tā kā ir O.K.

3 0 atbildēt

Laba! Turpini!

2 0 atbildēt

Man jau patīkās šāda mūzika. Ir ok! Malacis, ka kkas interesē un padodās! emotion

0 0 atbildēt

man patika emotion

0 0 atbildēt

Pluss ...

Abetiņ ko tādu es pats "aiz neko darīt"  skandināju jau 1998 gadā ar savu SBLIve skaņaskarti un MIxMan Studio  - šī perga nāca līdzi defoltā golda kartes pircējiem ar kādiem 4riem sampļu diskiem

Skan labi - turpini bumsīt ko jaunu domājot ....

PS un autor neķer galvā heiterus - jau tad 1998 gadā kaučkādi ūberkrutie sintiņu lietotāji nolika līdz zemei kompūterlietotājus - "jo tie jau nepareizie"

0 0 atbildēt

Patia, tā tik turpini! emotion

0 0 atbildēt

tā jau zbis, ja tik tie fragmenti kopā saliktie nebūtu kkur dzirdēti jau :D ticu, ka pats taisīji, nešpikojot, bet nu tomēr tas zemapziņas sindroms, ka esi kko dzirdējis, kas tev patīk, un to esi ielicis ari te.. bet nu turpini taisīt, ar laiku sanāks ar vien orģinālāki darbi :)

0 0 atbildēt

Man šāda tipa pašai nepatīk, bet klausīties var! emotion

 

+

0 0 atbildēt

Laba, bet nomaini youtube video nosaukumu, hz izdomā dziesmai nosaukumu vai ko ;)

0 0 atbildēt

Pietrūkst plašuma skaņai. Jāsaregulē visu instrumenti normāli, lai skan. Kompresori jāsamet, limiteri utt. ekvalaizeri. Karoč vajag normālu māsteru. Šis izklausās, pagaidām, pēc mēsla. Uztaisīsi normālu māsteru, pieliksi vēl kko klāt gabalam, jo viņš tāds nepabeigts izklausās, un būs ok.

0 0 atbildēt

 

Neteicu jau, ka nenāktu par ļaunu, bet pa lielam, ja labi grib un ir daudz pacietības,tad to visu var arī apgūt pašmācībā (tikai attiecīgi tas prasīs vairāk laika un nervus), ja runa ir par teoriju un +/- šo to vēl, jo man liekas,ka mūzikas skolā īsti nemāca skaņas sintēzi vai jēl kādu citu manipulāciju ar skaņu izmantojot producenta galveno ieroci - datoru, bet varbūt arī kļūdos. Mūsdienās tik daudz kas notiek "in the box" ,ka, ja godīgi, nav man jāsaprot kā strādā ērģeles vai pa lielam kāds cits instruments,galvenais ir skaņa kura nāk ārā. Bet atkal,jo vairāk tu zināsi,jo lielāks tu būsi ieguvējs :). Un pēc tava komentāra zemāk, Tu man liec domāt,ka pats īsti par producēšanu daudz neko nezini.

0 0 atbildēt

kādā programmā tu taisi dziesmas?

0 0 atbildēt

Sākumam diezgan labi emotion

0 0 atbildēt

Īsti neatbilst manai definīcijai par to kas ir dziesma, bet nu klausāms skaņdarbs. Tikai tas YouTube kanāla nosaukums - TheMartinsble emotion

0 0 atbildēt

Mūzikas skolā neesi gājis, tas ir fakts.::)

1 3 atbildēt

Ieliku + jo atbalstu māksliekus, kaut arī ar šo žanru esmu uz  jūs.emotion

0 6 atbildēt