local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijā jārunā krieviski? Mana reakcija.69

203 16

Sveiks skatītāj !

Sākšu ar to, ka man nekas nav pret krieviem kā tautību, bet tas ir par tālu.

Negribu neko daudz teikt, lai tie, kas nav redzējuši video, saprot par ko runāju .

203 16 69 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 69

0/2000

Visi jau cepas pirmajā rakstā un pa lielam viss ir pateikts. Nav mums jāpacieš šitādi te, kuri nejēdz valsts valodā sarunāties ar klientiem.

24 0 atbildēt

 emotion šī ir latvija un tajā jārunā latviski... kapēc vispār šādas debates? emotion 

20 0 atbildēt
Cirks aizbraucis, klauni palikuši.
19 0 atbildēt

Es nezinu, ar kuru galu domāja firmas īpašnieks, pieņemot viņu darbā...  emotion 

17 0 atbildēt

Zinat kas ir šausmīgi?

Šausmīgi ir nevis tas ka šitās stulbenes nerunā latviski, bet gan tās padomju laika stulbās krievu vecenes, kas ir izaudzinājusas šos idiotus un tagad vēl te sauc latviešus par fašistiem un izmanto latvijas naudu, un tad saka jā man krievijā ir 3000 rubļu pensija utt. Protams, katru reizi kad dzirdu ka kāds krievs sauc latviešus par fašistiem, tad gribētos viņiem salauzt žokli, a man ir pohu* ka viņi ir pensionāri, un man pohu* ka tas būs visās krievijas ziņās.

Visu cieņu tiem krievu tautības cilvēkiem, kas runā latviski vai vismaz mēģina runāt latviski, paldies viņiem. Bet tām vecajām kraķēm es tiešām viņas gribu nolamāt, bet nevaru, jo:

1. Pēc tam man būs sūdi, jo tur sazin kādi krievi atnāks

2. Pēc tam varēšu būttas fašists un vēl sazin kāds

3. Tas nebūtu pieklājīgi. 

16 1 atbildēt

Pie velna VISUS krievus!  Par brīvu Latviju!

15 2 atbildēt
na*uj to krievu valodu
13 1 atbildēt

Ja nemaldos tad darba likumā ir teikts, ka darba vietā ir jārunā valsts valodā, bet var pāriet uz klientam ērtāku vai starptautisku valodu.

Agrāk bija tāda devīze uzņēmumiem, ka klientam vienmēr taisnība.

11 0 atbildēt

Mani nesen uzjautrināja Radio Skonto akcija zvanot uz random numuriem un gaidot atbildi: "Mans mīļākais radio ir  Radio Skonto".. sazvanīja vienu krievvalodīgo, kurš ne vārda nesaprata, lai kā vini centās ieskaidrot un beigās tiem atbildēja: "Ni hrena ne ponimaju.. " (tulk. - "Ne mārrutka nesaprotu" ) Tā nu mums te reizēm iet ar to savstarpējo saprašanos..

10 0 atbildēt
Nolādētie krievi, utaino suņu dēļ cenzē, ka tik nenodara pāri tiem mēsliem. Nelabi paliek
11 1 atbildēt
Ir aizdomas, ka kafejnīcas īpašniekam dzimtā valoda ir krievu, tāpēc arī šitādas, valsts valodā nerunājošas, ņem darbā.
10 0 atbildēt

Ieliku mīnusu, jo viss jau pirmajā Slidas rakstā bija. Ar to pašu video vereiz gribi cepumus vai popularitati sapelnīt? Kas ir ar Tevi? 

5 0 atbildēt

ieslēdzu tv a tur gandrīz visi kanāli okupantu valodā! Skaitās Latvijas televīzija! murgs kautkāds!

8 3 atbildēt

Pietiek!Sūtam viņus visus atpakaļ uz krieviju!

2 0 atbildēt
-Protams, protams, ka atradīsi pie kā piekasīties saistībā ar manām zināšanām latviešu valodā, tas viens. Otrs - kam man latvijā dzīvojošam Latvijas pilsonim ir jāmācās krievu valoda? Jā, saprotu, ka liela daļa Latvijā dzīvojošu cilvēku ir krievvalodīgi, bet tas neizslēdz to, ka Latvijā ir jārunā latviski. Protams kaldu valodu iemācīties nekad nenāktu par sliktu, bet cepties par to, ka latvietis to nedara, kaut Latvijā ir daudz krievvalodīgu cilvēku ir vienkārši stulbi, lai neteiktu vairāk.
2 0 atbildēt

Man ir pie kājas kas cēlis vai taisijis. Es runāju par to ka ja tu nezini latviešu valodu tad vari iet uz turieni no kurienes esi nācis. Kaut vai tu esi kads nigērijas bēglis. Tu jau esi viens no tiem idiotiem kas bija vēlējuši par krievu valodu kā 2 valsts valodu. Ja tev tik ļoti nepatīk latvija tad brauc uz savu krieviju, gan jau tevi tur kāds gribēs.

3 1 atbildēt
Man patīk krievu tautība . Tiem kas nesaprot "Cilvēku vērtību nevērtē tautībā , bet gan labestībā "
3 1 atbildēt
Ja jau te daži auro, ka Latvijā vajag otro valodu. Tad jau Uk, Īrijā arī vajag otro valodu kā latviešu valodu, jo tur daudzi dzīvo, bet vai viņi protestē, nē? Jo UK runājam ar vietējiem angliski, bet mājās, lūdzu, vari latviski vai citādi. Bet kāpēc Latvijā krievi, ne visi, bet daļa, nesaprot, ka te ir Latvija, jārunā latviski. Tad jau sanāk, ka tie ir mazizglītoti vai atpalikušie krievi, kuri negrib saprast, ka te valsts valoda ir latviešu. Man nav iebildumu un cienu tos, kuri cenšas ar mani runāt latviski, jo man daži draugi krievi, bet ļoti labi runā latviski, vai arī cenšas runāt, es viņus apbrīnoju. Ja es aizbrauktu uz Krieviju, tad jā, es būšu spiesta runāt krieviski, kaut gan krievu valodu slikti zinu, varu angliski, jo tā ir pasaules valoda. Tāpēc cieniet viens otru un valodu.
4 2 atbildēt

stop making STUPID PEOPLE FAMOUS

1 0 atbildēt