local-stats-pixel fb-conv-api

Ķiploku Izaicinājums(Ķiploku Challenge).29

259 42

Sveiki! Svētdiena klāt un tātad arī nākamais video kanālā FunFaceTV. Šoreiz nākam klajā ar jaunu video, kurā būs ietverts izaicinājums, šajā gadījumā ķiploku izaicinājums! Izaicinājuma mērķis un ideja ir sagremot 7 ķiploka daiviņas un turēt tās mutē sagremotā stāvoklī pēc iespējas ilgāk!
Skaitīšanu sāk kopš brīža, kad ir ielikti mutē visi ķiploki!

Ja tomēr uzrodas kāds drosmīgais, kas pārspēs 32.47 sekundes, tad sūtiet mums savus videoklipus (linkus), mēs novērtēsim un izvietosim nākamajā izaicinājuma video! BET BRĪDINĀM, tas ir HARDCORE, tāpēc labāk esiet gatavi sāpēm!

Abonē kanālu! Nākotnē būs gaidāmi arī citi izaicinājumu video!!!


FunFaceTV ir youtube.com izklaidējošais kanāls/zīmols, zem kā tiek publicēti visāda veida videoklipi, pārsvarā ar humoristisku saturu. Jauni video kanālā katru svētdienu!
FunFaceTV tika izveidots 2011.gada aprīlī. Tā dibinātāji ir Kaspars Ozoliņš un Norberts Zaharevičs.



259 42 29 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 29

0/2000

Pfff... Es šad tad tāpat vien, tāpēc, ka garšo, kādas pāris ķiploka daiviņas iemetu mutē un sagremojuemotion Vēlams ar sāli, jo tad nešķiet tik stiprs. Nu, bet var jau būt, ka manas garšas kārpiņas ir tiktāl atrofējušās, ka vairs neko nejūtemotion

23 1 atbildēt

. īstais challenge būtu, ja pēc šī video izveidošanas atrastu meiteni, kas atļautos sevi noskūpstīt emotion

10 0 atbildēt

2 idioti, 1 virtuve emotion

9 0 atbildēt

 nedomāju ka būtu problēmas šito pārsist. ir vnk cilvēki, kas to stiprumu/kodīgumu daudz mazāk izjūt. es reizēm maltītē noēdu 5-10 daivas

9 0 atbildēt

da labi, es brokastīs daiviņu nograužu lai neapslimtu.

7 1 atbildēt

Challange accepted!

6 0 atbildēt

Pamēģiniet Wasabi jeb japāņu mārrutkus. Nopērkami tādās zaļās tūbiņās vot tā ir manta. Tad ne tikai asaras sariešas acīs. Kaut kas līdzīgs kā pūst uz šašļika piparu gāzi tikai daudz reiz labāk :D

2 0 atbildēt

Malači,  diezgan foršs čelindžs sanācis emotion labāk jau ir par iepriekšējiem "mākslas darbiem" - ko darīt ja beigusies tabaka/uzzini, ka tava meitene ir stāvoklī or something emotion

Tākā šoreiz tikāt pie plusa emotion

5 3 atbildēt
Man patiik....smeejos kaa kutinaata+++++++
3 2 atbildēt

Nu vo..A man tgd šito gribas pamēģināt,cik ilgi varu :)

1 0 atbildēt

labāk būtu repojis.

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

ceru ka garšoja:D

0 0 atbildēt

yebāl. atkal jau uzrodas supervaroņi, kas ņems un noliks. Veči keep up no FunFaceTV :) 

1 1 atbildēt

nīse

0 1 atbildēt
man ir jums chaling apediet 10sīpolus kā ābolus, vinētajs ir kurš apēd ātrāk visus 10. (zaudētājam jādzer 5 šoti pēc kārtas).
2 3 atbildēt
man ir jums chaling apediet 10sīpolus kā ābolus, vinētajs ir kurš apēd ātrāk visus 10. (zaudētājam jādzer 5 šoti pēc kārtas).
2 4 atbildēt

labak būt mīkstajam nevis darvina balvas kandidātam  man smadzenes liekas svarīgākas par drosmi bezsmadzeņainais drosminiek.

2 7 atbildēt

stulbie dalbajobi kamer blja atkal kkur ziņās neparādīs ka kkads neaptēsts sīkais apdedzina muti jo mēģina izlikties super drosmīgs.. idioti jus iesedinat par kūdīšanu nodarīt kaitējumu veselībai vajag!!!!!!

3 8 atbildēt

Lasharas....ko citu teikt! zheel, kad mutes nenosvila!emotion kam juus piemeeru raadat, beerniem?

6 12 atbildēt