local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc nav vērts pirkt drēbes no ķīniešu internetveikaliem.7

28 2

Mūsdienās ķīniešu internetveikali ir kļuvuši šausmīgi populāri. Un vārds šausmīgi ir vistiešākajā nozīmē. It kā jau šķiet, kāpēc gan pārmaksāt, nopērkot drēbes parastā veikalā, ja internetveikalā var pasūtīt par divreiz zemāku cenu?

Atceries uz visiem laikiem 1 lietu – viss, kas ir pārāk aizdomīgi lēts, tas nekas labs nav! Bet nu, protams, kur tad mūsdienās bez mārketinga trikiem. Kad skaties caur ekrāna monitoru visas skaistās kleitas, džemperus jakas un tā tālāk, šķiet tās drēbes ir tik stilīgas un smukas, ka tā tik vien gribas uzreiz nopirkt.

Bet, kad pēc ilgi gaidītā mēneša, citreiz pat pusotra, esam sagaidījuši savu preci no Ķīnas, bieži vien esam stipri sarūgtināti.. Noskaties video un sapratīsi, kāpēc tā sanāk!



28 2 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000
Tāpēc vienmēr ir jāskatās atsauksmēs. emotion
7 0 atbildēt

Daži tiešām brāķi, bet lielākā daļa nopirkuši apģērbu, cerot, ka izskatīties tāpat kā tās modeles. Nu nevar cūkai uzvilkt skaistu kleitu un cerēt, ka skats būs no jaukajiem. Es arī pērku no ķīnas un man viss vienmēr izskatījies labi!

5 0 atbildēt

Te jau vairākām bildēm izskatījās,ka vienkārši forma neatbilst ,lai izskatītos labi. Tas,ka uz viena cilvēka izskatās labi,tas nenozīmē,ka tas izkatīsies labi uz cita.Kautvai ja tava ķermeņa masa ir 10 kg lielāka vai mazāka kā orģinālajam velkātājam. Viss ,apģērbs paliek pretīgs,jo nepieguļas kā vajag. 

3 0 atbildēt

Ko var gaidīt pa lētu cenu labu drēbi nenopirksi. 

2 0 atbildēt

Šitas redzēts ppc vnk.

1 0 atbildēt

lol nau werc

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt