local-stats-pixel fb-conv-api

Kā skatīties latviešu youtuberus75

385 87

Grūti skatīties, cik degradējošs ir Latvijas youtube. Man kauns dzīvot Latvijā. Kāds varētu nobloķēt Latvijā youtube.



385 87 75 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 75

0/2000
Video neskatos, jo man žēl savas smadzeņu šūnas. Bet noprotu, ka šitie pajoli runā par degradējošiem jūtūberiem. Ak ironija.
64 1 atbildēt

Parādiet man vēl degradējošāku Latvijas kanālu, par jūsu no sākuma.

Starp citu, neviens no titulbildē redzamajiem, uz sienas uzrakstītajiem kanāliem, nepiesārņo spokus ar saviem mākslas darbiem lai tikai nopelnītu vairāk skatījumus, atšķirībā no jums.

59 1 atbildēt

Kad lasīju par to degradāciju raksta sākumā, es tieši iedomājos par "FunFaceTV" un pēc tam paskatījos, kas rakstu ir veidojis. Sasmējos pats par sevi. Bet jā.. Jums laikam pietrūka popularitātes un jūs izdomājāt izdomāt rakstu paši par sevi.

43 1 atbildēt
Jā būtu labi ja nobloķētu, tajā sarakstā iekļautu arī jūs...
32 3 atbildēt

Šie laikam tik tupi, ka nesaprot: ja nobloķēs youtubi, arī FunFaceTv būs vējā.

30 1 atbildēt
Neatbalstu Youtube bloķēšanu, bet jūsu kanāla gan
28 2 atbildēt

Es spokos neesmu likusi rakstus un bijusi sen, bet man bija jāielogojas.  Man ir 26 gadi un man ir Liels kauns skatīties kā jūs izsmejat meitenes un vispār - cilvēkus.  Jūs esat Latvieši? kādēļ neaizstāvat savas mazās māsas un brāļus, bet izsmejat? būtu labāk atbalstījuši, ne publiski pazemojuši, jo šī ir reāla pazemošana. Man reāli kauns par jums..  Jūsu ģīmji - kliedz pēc ķieģeļa, kas pa purniem! bet es netaisu video apsriežot to.  Runājot par LV mazajiem youtube stāriem - Es tikai atbalstu mazos,jaunos savus brāļus un māsas - varbūt kāds no viņiem sasniegs daudz subscribers, lai cīnās un mēģina.  Bet kas attiecas uz jums - man ir kauns, ka esat latvieši. Savējie ir vienmēr jaaizstāv.  Diemžēl latvieši viens otru no*irš, apceļ un pazemo. Man tiešām žēl. 

23 0 atbildēt
Pirmo reizi dzirdējo par šo meiteni. Protams, paskatījos. Nesaprotu, ar ko tad viņa sliktāka par šī raksta autoriem? Manuprāt, pat latiņu augstāk, jo prot vismaz pareizi latviski runāt un formulēt domu. Atsķirībā no kritiskajiem jaunskungiem.
23 0 atbildēt
Kāds tiešām varētu jūs nobloķēt
25 4 atbildēt

Kaa vsp tvnet ciesh tos funfaceTV??

21 1 atbildēt

Manuprāt, citu youtuberu apsmiešana varētu būt pēdējais izmisuma sauciens pēc uzmanības.

19 1 atbildēt

Kāds varētu nobloķēt Latvijā youtube. TAK vienkāršāk ir nobanot kanālu jūsu un viss. emotion

18 1 atbildēt

Jā ok, ka es paskatījos no jūsu vienu video, ka jūs apbižo čipa spoka lietotāji, tad jūs raudat. Bet kad jūs apsmejat šitās meitenes, tad nav nekas? Pietam 20 gadīgi pieauguši cilvēki, uzvedās kā 10 gadīgi sīki lohi. Pat šīs jaunākas meitenes ir 10X gudrākas par jums lielajiem klauņiem. Pēc šī viena video, jūs pierādat ka esat pilnīgāki zemiski cilvēki.

17 2 atbildēt

Laiks pieaugt,džeki emotion

16 4 atbildēt

agrak man vini patik,bet tagat kaut kada dirsa aizgaja,varbut ari izaugu no vinu video  emotion 

12 1 atbildēt

Šis ir pats degradējošākais kanāls.

12 1 atbildēt
Atrprāts, treniņbiksēs un botās. Lumpeņi!
14 4 atbildēt
Bļa tie kas degradē sākumskolniekus un visus sīkos esat tieši jūs ! Kāds bloķēt ? Jūs laikam nezinat ka jūsu tizlajam kanālam ir visvairāk kritikas Latvijā ?! Un vissmieklīgākais ir tas , ka Youtubā Jūs jau varat bloķēt tos heiterus , tādā veidā nepelnot dislike . To arī jūs esat izdarījuši , un tapēc tur to vienkārši gandrīz nav . Saukārt spokos tāda funkcija nepastāv , dēļ tā heiti un kritika ir , un dēļ tā Jūs sakat ka Spoki.lv ir portāls ar ļoti daudziem īgniem cilvēkiem un tādiem kuriem nav dzīves . Kad Jūs pamodīsieties no bērnu līmeņa ?! KAD ?!!
12 3 atbildēt

Čali, kad meklēsiet darbu? Ja nevarat atrast Latvijā, Īrijas sēņu laukos visus ņem emotion 

11 3 atbildēt

Man personīgi patīk, ka youtube kā platforma tiek popularizēta. Katram ir iespējas skatīties un radīt saturu. katrs var izvēlēties ko dvēseli barojošu vai arī vienkārši skatīties kā kaķīši atraugājas un kakas kalst. katram pēc attīstības pakāpes

7 0 atbildēt
« 1  2  3 »