local-stats-pixel fb-conv-api

Ieroči nav problēma! (Atbildes tiem kas ir pret ieročiem.)28

Es nevaru atbildēt uz katru komentāru un izskaidrot kādēļ Amerikā problēma nav ieroči bet gan sabiedrība, bezdarbs un nespēja iegūt izglītību.















32 1 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 28

0/2000

Ne gluži. Vainīgi jau nav ieroči (Kuriem tomēr ir mazliet jāierobežo piekļuve, un licenses iegūšanai vajadzētu būt daudz stingrākai), Bet tie psihopāti un debīliķi, kas tos izmanto. Ieroči (pieņemamās normās) Padara sabiedrību demokrātiskāku, jo valdības vīri nevar darīt visu ko grib, jo ja aizies par tālu, var riskēt tikt impačoti. Bet tākā vajag arī argumentus, rekur būs:

ierocis nav dzīva būtne, tam nav emociju, sajūtu, vainas apziņa, un citas emocijas kas mums ir. Tas ir tikai rīks, kuru var izmantot tā mērķim(Labam vai sliktam, tas atkarīgs no lietotāja).Savukārt cilvēks ir emocionāla un ļoti neparedzama būtne, un ja smadzenes viņam noiet ķīselī, tad... nav brīnums, ka notiek tie visi slaktiņi. Nobeigumā vēlos teikt: Beidz vainot pavadas nepareizo galu! Vainīgs ir nevis ierocis(Bet kuru lietošanu vajag padarīt stingrāku)Bet gan cilvēks kas to izmanto.Kā arī ierocis ir uz īpašnieka, nevis savas atbildības.

2 0 atbildēt

Un lūk kāda atbilde būtu tiem kuri saka: ''Bez ieročiem sabiedrība būtu labāka'' Te nu jūs smagi maldaties.

Pirmkārt:Vai visi nodos ieročus? Tas ir atkarīgs no godavārda. Tie kas ir likumpaklausīgi, noteikti atdos, Bet kā ar tiem, kuri ir psihi, vai kuri laupa, un ir marodieri? Kā arī tie pilsoņi, kas ieroci paturēs pašaisardzībai? Tad sāksies vel lielāks murgs, nekā bez ieročiem.

Otrkārt : pat ja visi nodos, te apkārt ir tik daudz lietu, ko var izmantot par ieročiem! un tās savienojot kopā, var izveidot sarežģītākus, Takā tiem, kuriem prāts strādā, un tie kuri ir psihi, un grib tikt pie ieroča, tādu noteikti dabūs.

Treškārt.Pat ja mēs atbrīvosimies, no saviem ieročiem, Draudi no ārpuses tik un tā pastāvēs.Sākot no dzīvniekiem, kas uzbruktu (Bet reti kad),Līdz citiem cilvēkiem, kas šeit ieklīstu, un sāktu laupīt un demolēt pēc sirds patikas(Jo nevienam nebūs ierocis).

Tākā,Ja jūs, pacifisti, Paanalizētu šo tēmu dziļāk, par ļoti skaisto virspusi, Tad jūs saprastu, ka Bez ieročiem būs vel lielāki sūdi, nekā ar.

2 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

statistika rāda - jo ierobežotāka pieeja šaujamieročiem, jo nelaimes gadījumu un kriminālnoziegumu skaits mazāks.

0 4 atbildēt

Melnādainais bez apzeltīta kolta nav melnādainais. emotion

0 7 atbildēt