local-stats-pixel fb-conv-api

EDART.TV - Amnēzija.12

186 4

Labdien/labvakar/sveiki/čau un čiv riv EDARTTV sekotāji, cilvēki, kuriem patīk un ne tik ļoti patīk mūsu darbošanās virziens. Diemžēl ir notikusi... atļaušos teikt (šoreiz gan rakstīt) „nelaimīga situācija”. Īsumā – mums ir bojāts. cietais disks, kur glabājās 1,5 terabaiti, vai - visa EDARTTV informācija.

Īsāk par tehnisko pusi un summām – kopējais zaudētais datu apjoms sasniedz 1,5 terabaitus informāciju. Uz doto brīdi izmantoti divi donori, kuru kopējā summa ir 160E. Tiesa, vēl nav zināms, cik donoru mums būs nepieciešams, jo no katra donora varam izmantot tikai to galvas, kuras nolasa datus, un pārējā donora daļa ir nederīga. Neaizmirstam par cilvēku ar zelta rokām, kurš to visu dara arī vēlas savu artavu.

Par cik ir reālas cerības, ka varam atgūt kaut daļu no visiem datiem, griežamies pie jums pēc palīdzības. Lai cik banāli skanētu, šoreiz, tiešām katrs eiro ir no svara. Jo ātrāk sakrāsim nepieciešamo summu, jo ātrāk ritēs visi darbi uz priekšu. Būsim pateicīgi par jebkādu summu un sniegsim pretī to ko vislabāk protam – videoreportāžas par reālo dzīvi ielās. Kā arī Gricmaņa filma rit(ritēja) montāžas procesā.

Mēs varam solīt vairāk video, vairāk silta laika un smaidošāku saulīti, ja tiks saziedota nepieciešamā summa(kura vēl nav zināma), bet reāli skatoties, mēs visi saprotam, ka laikapstākļus mēs tomēr nevaram ietekmēt.

Video veidoja:

Videomākslinieks: Artūrs Lapinskis

Producents: Edgars Aivars

Mūzikas producents: Reinis Ūdris

Grafiskais dizaineris: Emīls Geršinskis-Ješinskis

Programmētājs/animators: Artūrs Dzenis

Redaktors Lauris Džindža



186 4 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Diezgan nekaunīgi ir prasīt naudu no skatītājiem. Tie videomateriāli,kuri bija nepieciešami tās filmas "caur adatas aci" veidošanā, pieņemu, tad arī glabājās uz tā cietā un to filmu cilvēki varēja noskatīties tikai par samaksu kinoteātrī. Primitīvs salīdzinājums - celtnieks prasa tautai lai noziedo naudu viņa betonmaisītāja remontam, lai viņš varētu pabeigt gaismas pili, par ko tauta jau ir samaksājusiemotion Tikai šajā gadījumā gaismas pils ir Gricmanisemotion

11 0 atbildēt

Lai arī varu ziedot tikai mazu summu, es ceru ka Jums izdosies savākt pārējo naudu!!

9 0 atbildēt

nevajadzēja notriekt to naudu, kuru par filmu sapelnijāt

6 0 atbildēt

Tāpēc ir jāteisa visam 3 kopija, viena pie ļošas, otra ofisā, trešā vazā līdz... nu

3 0 atbildēt
Pateikšu Aivaram lai palīdz, kaut gan viņš jau palīdzēja! emotion
2 0 atbildēt

Jūs atpakaļ? emotion)

1 0 atbildēt

Rezerves kopijas īsti vīri netaisa emotion

Lai veicās atgūt datus un cerams, ka tā būs mācība nākotnei!

1 0 atbildēt

Visu glabājāt vienā ārējā cietajā? Gudri gan.

Būtu vismaz paralēli kādā cloudā turējuši.

0 0 atbildēt

padosu draugam zinu vins bagaats emotion

0 0 atbildēt

Nu turpmāk gan ieteiktu datus glabāt RAID masīvos, piemēram 4x 2Tb diski = 4Tb, kuri ir spogulī, ja kāds no diskiem dodas "ar kājām uz austrumiem", to nomaina un atkal dzīvojam drošībā. Ir diezgan nenopietni glabāt visu uz viena cietā diska bez rezerves kopijām, ja dati ir svarīgi. RAID funkcija 1+0 jebšu 10 raid ir gandrīz visām +/- normālām platēm.

P.S. Ja diski atrodas tuvu viens otram, jāliek papildus ventilācija. Glabātuvei labāk izvēlēties WD Re sēriju, jeb enterprise storage diskus, kas vairāk piemēroti datu masīviem un NAS serveriem.

0 0 atbildēt

Ja vien man būtu savs konts..

0 0 atbildēt
Mosh uzreiz visam pārējām samest? Vrb tā bija zīme,ka jābeidz.
5 6 atbildēt