local-stats-pixel fb-conv-api

Dienas video #4 (22.02.2018) - 30 dienās kājas kā Švarcnēgeram (tests)1

18 1

Ir klāt jau 22.februāŗis un laiks ir kārtējam rakstam, kuru es mēdzu saukt par dienas video izdevumu. Katru dienu cenšos izveidot rakstu, kurā ir viens video un garāks apraksts par to. Šodien uzgāju kādu ļoti interesantu video. Kāds cilvēku grupējums no Amerikas, kas ik dienā publicē dažādus video populārajā vietnē YouTube, izlēma pamēģināt 30 dienas no vietas veikt pietupienus un pēc to iemūžināt ik dienu mazos video, kas beigās sastāda sava veida apskatu un pēc tam parāda rezultātu, kāds ir pēc tam, kad 30 dienas no vietas, ik dienu ir veikti 100 pietupieni.

YouTube kanāla sekotāju skaits ir sasniedz 7,5 miljonus, kas ir iespaidīgi daudz. Viņi šo video vietnē YouTube ir publicējuši 11.februārī un video ir skatīts 7,2 miljonus reižu. 112 tūkstoši cilvēku to ir atzīmējuši ar īķšķīti uz augšu jeb ''patīk'', kamēr vien 7 tūkstoši darījuši pretējo un uzspieduši to ''nepatīk'' podziņu. Šo visu izmēģināja trīs cilvēki un rezultāts ir tāds amziņš. Īsti nekas nemainās - palielinās vien ''ciskas'' apkārtmērs, ja tā var sacīt. Bet tie nav tauku veidā, bet gan kā muskuļi. Tur ir tā atšķirība. Nedaudz rezultāts ir manāms, taču tā kā dotajā brīdī ir rakstīs - pavisam nedaudz tikai. Viņi neko nemainīja nedz savos ēšanas paradumos, nedz ik dienas dzīvē. Visu izmainīja tikai šie 100 pietupieni visa mēneša garumā. Varbūt jāpamēģina? Izbaudi dienas video!

Pirms noskaties video vai dodies prom, neaizmirsti atstāt rakstam īkšķīti uz augšu jeb ''patīk'' vai plusiņu, kādu komentāru zem raksta un, ja ir vēlme, tad vari arī dalīties ar šo rakstu sociālajos tīklos. Lai izdevusies ceturtdiena! emotion

18 1 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

 emotion 

0 0 atbildēt