local-stats-pixel fb-conv-api

Dažas vienkāršas lamatas22

Pa cik Latvijā ir krīze, bet ēst gribas emotion Te būs dažas ļoti vienkārša lamatas lielākiem un mazākiem dzīvniekiem. Vis kas ir nepieciešams ir stiķis un nazis. Kaut gan ja lieto izdomu var iztikt tikai ar nazi virves vietā samizojot un sapinot tos pašus kārklus.











68 13 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000

Liek uz cilvekiem lamatas. Nesaprotu kadu baudu var gut no ta ka tas mazais lopins tur zazin cik stundas mokas sapinies striki. Slimi ir tie cilveki kas kas gust baudu no citu ciesanam pat ja tie ir dzivnieki.

6 5 atbildēt

nu vot, sen jau domaaju kaa skolaa labaak izjokot skolotaaju.

1 0 atbildēt

Dēļ tādiem pidariem kā jūs, bieži cieš mājdzīvnieki - suņi, kaķi, kuri iekrīt jūsu lamatās, nobeidzas no bada, nožņaugšanas, vai savaino ķepas, kājas utt. Ja satiktu tevi dzīvajā tumšā šķērsielā, obligāti purnu izārdītu un ar žoga dēli noslānītu zili melnu.

2 2 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

Nē, tumšā ielā lietas nokārto cilvēki, kuri nevēlas turpmākas saistības ar tādiem pimpaušiem kā tu (menti, tiesas, kompensācijas, paskaidrojumi.) - Apnicīgi un lieki izdevumi. Tāpēc izdevīgāk to izdarīt tā, lai pats nospārdītais nezinātu un neredzētu kas viņu apstrādājis. Tieši urlas u.c. uzbrūk tikai ar spēku, bez prātiņa pielietošanas, tādā veidā savācot vairāk kā 10 sodāmības piecu gadu laikā.

Taisot šeit šādus rakstus, tu samāci sīkajiem tirliņiem šitādas huiņas. Viena daļa sāks taisīt visādas lamatas tuvākajā piemājas mežmalā (jo dziļāk iet negribas, bail un mamma neļauj) un pēc pirmās, otrās dienas viņiem jau tas būs apnicis, jo nekas nebūs noķets, un lamatas tā arī paliks uzstādītas. Jo speciāli jau tirliņi neies tās noņemt, lai kāds dzīvnieks nesapinās, kad viņi sen jau būs pametuši tās uzstādītās lamatas novārtā... Tā ka tu, intelekta iemiesojum, pirms kaut ko dari, PAKUSTINI SMADZENES!!! Padomā, ko tu rādi sīkajiem, kuri to tik vien skatās kā uztaisīt kaut ko tajā brīdī interesantu. Padomā arī par sekām, kuras tevi tā arī nemaz neietekmēs - kāda jēga no pāris dzīvnieku bezjēdzīgas nāves dēļ tava raksta pavisam nepareizā? DOOMĀĀ   LĪĪĪĪĪĪĪDZI....!

0 2 atbildēt