local-stats-pixel fb-conv-api

Ceļā uz jauno pasaules kārtību...3

0 6

Mēs tehnoloģijai uzticamies vairāk nekā valdībai atstājot savus datus un pieeju tiem no ierīcēm caur internetu.

Lai izveidotos kaut kas jauns , vecajam ir jāizzūd..

Proti, lai apvienotu visu pasauli zem viena karoga, vecajiem uzskatiem globāli par to ka mēs neesam vienīgie šai visumā, par to ir jāpārliecina visi ar vizuāliem pierādījumiem..

Tas atvērtu acis ka visu šo laiku esam cīnījušies savā starpā kā muļķi, tam vairs nebūtu jēgas un visiem vienreiz būtu mērķis un jēga apvienoties kā vienotai pasaules nācijai ar vienu valdību, armiju, naudas sistēmu (rfid - ticket to hell), reliģiju un visu pārējo..

Tieši tā, tikai citu dzīvu būtņu ierašānās un atklāšana visiem spētu apvienot mūs visus, tākā jā, gatavojieties, agrāk vai vēlāk tas notiks..tam ir jānotiek, bet atceraties, tas viss ir meli. Tā būs pefekta ilūzija, kas izskatīsies tik reāli cik reāli tev nekad nekas nav izskatījies.

Ar dēmonisko spēku palīdzību tas viss tiks paveiks.. jā dēmoni ir īsti. arī enģeļi, Dievs, Jēzus arī.

No bībeles saviem vārdiem : Dievs sūtīs cilvēkiem milzīgu ilūziju( proti, atļaus to darīt velnam) šos te radījumus, tik lielu ilūziju ka neviens, pat paši ticīgākie negribēs ticēt patiesībai, proti, par to ka Dievs visu radījis. Bet pārējie, kas ne par Dievu ne Jēzu neko nebūs par šo stāstu dzirdējuši tam noticēs, un ar vislielāko prieku..

Viss pat diezgan strauji virzās šīs NWO virzienā. Pat mašīnas paliek vienādas..visi jaunākie modeļi ir no sērijas atrodi atšķirības starp bmw un audi.. viss apvienojas, viss kļūst viens.. par dvīņu torņu vietā tagad ir viens pasaules tirzniecības centrs..

Šīm visām lietām ir garīga, bibliciska pareģojuma, Dieva vs velna nozīme. Šī dzīve ir garīga cīņa, tikai mēs to neredzam..

Dievs mums nekad nebija paredzējis būt ar zināšanām un attīstīties kā tagad. Tas viss ir velna darbs.

Mums bija paredzēts dzīvot kailiem un pērties pa ēdenes dārzu, laimīgiem bez grēka un nosodījua pret citiem un sevi. Bet paskatieties par ko velns ir pārvērtis šo pasauli ar saviem meliem, kuriem mēs ticam pat nezinot..

Velns jau tika pieveikts pie krusta, to izdarīja Jēzus un visi tie kas viņām tic saņem svēto garu, jaunu dzīvību sevī, jaunu garu, kurš vada patiesībā un atver acis uz visu, ja pats to vēlies. Tev tikai jājautā.

Jēzus ir teicis- Mani ļaudis mirs zināšanu trūkuma dēļ. (nejau jebkādām tur zināšanām un informācijas, bet gan par to kā viss ir patiesībā..)

Ir ļoti daudz cilvēku kas atklāj šo te visu ļauno kas valda, visu simbolismu ko nesaprotam un visus rituālus utt. Tas viss notiek tas viss ir īsts tikai m;es to neredzam..

Meklē un tu atradīsi

Miers.

analizēšana sākās no otrās minūtes..

0 6 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000
Vissmiekligakais ir tas, ka kristieshi domā ka zin ko Dievs grib.
1 0 atbildēt

nē, jau, nē))  Un neaizmirsti 10 tiesu sektai!

0 0 atbildēt