local-stats-pixel fb-conv-api

Bezpajumtnieki sacenšas laušanā.5

80 1

Ņujorkā 2 bezpajumtniekiem piesolīja 100 dolārus tam, kas uzvarēs roku laušanā. Cilvēki, kuri veidoja tā saucamo eksperimentu, paši bija šokā par tādu iznākumu. Ikdienā, ieraugot bezpajumtnieku, mēs momentā no tiem aizgriežamies, rodas nepatīkamas sajūtas, skatoties uz šādiem cilvēkiem.

Bet, ja mēs nedaudz aizdomājies, tad varbūt šie cilvēki ir tie, kuriem ir patiesas sirdis, kuri ir labi, godīgi un nemaz nav pelnījuši būt bezpajumtniekam? Šis video pierāda to, ka mūsu domas bieži vien par bezpajutmniekiem ir pilnīgi aplamas!



80 1 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Ko tādu, viņu pasaulē reti var redzēt. Labie cilvēki, kļūst par ļaunuma iemiesojumu, bet citi tam pretojas, lai vai kas ar viņu notiek. šo mēs varam redzēt šajā video.. Žēl kad tik labi cilvēki dzīvo bez mājām..

4 0 atbildēt

Jā, šis video tiešām aizkustinošs, noņemšu ad block, lai ieliktu plusu.,

3 0 atbildēt

Jā, par cilvēku pēc ārienes un viņa dzīves apstākļiem nevar priest kāda ir viņa sirds. 

3 0 atbildēt

Domāju viens no simts tādi ir domāju ka pārējie būtu teikuši "you will not get this s*** niguuuhhh" bet šiem visu cieńu.

0 0 atbildēt
Šādus skatus amerika esmu redzējis bieži. Reizēm domāju ka tur bezpajumtnieki ir tie patiesie cilvēki. Jo viņš sēž uz ielas, vēro cilvēkus, viņam nav tā manhetenas sindroma
0 0 atbildēt