local-stats-pixel fb-conv-api

Apātija Latvijā46

287 0

Manis paša veidots video par manprāt aktuālu tēmu. Bonusā tas pats video, tikai pārpostots Tautas Mediju kanālā un ar subtitriem. Patīkamu skatīšanos ;)

Ja vēlies noskaidrot vai Latvija ir piemērota vieta vieta revolūcijai, ieskaties šeit!

Ja vēlies uzzināt kāds varētu būt risinājums esošajai situācijai, ieskaties šeit!





287 0 46 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 46

0/2000

Es runāju par ekonomisko verdzību, ka ikvienam cilvēkam ir jāmaksā par to ka viņš ir dzīvs, man tas nešķiet pareizi. Neviens man neliek klusēt (vienīgais, kas cilvēkiem liek tagad klusēt ir vnk nezināšana, vai bailes no tā ko citi par viņu padomās vai citas pašu prātā uzceltas barjeras) un tāpēc jau es tagad stāstu, kas uz sirds. Man neļauj būt maksimāli tam, kas es varētu būt, nauda, jeb pareizāk sakot tās trūkums, jeb vēl pareizāk šī paverdzinošā ekonomiskā sistēma. Bet es nekrītu izmusumā un daru ko varu. Vai es esmu gatavs būt jaunais zobrats? Protams, tāds ir arī mans mērķis - radīt kaut ko labāku. Un ja tu man jautā, ko likt esošās sistēmas vietā, es tev varu atbildēt ar šo http://www.youtube.com/watch?v=DaclusqrYKk

8 0 atbildēt

Demokrātija pēc idejas domāta lai neviens neiegūtu pilnu kontroli bet valdītu daži,

parasti ejošākās partijas arī krīt bet izmaiņās nav vēlamas, ir tie kas atbildību tur un pārējie kas grib turēt augstāk ir īstie valdošākei. mušas krit parējie paliek kur bijuši.

4 0 atbildēt

  

7 4 atbildēt

Tie kuriem galvas nav uz pleciem un rokas no d*rsas aug, tiem arī pietiek laiks, lai vaidētu par SAVĀM problēmēm un meklētu visādus vainīgos kaut kur augšā ;)

5 2 atbildēt

Tiks apklusināti visi, kuri stāsies pretī sistēmai. Tur arī neko īpašu nevar darīt. + par rakstu, man prieks, ka esi inteliģents cilvēks emotion

3 1 atbildēt

un kā tu domā izvairīties no sistēmas, publicēt video kurus noskatās daži un ņem vērā labākajā gadījumā 5% kāds vispār ir šo video mērķis? 

2 1 atbildēt

Vienmēr kāds būs pret jebkuru pastāvošo sistēmu, bet sadrumstalotā sistēmā nav iespējams sasniegt neko kopēju, kaut vai tās pašas slimnīcas, ielas, drošības uzturēšanu. Cik dzīves izpostīs tādi eksperimenti ar modeļiem? Tomēr cilvēka dzīve or pārāk īsa tādiem eksperimentiem. Un ko darīs tie kas, kļūdījās ar izvēli? Ja neskaita, ka cels pretenzijas pret tiem, kam viss ir kārtībā. Ne velti valdības sistēmas attīstās tik ilgi un to maiņas dēļ ir tik daudz KARU, CIEŠANU, BOJĀGĀJUŠO.  Pārmaiņas var veikt tikai lēnām labojot sistēmas kļūdas konkrētās lietās un vietās, citādi gaidīto uzlabojumu vietā būs pilnīgs krahs.

Un salīdzināt ekonomisko sistēmu izvēli ar botu krāsu izvēli, man mazākajā mērā liekas stulbi.

 

Pārmaiņas vajag, bet ne jau apgāzt sistēmu un uztaisīt haosu.

1 0 atbildēt

Kā tu  to domā "konkurēt"? Konkurēt pēc principa kurš modelis cilvēku dzīvi varētu padarīt pēc iespējas pilnvērtīgāku un patīkamāku?

0 0 atbildēt

Krīt uz nerviem šādi cilvēki, pacel savu dirsu un sāc strādāt, nebūs tev ekonomisko problēmu, un to ka nav darbs ir pilnīgas muļķības, darbs ir visur, tik vienīgi daža laba aprobežotās vidusskolas izglītības smadzenes cer uz milijoniem neko nedarot.

1 1 atbildēt

Gribi būt brīvs no verdzības, lūk tavs dzīves modelis 

http://g3.delphi.lv/images/pix/520x360/c6594d4a/file37447815_adca004c.jpg

Tev taisnība , ka šādi domājoši cilvēki ,kas domā ka pašreizējā pasaules un ekonomikas kārtība ir sūdīga, kļūst arvien vairāk , bet ko tad jūs piedāvājat ?  

Nav naudas? Ir risinājums. Sāc strādāt...

1 1 atbildēt

runā izteiksmīgāk. grūti klausīties

0 0 atbildēt

(vai varētu palūgt to video linku?)

Man prieks, kad uzgāju tavam raksam. 

0 0 atbildēt

Illuminati shit! emotion emotion

0 0 atbildēt

Ir stulbi domāt, ka nesanāks pat nemēģinot. Kā arī, tāpat jau lielā mērogā nav ko zaudēt.

0 0 atbildēt

:DKāds redz ko es rakstu?:D

0 2 atbildēt