local-stats-pixel fb-conv-api

"Aizliegtie cilvēki" - 1. raidījums (Aivars Garda)11

104 6

Pietaupiet komentārus par fašiestiem, krieviem un paturiet savu taisnību biksēs.

Intervija domāta, lai saskatītu ko vairāk par nacionālo spriedzi. Daudzi notikumi Latvijā pierāda, ka lielai daļai iedzīvotāju problēmu sadzīvot nav. Valdošā kliķe izmanto nelielu procentu radikāļu, lai radītu spriedzi.

Šeit plašāk par Latviju, tās cilvēkiem un kāpēc esam tur, kur esam.

2.raidījums jau pēc nedēļas.



104 6 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Vēsture parādīs kurš meloja, kurš nē. emotion

3 0 atbildēt

Nav jau brīnums, ka neviens ar viņu nevēlas runāt, Gardas kungs ir tipisks diversants, kas darbojas Krievijas labā. Dažus gadu atpakaļ man sanāca padiskutēt ar vienu no tā laika cilvēkiem arī Aivaru ar kuru viņš darbojās kopā. Garda šo bija aicinājis braukt kopā uz Maskavu mācīties un pēc tam šeit dibināt izdevniecību, avīzi. Paldies dievam viņš nepiekrita. Tās viņa dzeltenās preses izdevums DDD ir kaukas vienkārši unikāls, vienā rakstā sūta vēstuli, ASV prezidentam tajā vienkārši ir sarakstītas kautkādas muļķības, otrā rakstā dibina ar domubiedriem kautkādu tribunālu un piespriež nāvessodu V V Frebergai un tā brīža politiķiem.To vispār var ņemt nopietni? Cik dzirdēts padomju laikos ir bijis kvēlēkais pssrs aizstāvis - kāda valdība tā arī runāemotion. Domāju, ka viņa mērķis ir diskriditēt visu patriotisko, nacionālo, lativsko radīt negatīvu iespadu, par tiem, kam rūp šīs vērtības. Bezmaz nacionālisti ir ar diagnozi...  Nav jau brīnums, ka neviens sevi cienošs cilvēks vai masu mēdījs, kam ir pieredze šajos jautājumos izvairās ar viņu ielaisties. Novēlu vieksmi arī turpmāk Gardas kungam ar savām meitenēm, ka viņš ir izkalojis smadzenes turpināt savu misiju - izdot savu propogandas avīzi, musināt un kūdīt vecāka gadugājuma cilvēkus, sabojāt jebkuru kaut cik normālu ideju ar savu bezjēdzīgo bļaustīšanos un zemas kvalitātes propogandas rakstiņiem.

2 1 atbildēt

Ko noziiimee "Pietaupiet komentārus par fašiestiem, krieviem un paturiet savu taisnību biksēs."

Te kaads diktees ko man dariit ko ne un aizliegs domaat par taisniibu?

Nemaz netaisos skatities sho video, minuss par saakumu, kas prot visu sadirst!

1 0 atbildēt

Jā, necerēta drosme no jūsu puses! Paldies!

2 2 atbildēt

Skatos, ka vecajiem ķēdes krančiem atkal gribās pariet uz tiem, kas mēģina pateikt patiesību pa viņu tizlajiem brāļiem. Kur tad kādu mēnesi visi bijāt pazuduši ar saviem bulshit rakstiņiem? A parieizi saimniekiem tak tagad rubļa krīze, neatradās samazgas ko ieliet jūsu bļodelēsemotion

1 1 atbildēt

Linardiņ, Vācijā psihenes par velti?

0 2 atbildēt