local-stats-pixel fb-conv-api

A kam negadās :D4

17 0
Pagājušajā nedēļas nogalē norisinājās Bettega Memorial Rallysprint, kurā startēja vairāki pazīstami WRC rallija braucēji. Kuriozs atgadījums atgadījās ar Peteru Solbergu, kurš, lecot nost no savas automašīnas jumta, nokrita uz dibena un nespēja noķert savu mašīnu, kura beigās ieskrēja sienā.

Bettega Memorial Rallysprint norisinājās Boloņā, un tajā startēja vairāki piloti, kuri startē WRC. Finālā tikās itālis Džidži Galli un Dani Sordo, no kuriem veiksmīgāks bija spānis. Trešo vietu, aizvietojot Krisu Atkinsonu, izcīnīja norvēģis Peters Solbergs.

Kuriozs atgadījums atgadījās ar Solbergu, kurš, veicot atvadu apli, uzkāpa uz savas braucošās automašīnas jumta. Lecot lejā no mašīnas, sportists nokrita uz dibena. Sportists uzreiz centās noķert automašīnu, kura brauca virzienā uz trases nožogojumu. Lai arī kā Solbergs centās noķert mašīnu, tas viņam neizdevās un mašīna ieskrēja siena. Par laimi ne sportists, ne mašīna šajā negadījumā necieta.



Lai arī šis šovs notika pirms ziņas, ka "Subaru" izstājas no WRC, Peters Solbergs pašlaik smagi strādā pie tā, lai kaut ko saglābtu un varētu piedalīties rallijā nākamajā sezonā. "Vienā vārdā varu pateikt, ka tagad smagi strādāju ar "Prodrive" kompāniju, lai varētu nodrošināt nākotni. Drīzumā sekos vairāk jaunumu."





17 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 4

0/2000
nju vinam jau isteniibaa jau vinam naw par ko kauneties vins sawu lietu pieprot!!!!
3 0 atbildēt
He He, neraža, neliela izgāšanās, bet kam gan negadās...
0 0 atbildēt
:D vsp diezgan liels kauns... bet vismaz mašīnai nekas nenotika ;)
0 0 atbildēt
Labvakar! Atvainojos par spamu,bet tomēr,tas ir efektīvs. Nesen aiz gara laika izdomāju piereģistrēties šājos saitos kaut gan iepriekš man arī likās,ka tās ir pēdējās muļķības! Jau pa pāris dienām esu iekrājis naudiņu un nenožēloju, kad te piereģistrējos.. http://www.naudina.lv/index.php?ref=jurgis18 iesaku arī jums! Viss kas jums būs jādara tikai jāspaida uz reklāmām nogaidot 30 sekundes un par to jums ieskaita nadiņu. Naudu jums parskaita uz bankas kontu! Ja domājat, kad tas viss aizņem daudz laiku- nebūt tā nav 5 līdz 10 min dienā! Galvenais uzsākt un meiģināt, tad jau viss aizies!
0 0 atbildēt