local-stats-pixel fb-conv-api

Visu laiku gudrākie cilvēki7

270 0

Iepriekš rakstīju par cilvēkiem, kuriem ir vislielākais IQ, bet tagad par gudrākajiem, kas ir pavisam kas cits. Visi cilvēki, kas būs minēti šajā rakstā ir izdarījuši kaut ko pasaules labā.

270 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Tesla visus pārsit, jo lielākā daļa viņa izgudrojumus nozaga un patentēja kāds cits. + vel liela daļa izgudrojumi nav vel izveidoti, jo tie nav ļoti izdevīgi uzņēmējiem.Kurš gan vēlētos, lai visiem būtu vienādas tiesības uz elektrību ? 

Vifi ? Sakam paldies Teslam .  Radio ? Sakam paldies Teslam .  Radars ? Sakam paldies Telam .  Rengena stars ? Sakam paldies Teslam. Bezvadu pults?TESLA! Neona gaisma ? TESLA! Elektriskais motors ? Fuking TESLA! Skaumjākais ir tas, ka šis cilvēks nomira nabadzībā un dementijā.  VISI SAKAT LIELU PALDIES TIEŠI TESLAM, jo es nezinu cik daudz katram no Jums ir vajadzība pēc Enšteina teorijām vai DaVinči karamašīnām. Bet kad runa ir par Tv pulti... Un cik šis cilvēks bija gudrs ?  Viņš varēja iegaumēt jebkuru grāmatu kuru bija lasījis un pārlasīt sev galvā pēc brīvas gribas ,jebkurā laikā. Citēt šekspīru bija bērnu rotaļa.  Būvējot mašīnas viņam nevajadzēja pierakstus vai rasējumus, viņš viņus vizualizējja galvā un GATAVS, nekādas papīru kaudzes .  Vel neskaitāmas(JO nevaru atcerēties cik) valodās runāja pilnīgi brīvi . Poņiļi ?  DaViņči paveicās, ka Tesla nezīmēja .  Un pārējiem paveicās, ka Tesla nebija viņiem blakus , lai neizteiktos par viņu teorijām : "Cik piemīlīgi " .   

15 0 atbildēt

Tesla is the best of the best. 

11 2 atbildēt

šo noteikti vajag turpināt. kādu grieķi ar der pieminēt un vēl bija iepriekšējā gadsimtā dižgari :)

2 0 atbildēt

Noteikti, ka vieni no slavenākajiem..bet vai visu laiku gudrākie!?

0 2 atbildēt