local-stats-pixel fb-conv-api

Viņi piedalījās izsūtīšanās24

318 0

Iznīcinātāji apkaroja nacionālos partizānus un bieži vien vienkārši terorizēja lauku iedzīvotājus. Šie trulie mūļi nav speciāli atlasīti- tās ir vienkārši fotogrāfijas, kādas izdevās atrast... Iznīcinātāju bataljonu kaujinieki bija KGB labā roka un sabiedrotie. Ir varoņi, un ir arī nodevēji- pārmaiņas pēc šeit ir pēdējie. Šādu attēlu nav sevišķi daudz- vakardienas varoņi šodien ar paveikto nelepojas. Sejas, kuras intelekta pārpilnība, acīmredzami, nekropļo...

318 0 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000

Gan jau kāds no šiem kropļiem, arī manus vecvecākus bija uz Sibīriju izsūtījis 1949. gadā.

18 1 atbildēt

Nodevēji Latviešiem netrukst emotion

19 2 atbildēt

URLU kustības pirmsākumi, džekiem tikai Adidas ar 3 strīpām pietrūkst. emotion

16 1 atbildēt

Gan jau kāds no šamējo ikriem ir starp mums. Ušakova elektorāts!

24 10 atbildēt

Kā jau vienmēr, pakaļlaižas atradīsies. Un šitie maitas iefiltrējās pie partizāniem un pēc tam viņus nodeva.

8 0 atbildēt

Tiešam interesanti redzēt , nekur pirmstam neredzētas bildes , redzēt kautko jaunu. 

Paldies , man patika. :) 

8 0 atbildēt

varonīgi protourlas :D

8 1 atbildēt

nu aptuveni kā skatīties uz Schutzstaffel (kas nezina - SS) virsniekiem-ebrejiem. Skats būtu tieši tik sirreāls - vai tiešām kādam Latvijā TIK trula apziņa lai ietu un slepkavotu civilos? Neskaitot čekas un NKVD psihopātus, piem Šustinu, ko importēja no Maskavas.

 

Tiem, kas saka, ka "saprot šos - pašus jau nošautu" - takš mācieties vēsturi! Jau 1940. gadā, jau krieviem ienākot, tika necilvēcīgi līdz nāvei sakropļoti vai vienkārši nošauti daudzi virsnieki, kas bija piedalījušies t.s. Brīvības cīņās, dodot pa mici krievu okupantiem. Redz, "širokaja duša" to nespēja aizmirst. http://www.lettia.lv/lv_a_baigais-gads.html Pēc tam daudzi tika izsūtīti arī 45. gadā pēc veciem sarakstiem. Un ko - lai cilvēku vienu neizsūtītu, viņš ies un šaus desmitiem citu sev līdzīgo nost? Piedodiet, bet tas ir marazms un mēģinājums attaisnot purnus, kas par šņabi un pirmā veča ciemā titulu gatavi slepkavot. Uz pēdējo bildi pietiek paskatīties - noēdušies švīti. Pārējās līdzīgi un ciema neapdāvinātākie urāli nolasīti. Tie bildēs izskatās pēc tādiem, kas nevis izglābuši savu ādu, bet gan atraduši zelta āderi, ar ko "iz grjazi v knjazi" izkalpoties.

 

P.S: 2. bildē labajā apakšējā stūrī Artūrs Skrastiņš! :D

6 0 atbildēt
Franči savus nodevējus pēc otrā pasaules kara nošāva!!!Diemžēl mēs ar saviem tautas nodevējiem nevarējām izrēķināties,jo aiz viņiem stāvēja krievu okupantu vara!!!Nez,kā tagad jūtās visu šo Oškalnu,Samsonu un citu nodevēju ģimenes un radinieki???Tagad jau ar okupantu līdzskrējēju apvainošanu ir jābūt uzmanīgam,jo nesen Ogrē bija tiesas spriedums par to,ka viens vēsturnieks vietējo Ogres čekistu bija nosaucis par koloabracinistu!!!Šokējoš un paties notikums mūsdienu Latvijā!!!
7 1 atbildēt

Cik skaisti primitīvi urliski purniņi! Prasās tā kā pēc ķieģeļa! 

Manu vecmammu nodeva Melnis - dvēsele atbilst uzvārdam.

7 1 atbildēt

Tāda ir cilvēka daba- katrs pats par sevi. Nebūtu atbalstījis Latvijas postītājus, tiktu pats nošauts. Nepavisam neatbalstu to, ko viņi darīja, bet savā ziņā arī saprotu.

5 0 atbildēt

Tā tas ir bijis vienmēr, ka dzīves pabērni un atstumtie, kad tiek pie valdīšanas, tad paliek pa nezvēriem. Tajā visā piedalījās nejau cilvēki, kam kautkas bija un kautko varēja, bet tādi, kas bija ar pliku pakaļu un tik funktierēja kā ieriebt bagātajam kaimiņam.

Arī mūsdienās ir tāda suga, kas uzskata, ka katrs turīgāks cilvēks ir viņam kautko parādā un vainīgs pie viņa trūkuma. Netdod dievs, notiksies kāds valsts apvērsums, tad šie būs pirmie ar stroķiem un slaktēs turīgākos cilvēkus. Un lai cik novājoši neliktos vieni no pirmajiem būs tieši latvieši nevis krievi, jo krieviem pa lielam viss ip pie vienas vietas, bet latvietis nevar pārdzīvot, ka kai`miņam iet labāk nekā viņam.

3 0 atbildēt

emotion

es vēl atceros Oškalnu staciju :)

3 0 atbildēt

Paldies par labu rakstu. Savas tautas nodevēji ir jāzin! Lieku +

2 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Reku-šeku, viens ikrs atklājās-ghosthunter!

8 8 atbildēt

Sejas kā sejas. 

2 2 atbildēt

Ha, ha! Vēl viens pieteicās - Realist

6 8 atbildēt
Cik labi ka mēs visi zinām kas ir pareizi un kas ir nepareizi. Interesanti ko jūs teiksiet saviem mazbērniem kad viņi mums pārmetīs ka ēdām dzīvniekus. Viss ir relatīvs. Labi ka mums nav jāizvēlas kurā pusē būt. Un ja nu mēs domājam nepareizi . . .
1 4 atbildēt